האם יש פה שימוש בעריכה?

LiranTheWizard

New member
צפיתי בזה כרגע ואני

יכול לומר לך שלמלמה כנראה יש חלק בזה. דיוויד קופרפילד ביצע קסם דומה במופע ששודר גם בערוץ 2 לפני הרבה שנים (The Orient Express) למי שזוכר עם אופנוע. אני אגיד לך מה הבעיה - התדהמה של האנשים שם - יותר נכון, חוסר התדהמה - כאילו הם יודעים שמה שהם רואים ומה שהצופים בבית רואים אחרי עריכה זה לא אותו דבר. שמע, אתה רואה כאן קסם בלתי אפשרי שעדיין לא ניתן לבצע אותו ללא תעלולי מצלמה (או לחילופין, להשתמש במדרכה מיוחדת שנפער בו פתח סודי למשך כמה שניות...). אני גם שמעתי שאנשים טוענים שכריס אנג'ל משתמש המון בתעלולי מצלמה - כך שזה כבר מסביר הרבה דברים שהוא עושה (לא הכל). גם הקוסם היפני סיריל טאקאיאמה עושה דברים בלתי מוסברים (או שאולי כן?...).

Hatotah1

New member
תודה על התשובה

אני במקרה עוסק בצילום ועריכת וידאו ולכן תעלולי מצלמה מעניינים אותי במיוחד. למרות זאת, בדרך כלל התעלול הוא בזוויות צילום או צילום מקוטע אך פה זה נראה חלק. מדרכה נפתחת? נשמע מעניין אבל הרבה פחות הגיוני. מלבד זאת, ראיתי אותו מעלים עוד משהו שהיה על שולחן שעמד על המדרכה, ככה שמתחת לזה כנראה לא היה שום דבר. אה, והיפני הזה שאתה מדבר עליו זה הזה שמכניס ידיים לאקווריום, מוציא ממנו קלף, יוצאים משם מים ואז הוא סוגר את זה? גם זה מדהים :) שוב, תודה רבה על התשבוה.

LiranTheWizard

New member
אני לא ממש מבין בתעלולי מצלמה

כי אני לא עוסק בצילום אבל אני מניח שהסוד הרבה יותר מאכזב מאשר סתם לשבת וליהנות מהקסם. שמע, גם קופרפילד מבצע דברים מאוד מאוד יפים, אבל החלק שלו מסתכם בלומר "הוקוס-פוקוס" (או מה שזה לא יהיה). לכל שאר הדברים דואג צוות שלם. אבל הוא מציג נהדר.

DJM2

New member
איזה טריק אידיוטי

אני בדרך כלל לא אוהב חשיפת קסמים, אבל כל כך נמאס לי מהשטויות של אנג'ל שאני אפילו לא רואה את מה שהוא עושה בתור קסמים. הם בסך הכל מזיזים את האופניים מלמטה כשהמצלמה בקלוז אפ. האנשים עצמם רואים את הכל, בגלל זה הם משחקים כל כך גרוע. בעצם כמו כל השחקנים שאנג'ל משתמש. לא צריך להיות כזה מומחה בצילום בשביל להבין מה קורה שם. בקשר לקטע עם השולחן, זה הקסם הכי עתיק ופשוט שיש. הדבר היחיד שהוא מוסיף בשביל שיהיה יותר יפה זה עריכה אחת באמצע ומספר שחקנים שישתפו פעולה. ניתן אפילו לראות איך הוא מסגיר את עצמו אם מביטים מקרוב במה שקורה שם מתחת לשולחן לאחר שהוא נעלם.

LiranTheWizard

New member
אני מכיר את השיטה הזו

השיטה הזו משתמשים גם כדי "להעלים" דברים כבדים כמו טנק למי שראה פעם...

phrizer

New member
דווקא בטנק

מראים את הטנק, מכסים את העדשה וכל הצוות זז מהר למקום שנראה כמו המקום שבו נמצא הטנק ואז פותחים את העדשה...

DrJones

New member
יש עוד אפשרות

שמתי לב שמתי שהוא מרים קצת את השמיכה זה נראה כמו נייר ולא האופניים האמיתיות.. תחשבו..

למעלה