האם יש קורסים לאנשים מבחוץ שרוצים להגיע לרדת במשקל? אני מחפשת משהו סגור, כלומר שלא יוצאים הביתה.
מ מקסימה1 New member 31/7/07 #1 האם יש קורסים לאנשים מבחוץ שרוצים להגיע לרדת במשקל? אני מחפשת משהו סגור, כלומר שלא יוצאים הביתה.
O orellavi New member 1/8/07 #2 אני חושב שיש בוינגייט אבל לא בטוח.. תתקשרי ותבררי פרטים על תוכנית "WINLIFE"..
א אורית לרדת בגדול 2 New member 2/8/07 #3 יש לך אופציה של לינה במקום תמורת תשלום נוסף בכל אופן winlife אני ממליצה לך בחום!! אני התנסתי בכך ואני עדיין בתהליך עשיתי שינוי משמעותי בחיי. זו לא עוד טכניקה זה דרך חיים.
יש לך אופציה של לינה במקום תמורת תשלום נוסף בכל אופן winlife אני ממליצה לך בחום!! אני התנסתי בכך ואני עדיין בתהליך עשיתי שינוי משמעותי בחיי. זו לא עוד טכניקה זה דרך חיים.
מ מקסימה1 New member 4/8/07 #8 תודה לכולכן!!!! ואגב... כנסו ראיתי עכשיו את נדב המאמן יושב בבית קפה בצפון דיזנגוף עם עוד חבורה של אנשים בינהם קארין ערד. הוא ניראה ממש טוב, אבל ניראה עייף...
תודה לכולכן!!!! ואגב... כנסו ראיתי עכשיו את נדב המאמן יושב בבית קפה בצפון דיזנגוף עם עוד חבורה של אנשים בינהם קארין ערד. הוא ניראה ממש טוב, אבל ניראה עייף...