האם יש קשר בן אטימות הממשלה בעינין גלעד

מעסה11

New member
האם יש קשר בן אטימות הממשלה בעינין גלעד

לאטימות הממשלה, בעינין רחמים ,והתחשבות באסירים ,כבני אדם בסהכ שמעדו, ושמירה על זכויותהם ? תשובתי היא שכן, בממשלה כמו בכנסת ,וכמו בראשות בתי הסוהר, יושבים אנשים אטומים ,חסרי לב, הצמאים לרעתו של הזולת , כך גם בבתי משפט יושבים שופטים כאלה, הנוטים להחמיר בעונשים ללא רחמים וללא תועלת ממשית, רק כדי לצור הרתעה,על חשבון חייהם של האסירים שנהרסים בגלל מעידה, שלעיתים קרובות נובעת מבעיה נפשית,שאין להם שליטה עליה והם אינם כשירים למשפט, ובכול זאת המערכת מתאכזרת אלהם, ראו מקרה דודו טופז

לא ברור לי הקשר של הממשלה לרחמים והתחשבות

באסירים. מי שגוזר את עונשם הוא בתי המשפט. מי שאחראי על ריצוי עונשם הם אנשי בתי הסוהר. ואם אתה רוצה לפתוח דיון בעניין עונשם של אסירים - אנשים מורשעים באונס ילדים ומקבלים שנות מאסר ספורות. אנשים רוצחים באכזריות אנשים חסרי ישע אחרים ומקבלים גם הם שנות מאסר ספורות. זה נראה לך חסר רחמים? אולי כלפי הציבור כולו. ואם כל הכבוד - מי שיש לו בעיה נפשית, שילך לטפל בה, שלא ירצח אנשים אחרים.

מעסה11

New member
על זה אני מדבר..על הגישה האטומה

אותה התתממות שלך, ושל חברי הכנסת המחוקקים,ושל בתי המשפט,ושל רשות בתי הסוהר,מי שסובל מבעיות נפשיות ,לרוב אינו במצב נפשי כזה ,שמאפשר לו להיות מודע לבעיתו,או לעוצמתה,ואין לו את הכוחות ללכת לקבל טיפול בעצמו,לעיתים גם למשפחה אין את הכוחות להתמודד עם הבעיה, בנוסף לבעיה זאת, בתי חולים לחולי נפש אינם מאשפזים אנשים שחשודים כחולים,אלא אם הם חותמים,או בן משפחה חותם ...נוצר מצב שמטילים את האחריות ,על מי שאינו מעוניין\מסוגל נפשית להיות אחראי,קרי החולה עצמו,בני משפחתו. ,וכך מסתובבים בנינו חולי נפש שבסוף מתדרדרים לפשיעה ברמות שונות.שלא בשליטתם,ואחר כך, סופגים מכה נוספת למכה של מחלתם, והיא האטימות המערכתית , שאוסרת אותם ,במקום לטפל בהם ולשקם אותם שיקום אמיתי

תודה שהארת את עיני. בפעם הבאה שאני

אשמע על איזה רצח אני אזכור לחשוב איזה מסכן הרוצח ושזה בעצם בכלל לא אשמתו. חבל, אתה מערבב מין בשאינו מינו ומחטיא לחלוטין את המטרה שלך.

מעסה11

New member
כך בדיוק את אמורה לחשוב

לפחות ברוב המיקרים, הרוצחים הם לא שפויים,וזאת איבחנו פסיכיאטרים יודעי דבר, לא פשוטי עם אך חכמים כמוני :), ולגבי המטרה , אני ממש לא מחטיא אותה, אני מחשב מסלולים עוקפים אליה:)

למעלה