האם יש קשר בין נסיון הרצח

THE WIZARD 55

New member
האם יש קשר בין נסיון הרצח

של הרב לבין פסק ההלכה של הרב אלישיב.. כנראה שבמהלך היום נבין...

respecta1

New member
רפואה שלמה לרב

ואיזה קשר? קשר כי זה רב וזה רב ואלה לאומנים אנטישמים.. מכמה שאני יודע הישיבה הזו מהציונות הדתית ומתונה

THE WIZARD 55

New member
רפואה שלמה שתהיה לו

רספקטה, התכוונתי לפסק ההלכה שהוציאו החרדים.. ערבים לא יודעים להבדיל בין חרדי אחד למשנהו..לקשר הזה התכוונתי..

respecta1

New member
איזה קשר יכול להיות?

שמעו איזה רב הוציא פסק הלכה כזה אז הלכו לדקור יהודי?

THE WIZARD 55

New member
אתמול העליתי כתבה

על פסק ההלכה, בסיום הכתבה היה משפט של מרואיין ערבי שתפס לי את העין... "פועל ערבי שהתראיין בכתבה רמז כי השלכותיה עלולות להיות חריפות כלפי הציבור החרדי, באופן בו ינסו ערבים שפוטרו לנסות ולהתנקם באמצעות ביצוע פיגוע נקמה."

respecta1

New member
ס_O טוב נו.. לעצור את הפועל הזה לראות מה הוא

יודע... ובכללי.. גם אם יש קשר כל שהוא.. הרי זה תירוץ, גם אם יפטרו אותי בגלל הדבר הכי מטומטמם או מעצבן.. אני לא אלך ואדקור את המעסיק ובטח לא אחד אחר בגלל קשר זה או אחר בינו לבין המעסיק

THE WIZARD 55

New member
לא מדובר בינתיים

על צעיר שפוטר, עדיין לא ידוע מי הוא.. מדובר על כך שעכשיו בעקבות פסק ההלכה שיפגעו בפרנסתם של הערבים בירושליים יעשו מעשה.. שיהיו רק בשורות טובות

shm490

New member
עד כמה שאני קראתי זה לא אלישיב

אלה הרב קניבסקי . מה מצפים מאנשים שמוציאים תעודות הכשר לחנויות בגדים ? כל נושא העסקת ערבים אצלם הוא לא רגיל .הם מוצאים פסקים כאלו לעיתים תחופות אך זה בתוך הריכוזים שלהם וזה לא בא לידי ביטוי בתקשורת . היו פיגועים כאלו כבר כמה פעמים ובמיוחד נגד חרדים בדרכם לכותל , כך שלא נראה לי שיש קשר לפסק ההלכה .

THE WIZARD 55

New member
אני קראתי בכמה מקומות שזה אלישיב..

חחח לחנויות בגדים:) נעלמת לנו, טוב לראות אותך:)

יש קשר ישיר בין הפיגוע לבין פעולות התגמול

של היהוד. בעקבות הפיגוע הרצחני יאבדו עוד ועוד עובדים ערבים את מקומות עבודתם.

jwin

New member
יש קשר - אין קשר

מה זה משנה מה עבר במוחו של הדוקר ולאיזה מהלך של התקופה האחרונה הוא שייך?! מה משנה לי אם הוא דקר כי פוטר. או כי אנשי הימין הרסו לו את האוטו. או כי הפלסטינים מעזה לא מפגיזים מספיק לדעתו. או כתגובה לפעילות צהל העזה. או כתגובה להצהרות הרבנים או כתגובה להצהרות ראשי החברה הערבית בארץ? מה זה משנה לי או לנדקר? שני דברים יסודיים : שאנשים ב"צמרת" ילמדו לשתוק ולא לעודד אלימות מכל צד שהוא. שנתחיל כולנו להבין שחייבים לעצור את שירשור האלימות! זה מוסר ההשכל שהוא ממש חרום. לחברה הערבית בארץ. לחברה היהודית בארץ. יהודה

למעלה