האם יש צורך לצאת מהארון?

רjה

Active member
אחרי שלצערי התבלבלתי וחשבתי שאני נמשכת גם לנשים ומיהרתי להכריז על עצמי כביסית ולא חשבתי על א.מיניות גם כשהגעתי לפה לראשונה לא מיהרתי לקבל גם כי היה לי קשה לקבל את הנטייה המינית הזאת. חקרתי בכל מקום אפשרי עד שבסוף הבנתי שאני א-מינית שלא מעוניינת בסקס. אני שוקלת לשתף את אחי ואת מי שהצהרתי בפניו שאני ביסית(לא כולם כי יש כמה שנותק הקשר). ניסיתי לשתף את אמא שלי אבל היא מדור ישן ולא כל כך הבינה כי אחרי ששיתפתי אותה היא ניסתה או רצתה להכיר לי מישהו כשהיא בעצמה להט"בית (מאוהבת באישה). חברה מההוסטל מתפלאת שאני עדיין בתולה ואני לא יודעת איך להסביר לה שזה לא בגלל שאני שומרת על עצמי לגבר הנכון אלא בגלל שאין לי עניין בכלל עם זה. גם יש מישהי דתייה ששואלת אם אני רוצה להתחתן וזה לא מהתכניות שלי. לא סקס, לא חתונה ולא ילדים ובינתיים לא זוגיות גם. אין לי כוונה לצאת בפני כולם אלא רק קרוביי. יש לי קרוב שגדלנו יחד והוא להט"ב(לא יודעת אם הומו או ביסי) וגם בפניו שיתפתי בנטייה השגויה שלי כי ככה חשבתי. כנ"ל לגבי אמא שלו שמאחלת לי להתחתן כל פעם שאנחנו נפגשות.
אגב אני לא זוכרת איך הגעתי לפורום הזה לראשונה ואיך שמעתי עליו אבל זה היה לפני שינוי פורמט של מערכת תפוז והיו בו יותר אנשים.

k500

Active member
מנהל
שלום,
לצאת מהארון, או עליית הגג במקרה של א-מיניים, זה עניין אישי לגמרי.
אף אחד/ת לא צריך להגיד לך לצאת או להכריז על משהו, זה צריך לבוא רק ממך ורק אם את רוצה ובטוחה במה שאת ושזה מה שאת רוצה לעשות.
לא חייבים להכריז אם לא רוצים או עדיין לא בטוחים וזה בסדר. אפשר לחשוב עוד, להתלבט ולראות האם זה צעד שרוצים לעשות.
מה שתחליטי, יהיה הדבר הנכון עבורך.

Green.Dorito

New member
אני אשאל אותך, k500 מדוע עליית הגג לא-מיניים??? שמעתי על לצאת מחפיסת הקלפים (מאנגלית, כי ACE הוא גם קלף האס וגם הקיצור לא-מינייים באנגלית)
אין לי מושג אם זה נכון בשבילי לשץף גם דעותיי על השאלה, אבל בחרתי לעשות זאת בכל מקרה.

אני בחרתי לצאת מחפיסת הקלפים למשפחה שלי וכמה אנשים מבחירתי משום שהקהילה, במיוחד קהילת הא-משיכה (מינית ורומנטית) נמצאת במחשבותיי הרבה, משפיעה על חיי והתנהגותי לאחרים, ועל דעתי על החברה.
דעתי היא שאני לא נולדתי כדי לחיות בשקר עבור אף אחד אחר, ולהעמיד פנים או להתיישר (חחח) לחברה זה יותר מעייף ומציק יותר משיש לי סובלנות לבצע.
החברים שלי מאוד מקבלים ומבינים לגבי זה.
המשפחה שלי עדיין חושבת שמתיישהו יהיה לי פרנטר.ית רומנטי.ת "ולא יהיה לנו אכפת אם הם יהיו מאותו המין" ומצפה לילדים ביולוגיים ממני, אבל הסברתי להם על קיומי כAROACE בצורה מספיקה, ולכן הם צריכים להתמודד עם חוסר הפרנטנר.ית הרומנטי.ת וחוסר הילדים במרוצת הזמן.
מובן לי שהרבה לא חושבים כמוני, וזה בסדר.

k500

Active member
מנהל
אני אשאל אותך, k500 מדוע עליית הגג לא-מיניים??? שמעתי על לצאת מחפיסת הקלפים (מאנגלית, כי ACE הוא גם קלף האס וגם הקיצור לא-מינייים באנגלית)
אין לי מושג אם זה נכון בשבילי לשץף גם דעותיי על השאלה, אבל בחרתי לעשות זאת בכל מקרה.

אני בחרתי לצאת מחפיסת הקלפים למשפחה שלי וכמה אנשים מבחירתי משום שהקהילה, במיוחד קהילת הא-משיכה (מינית ורומנטית) נמצאת במחשבותיי הרבה, משפיעה על חיי והתנהגותי לאחרים, ועל דעתי על החברה.
דעתי היא שאני לא נולדתי כדי לחיות בשקר עבור אף אחד אחר, ולהעמיד פנים או להתיישר (חחח) לחברה זה יותר מעייף ומציק יותר משיש לי סובלנות לבצע.
החברים שלי מאוד מקבלים ומבינים לגבי זה.
המשפחה שלי עדיין חושבת שמתיישהו יהיה לי פרנטר.ית רומנטי.ת "ולא יהיה לנו אכפת אם הם יהיו מאותו המין" ומצפה לילדים ביולוגיים ממני, אבל הסברתי להם על קיומי כAROACE בצורה מספיקה, ולכן הם צריכים להתמודד עם חוסר הפרנטנר.ית הרומנטי.ת וחוסר הילדים במרוצת הזמן.
מובן לי שהרבה לא חושבים כמוני, וזה בסדר.
אפשר לצאת מחפיסת הקלפים, מהארון או מאיפה שרוצים.
המינוח של עליית הגג הגיע לפני אי אלו שנים מארה"ב, אם אני לא טועה ומאז אומץ בקרב רבים/ות בקהילה.
לכל אחד ואחת יש את השיקולים אם לצאת או לצאת, בפני מי ומתי וזה בסדר.
אם ההחלטה שקיבלת היא טובה עבורך, מה טוב. העיקר שמרגישים עם זה נוח.

למעלה