אני לא בטוחה שהבנתי מה הבעיה ../images/Emo13.gif
בעיקרון כשאני מכינה משהו בסגנון (סיני/תאילנדי) אני עושה כך: 1. מבשלת את האטריות בנפרד. 2. מקפיצה במחבת עם שמן שומשום מבחר ירקות: בצל, בצל ירוק, פלפלים, גזר, תירס גמדי, פטריות, נבטים, וכו´. לא חובה הכל אבל שיהיה מגוון מינימלי. 3. מוסיפה את העוף ומטגנת לא יותר מדקה (אפשר אפילו פחות). 4. מוציאה את הירקות מהווק, מוסיפה טיפונת שמן שומשום ומטגנת מס´ דקות את האטריות (אפשר גם אורז, דרך אגב). 5. מחזירה את הירקות והעוף, מערבבת היטב, וזה מוכן להגשה. 6. אפשר להוסיף ביצה: אחרי שלב 5 (הכי קצר שאפשר) עושים "בור" במרכז המחבת, שופכים לתוכו ביתה או שתיים, מטגנים אותה עד שהיא נעשית חביתה מקושקשת, ומערבבים אותה עם שאר התערובת. 7. לסיום מתבלים בסויה, יין לבן יבש, וזנגוויל אם רוצים.