האם יש פתרון לנסיגת חניכיים

odeia

New member
האם יש פתרון לנסיגת חניכיים

ברפואה המשלימה? אשמח לקבל עצות תודה

odeia

New member
אסתיה, תודה על התשובה, האם הכוונה

היא לגרגר בחלל הפה? כמה מים וכמה מלח? האם זה רק עוצר או גם מתקן את הנסיגה?

odeia

New member
אסתיה, יש יחס מסוים של מים ומלח?

סליחה שמתעקשת רק העניין חשוב לי כדי למנוע רופא שיניים. ושוב - המון תודה

תצחצחי את החניכיים (והערות אחרות)

לא בכוח, אבל גם בלי רחמים. בהתחלה קצת ידמם, אבל אחרי 3-4 ימים החניכיים יתגברו על זה (בהנחה שהמצב שלך לא קליני) ויפסיקו להתעלף כשהם רואים מברשת. אני מניח שגם את לא תתעלפי אם תראי קצת דם, נכון? שימי לב (1): את החניכיים צריך לצחצח, לא רק את השיניים. בתנועות עיסוי מתונות, ובכל מקום שאשפר להגיע. משחת שניים רגילה תעזור להמיס חלקי מזון ושומנים שנדבקו לשיניים, אבל לרוב משחות הרגילות אין אפקט מרפא. שימי לב (2): את יכולה לראות רופא שיניים גם בלי טיפול. רק לקבל אבחנה, אז אל תפחדי. אם הנסיגה בשלב מתקדם, את יכולה לאבד את כל השיניים! שימי לב (3): יותר מדי מלח גורם להרס של השיניים, בדיוק כמו שהמלח במי-ים הורס כל דבר שנמצא במיים. לא יודע כמה זה הרבה. תשאלי רופא שניים. אני לא יודע אם זה נכנס בתור רפואה משלימה, אבל יש משחת שניים מצויינת, ממש מעולה לטיפול בחניכיים (מנסיון אישי ונסיון של אחרים), שנקראת פרדונטקס, ללא מרשם רופא, ויש בה כמות מכובדת של מלח, כנראה מהסוג הנכון ובפרופורציות הנכונות. שימי לב: זה לא מלח רגיל, מה שיש להם שם.

odeia

New member
שמשון, השתמשתי במשחה זו מאז

ההריון, ועם משחה זו התחילה לי הנסיגה. אמרו שהמשחה של סאנריידר עוצרת ומתקנת, אז אולי עצרה אבל יש לי דלקות חניכיים איתה (וזה לא אמור לקרות), אז עכשיו אני משתמשת ב-3 משחות: פרודנטקס, סאנריידר ושל חברת וולדה.

levavie

New member
ללעוס עלי מרווה

לעיסת עלי מרווה מצויינת לניקוי השיניים והחניכיים ולשמירת מאזן חומציות-בסיסיות טוב בחלל הפה. כך גם לעיסת עשב חיטה ודברים ירוקים נוספים וכך נמנעת הצטברות אבנית אמנון קהילת אדמה - www.adama.net

mishmush

New member
קואנזים Q10

מאוד מאוד יקר, אבל מאוד יעיל... וגם לעוד מליון דברים אחרים- שמירה על הלב ועל כלי דם, סירקולציה וזרימת חמצן לכל רקמות הגוף, יצירת אנרגיה (מצויין נגד עייפות), הוא אנטיאוקסידנט מצויין ומונע הזדקנות של תאים ועוד הרבה...

למעלה