האם יש צורך להוציא ויזה להונגריה? זה מסובך? ובכלל מה הם אותם דברים שכדאי לשים במזודה כשנוסעים לשם?
ס סבא יעקב New member 20/5/03 #1 האם יש צורך להוציא ויזה להונגריה? זה מסובך? ובכלל מה הם אותם דברים שכדאי לשים במזודה כשנוסעים לשם?
ט טומי* New member 20/5/03 #2 אין צורך בויזה להונגריה...../images/Emo160.gif מה כן הייתי לוקח? קצת בגדים חמים,כי שם גם בקיץ החם והלוהט..פתאום יכול לרדת גשם.
אין צורך בויזה להונגריה...../images/Emo160.gif מה כן הייתי לוקח? קצת בגדים חמים,כי שם גם בקיץ החם והלוהט..פתאום יכול לרדת גשם.
ס סבא יעקב New member 21/5/03 #3 תודה! לפני כעשר שנים נכנסתנו להונגריה מאוסטריה, דרך מעבר הגבול של Hegyeshalom במשך כחצי שעה חיפשו במערכות הידניות המיושנות, האם אנחנו ב"רשימה השחורה"? נראה אז משהו מעולם אחר לגמרי.
תודה! לפני כעשר שנים נכנסתנו להונגריה מאוסטריה, דרך מעבר הגבול של Hegyeshalom במשך כחצי שעה חיפשו במערכות הידניות המיושנות, האם אנחנו ב"רשימה השחורה"? נראה אז משהו מעולם אחר לגמרי.
ס סבא יעקב New member 22/5/03 #5 דודה על העצות הרבות. אני מתבייש לספר לכם, אבל אנחנו רוצים לנסוע רק בסוף הקיץ. אני נהנה מאוד מהארגון, החיפוש באינטרנט ועוד.
דודה על העצות הרבות. אני מתבייש לספר לכם, אבל אנחנו רוצים לנסוע רק בסוף הקיץ. אני נהנה מאוד מהארגון, החיפוש באינטרנט ועוד.