האם יש קורס הישתלמויות למאבטחים ?

האם יש קורס הישתלמויות למאבטחים ?

שאני הייתי מאבטח מיתקנים בצבא בתור חייל סדיר , אז ש-שלחו אותי לעשות " קורס מאבטחים " לימדו אותי שמה לעשות : " עזרה ראשונה "
, וגם " הגנה עצמית "
, מי שהיה ממשיך אחרי שנה היה עושה גם " קורס כבאות והצלה "
. מעניין אותי לדעת אם זה קיים גם בחיים האזרחיים .

joshh

New member
בטח שיש

קיימים כל מיני מכללות לביטחון וחקירות. פשוט צריך לחפש ... joshua

אולי בגלל זה אין קידום בחברה פרטית

אוליי בגלל שגם הקורס מאבטחים אצל חברה פרטית הוא בסך הכל מיטווח של 150 כדורים , טיפה תרגילי קרב מגע , עם טיפה אימוני כושר . אז אוליי זאת גם הסיבה שבגללה לא רוצים לקדם את המאבטחים בחברות פרטיות . בלי קשר לעובדה שאני הייתי ג'ובניק רובאי 02 שהייתי חייל
, ואם הקדוש ברוך הוא ירצה !!!! - בשנה הבאה ש-הקורס יהיה 10 ימים ימשיכו להגיע חיילים ג'ובניקים אל החברות הפרטיות של האבטחה . כי פשוט לא תהיה להם ברירה !!! . מצד אחד הם בוכים ש-חסרים להם שומרים !!!! , ומצד שני הם גונבים כסף על ימין ! ועל שמאל ! ונוסעים במכוניות הכי חדישות שיש ! . כל המנהלים של החברה שלי כבר נוסעים על מכוניות דגם 2006 על חשבון הפרייארים ש-עובדים אצלהם ! .

joshh

New member
לא מדוייק

מדובר במכללה שאתה לומד קורסים שונים, אתה מקבל מזה תעודת מפעיל מטווחים, רישיון למשחד חקירות, וכד'.... זה לא קורס יירי. הקורסים של 150 כדור הוא איזה שהוא קורס שמטווחים עשו כדי כאילו להוציא רשיונות לא קבועים לעובדי קבלן/כוח אדם אבטחה. ניתן לעשות קרוס אחיד גדודי באופן פרטי אני יודע ... כאן אתה גם מקבל איזה שהוא תעודה. צריך לבדוק את זה לעומק, אף פעם לא עניין אותי, מי שמתעניין מוזממן לעדכן פה.

זה לא בסדר ש-אין עוד קורסים לשומרים

אם שומר לא עושה קורסים אז הוא אף פעם לא יתקדם ותמיד ישאר תקוע במקום מסריח ! , עם אנשים מגעילים ! . ככה גם המפקחים לא עושים שום שמירה עם נשק ! ורק מחפשים איך לדפוק את השומרים האחרים . במקום שיביאו " מאבטח " להיות המפקח על השמירה ! , אז מביאים לך איזה מישהו ש-רק בא לעשות כסף לכמה חודשים ומיסתלק כמה שיותר מהר .

למעלה