האם יש פורום של בובנים או אנשים שעוסקים בתאט

Etti Tal

New member
האם יש פורום של בובנים או אנשים שעוסקים בתאט

אשמח לדעת אם יש פורום נוסף של אנשים שעוסקים בתאטרון בובות ,או בובנים שניתן ללמוד מהם . תחום רחב ומרהיב ביופיו לא יכול להיות שאין עוד פורום.?

nrumv

New member
ולמה לא קיים? כי אף אחד לא מעוניין לתת חומר -

בחינם!כל נושא הבובות נשמר בסוד אני גולש פה חצי שנה ואף תיאטרון לא נותן טיפים ועצות הוא רק יודע לפרסם את עצמו ועל כל שאלה ישנה תשובה קבועה, לך ללמוד.הפניה לאותם בתי ספר. ואם לא בא לי לשבת וללמוד ואים יש לי כשרון טבעי. בכל תחום עוזרים אבל בבובת אחד מכשיל את השני והשני את השלישי אפשר לחשוב שגילו את אמריקה. כל מי שיוצא בארץ בהצגה חדשה יענו הוא המציא את הנוסחה אך אם תגלשי בגוגגל בתיאטרון בובות באנגלית תראי את אותם תפאורות והבובות . אז רבותי להתעורר לא יזיק לתת לנו תשובות רציניוצת יותר! פורום לא יכול להיות פעיל אם אין מי שיפעל בו.דרך אגב כמה זמן קיים הפורוםן?

tamagr

New member
אתה צודק , אנשים כאן חושבים שהם גילו את

אמריקה, אבל האמת היא שיש לבובנאים כאן עוד הרבה מה ללמוד. נכנסתי לאתרים בארצות הברית וגיליתי לתדהמתי בובות ברמה אחרת לגמרי ממה שקייים או ממליצים בארץ. כמו כן לא חייבים ללמוד את כל הנושא בבתי ספר, ניתן ללמוד את זה דרך אנשים מדהימים באינטרנט, שמוכנים לגלות " סודות מדינה". חברה תתילו להתעורר, התרבות בארץ במצב על הפנים ואם לא נעזור אחד לשני לא נגיע רחוק. בקשר ללימוד הפעלת בובה, ניתן ללמוד את זה לבד, מי שמוכן לשלם על דבר כזה כסף עושה טעות, עדיף לשמור את הכסף ולקנות בובה טובה מחו"ל, את ההפעלה ניתן לעשות מול המראה וללמוד מכך. הרי מי שהגיע לתחום הזה אוהב את זה וכנראה יש לו את הכישרון ללמוד לבד, תפסיקו להאמין לכל מה שאומרים לכם!!!!!!!!!!!!

nrumv

New member
חההההה סוף סוף מישהו כאן כלבבי../images/Emo13.gif

אני הולך להצגות ולומד מטעויות של אחרים . עלק סל תרבות ואומנות לעם בדרך כלל מופיעם מולם טיפ טופ מקבלים אישור [לפי פרוטקציה או מצב רוח] ואחר כך עושים מה שרוצים יענו סוגרים סל תרבות ומקבלים 100 גנים. מה אתם חושבים שההצגה היא בדיוק כמו שהופיעו לפני הוועדה? המסך האחורי נעלם [מה אני פראייר לסחוב] לפעמים גם פחות כוח אדם ומה שנשאר זה הבסיס של ההצגה. מהצגה מפוארת יענו נשאר שעת סיפור
לא כולם אך הרוב. בחו"ל אפילו ברחוב מכבדים את העוברים ושבים בהצגה איכותית ללא תשלום ופה הכל שמור לי ואשמור לך לא פלא שכך נראית גם הממשלה.הכל קליקות . כל שנה נותנים מחווה לאותם האנשים וחוזר חליללה. רבותי תתעוררו יש מקום לכולם קצת יחס טוב לזולת קצת עזרה לא תקח פרנסה לאףף אחד!!!!!!!!!!!!!!!

nrumv יש לך טעות בנוגע לסל תרבות.

בגלל מקרים שקרו בעבר סל תרבות שולח פקחים לביקורי פתע וכל הצגה בפועל שמורידה מהמפרט אליו התחיבה מורדת לאלתר מסל תרבות. שבוע טוב דבי

Etti Tal

New member
אילן שלום

אין לי טענות כלפי הפורום כלל לא .תודה לכל המשתתפים לדבי ,לך ולכל השאר שעונים באדיבות לכל שאלה . אך תחום רחב ססגוני יצירתי ומדהים כל כך כלל לא בא לביטוי . יש לי רעיונות פורום תפאורות ,פורום בובות תאטרון ,פורום מפעילי בובות, פורום שחקני תיאטרון בובות היכן תחום רחב כל כך. חיפשתי בנרות תקופה ארוכה רציתי ליקנות תפאורות חוץ מימורנו לא השגתי שם נוסף. האם אני טועה ? למה לא יכולים לפתח נושא מדהים כל כך. אילן אולי תרים את הכפפה ...

nrumv

New member
ספרים בעברית קלושים הסיכויים למצוא אז

פורומים בנושא את רוצה? אנשים פוחדים לכתוב ספר שמא כולם ידעו שהסוד הוא לא סוד. יגידו לך תלמדי 4 שנים כולה בובות מה זה רפואה? ברפואה יש ספרים בבובות אין ולמה ? אני יגיד לך למה, אם הכל כתוב וגלוי תוכלי לראות שאפשר ללמוד לבד בשנה כשהכל מוסתר אז ימכרו לך פנטזיה ב4 שנים
וואלה כל הכבוד לך סחטיין הצלחת לגלגל אותי מצחוק

לאתי. יש מעט ספרים בעברית

השוק הוא קטן ולכן המו"לים לא מתלהבים להוציא ספר בעברית שאין לו "שוק". בעברית יצאו שלושה ספרים. 1. "מדריך לבובטרון" -מאת דוד בן שלום (הונזו) מקיבוץ גבעת חיים. קשה להשיג את הספר (אולי דרך אתרים לאיתור ספרים) 2. "תיאטרון בובות" מאת יהודית יחזקאלי. ספר כולל ומקיף בעיקר לכל מי מעוניין לפתח את תחום במסגרות חינוכיות. 3."זה לא רק הצגה" מאת נורית יערי- ודורית בנדק-חביב, על תיאטרון בובות ככלי חינוכי-טיפולי 2 ספרים חדשים נמצאים בימים אלה "על האש" ראשון, שאוטוטו יצא מהדפוס הוא מאת הדס עפרת, בהוצאת סל תרבות ארצי, ושני מאת רונן נלקן מוסנזון ומרית בן ישראל. אם את מחפשת ספרים ללמוד מהם, כתבי לי מה בדיוק את מחפשת ואני אוכל להמליץ לך על הספרים שאני מכיר. קחי בחשבון שלימוד - לוקח זמן. הרבה תרגול וניסוי-וטעיה. פורומים באינטרנט הם כמו "שיחות סלון". סוג של החלפת דעות לא מחייבת, לפעמים עזרה הדדית ולפעמים הזדמנות לפרוק תסכולים ומרירות במסווה של הבעת דעה. כאן בפורום את יכולה למצוא גם מזה וגם מזה. אני מודה לך על ההצעה, אבל אני לא אהיה זה שירים את הכפפה. אני שמח לתרום את חלקי פה ושם. את יכולה תמיד להתקשר להתייעצות - אלי, ולכל אחד אחר מאנשי המרכז לתיאטרון בובות.

nrumv

New member
אילן ,אני מחפש את "תיאטרון בובות" מאת יהודית

אתם מוכרים ספרים בבית הספר בחולון? יש לכם חנות לאביזרי תיאטרון וספרות? תודה, נורי.

עוד אין חנות במרכז לתיאטרון בובות. גם הספר

לא נמצא אצלינו למכירה. היו כמה עותקים אבל הם נקנו. חיפוש מהיר העלה את הלינק הבא: www.book4book.co.il אני משוכנע שאם תשקיע עוד כמה דקות תמצא עוד כמה אתרים שאפשר להזמין מהם את הספר. מאיפה אתה בארץ?

nrumv

New member
יה ביה תודה חביבי ,תודה רבה.

רק לא הבנתי למה אין חנות, תהיה חנןת בעתיד? אני מהצפון,ליד כרכור.

Etti Tal

New member
אילן אני לא מחפשת ספרים כלל לא אני מחפשת ..

דברים מוחשיים לילמוד להשכיל ליראות ולהתפתח מוזר לי כל כך........ שאין פורום כזה אני במקצועי גננת ,הקמתי לפני שנתיים תיאטרון בובות .התחלתי לעבוד רוצה להיתפתח ללמוד מאנשיפם . חבל שאין אנשים שרוצים לשתף וללמד אחרים בנושא זה . אם תכנס לגוגל תימצא לפחות 20 פורומים של גננות כל מיני פורומים. ונושא מדהים כמו תיאטרון אין וחסר כל כך אני לא מאמינה .......... אילן אתה חייב חייב לעשות משהו .

למעלה