האם יש פה בעלי חנויות?" אני מעוניינת למכור סיכות שהכנתי.
N NoWords New member 17/5/04 #2 וואי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif איזה מדהים../images/Emo70.gif יש מצב,את עושה לי של כריסטינה ואני אשלם לךךךך
וואי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif איזה מדהים../images/Emo70.gif יש מצב,את עושה לי של כריסטינה ואני אשלם לךךךך
ד דובשנִית New member 17/5/04 #3 יא, איזה מגניב!! כדאי לך אולי לעבור ברוטשילד (או להתקשר) בחנויות האלה שמוכרות דברים כאלה, ותשאלי אותם אם הם מעוניינים.
יא, איזה מגניב!! כדאי לך אולי לעבור ברוטשילד (או להתקשר) בחנויות האלה שמוכרות דברים כאלה, ותשאלי אותם אם הם מעוניינים.
A amickyaa New member 17/5/04 #6 אני לא רוצה לאכזב אותך.... אבל בעלי חנויות יקנו רק בצורה מסודרת ,זה אומר חשבוניות קבלות וכו' אין איך לשלם ,ככה סתם.....ותחשבי על זה !
אני לא רוצה לאכזב אותך.... אבל בעלי חנויות יקנו רק בצורה מסודרת ,זה אומר חשבוניות קבלות וכו' אין איך לשלם ,ככה סתם.....ותחשבי על זה !
N NoWords New member 18/5/04 #10 לענבל >>> אני שמה כמה תמונות ממ... תכיני כמה שבא לך עם התמונות שאני משרשרת. ואני אקנה את מה שהכנת עם התמונות
לענבל >>> אני שמה כמה תמונות ממ... תכיני כמה שבא לך עם התמונות שאני משרשרת. ואני אקנה את מה שהכנת עם התמונות
N NoWords New member 18/5/04 #14 >>> אחרונה בתור >> לינק << ענבל תכתבי לי במסר כשאת מסיימת להכין כמה הכנת ותודה את גדולה