האם יש פתרון באופק?

האם יש פתרון באופק?

בקשר לבעייות השונות שבתגובות בפיירפוקס (שאי אפשר להגיב בכלל, או שהתגיות גולשות לכל מקום)? והאם כבר כולם התייאשו ממשק התגובות הפתוח, שעד היום, חודשים אחרי שהופיע, ממשיך לבלבל רבים וטובים?

Bezalel P

New member
יש פתרונות ויש תשובות

לגבי הפיירפוקס - הבאגים מהסוג שאתה מתאר נוצרים בגלל הבעייתיות המובנית של פיירפוקס עם השקיפות. אנחנו מאוד רוצים לפתח פתרון גורף לכל הבעיות האלה (כזכור, גם אני גולש בפיירפוקס), אבל זה ייקח זמן. בינתיים אנחנו יכולים לטפל באופן נקודתי ואפשר להעביר לי בלוגים/רשומות שהבאד מופיע בהן. אגב, בחלק מהמקרים רענון של העמוד מסדר את עניין התגיות/תגובות. לגבי התגובות - נכון לעכשיו אין שינוי במדיניות, אבל זה לא ירד מסדר היום.

חהמן

New member
תשובה מצוינת!

אבל למה? למה פיירפוקס? במה בדיוק הוא עולה על אקספלורר החדש? במיוחד אם מתחשבים בזה ש רק 65% מהרשת מותאמת פיירפוקס. בקשר לתגובות, יש איזושהי דרך לקדם את זה? כלומר, אולי אם תסבירו כאן מה השיקולים שלכם (העיצוביים, לא העסקיים), נוכל "כולנו" ביחד לחשוב על פתרון שגם ישמע הגיוני לבלוגרים, גם יתאים לדרישות והרצונות בתפוז, וגם יימנע או יצמצם את כמות הבילבולים בנושא. אנשי חה!

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo178.gif באמת שכבר הסבירו ודנו מספיק, לא?

רק לפני שבוע שבועיים קיימנו שוב דיון יזום בנושא. מהתשובות של בצלאל עולה שהוא מבין את דעת הקהל. נראה לי שאפשר לדגום את הנושא פעם בשבוע-שבועיים-חודש. אבל דיון מחדש?
.

חהמן

New member
אנחנו לא רוצים לפתוח דיון

אנחנו רוצים לעזור לקדם את הנושא. מהתשובה הנוכחית של בצלאל, אנחנו הבנו שהם מבינים שזה גורם לטעויות, אבל שזה לא הולך להשתנות בקרוב. מהתשובה הקודמת שלו (בדיון הקודם) אנחנו מבינים שזה בגלל שאין להם את ה"פתרון הנכון" (נורא פיתה אותנו לכתוב "הפתרון הסופי", אבל ...) מה שאנחנו שואלים, זה האם יש איזושהי דרך שבה הבלוגרים בכלל, והגולשים בפורום הזה ספציפית, יכולים לעזור בנושא איכשהו כדי לזרז את השינוי. אנחנו נבין לגמרי אם התשובה תהיה "לא, זה לא יעבוד." אנחנו פשוט רוצים להציע לעזור. אנשי חה!

זה לא 65%. זה הרבה פחות.

כמעט כל האתרים הישראלים לא מותאמים לפיירפוקס, ובאלה שכן מותאמים, עדיין קשה מאוד לגלוש.

חהמן

New member
ברשת הכללית זה מתקרב כבר ל 65%

בעיקר בגלל שאתרים חדשים שנבנים היום, נבנים על פלטפורמות שמותאמות גם לפיירפוקס, ושאתרים גדולים בעולם ולאט לאט (ממש לאט) גם בארץ, מתאימים את עצמם. בכל מקרה, אנחנו עדיין לא מבינים למה זה טוב. כלומר, אתה אומר שאפילו באתרים שכן תומכים יש הרבה יותר באגים, אז מה בעצם זה נותן לך? זה לא קצת כמו לקנות מכונית שנראית טוב וידידיותית לסביבה, אבל אי אפשר לנסוע איתה על יותר מחצי מהכבישים? ובשכבישים שאתה כן יכול לנסוע עליהם אז היא מקרטעת? מי יקנה מכונית כזאת?

הסיבה שהאקספלורר היום הוא

טוב כמעט כמו פיירפוקס, זה בגלל שהפיירפוקס כל כך הצליח. תחרות חופשית בין היצרנים רק מועילה לצרכנים. (עשיתי על זה בגרות השנה, והלך לי לא רע) ולא, אני לא אידאליסט שמתכנן לשנות משהו, אני פשוט כבר התרגלתי לפיירפוקס, ולא בא לי לעבור לאקספלורר.

נכון, ריענון העמוד עוזר לפעמים

אבל רק לפעמים. ברוב המקרים הוא לא עוזר, ואני לא חושב שיש לי מספיק כח בשביל לפרסם מידי יום רשימת קישורים לפוסטים שאי אפשר להגיב להם. זאת גם הסיבה שאני לא ממש מתלונן בפורום בכל פעם שאני לא מצליח להגיב. במקום זה אני פשוט לא מגיב. וזה הפסד לבלוגר. בנוגע לפיירפוקס.... מהתשובה שלך נשמע כאילו אתה מבין לליבי, אבל אין מה לעשות.

למעלה