האם יש קשר?

מירי,

New member
האם יש קשר?

אתמול היינו לסופ"ש במלון - ואני חגגתי ! אכלתי ארוחה אחת לאורך כל היום - ממש כמו באותם ימים נוראיים לפני הניתוח! לקראת הערב התחילו אותם כאבים נוראיים שאני מכירה לאכילה מוגזמת , אלא שהפעם היצטרפו אליהם כאבים איומים באזור הפורט! כאילו הפורט ´רוצה לצאת ממקומו´, והמקום ניראה (לי) מעט נפוח... האם זה קשור לכמות האוכל שאכלתי? אני אומנם סובלת לא מעט מהפורט , אבל אף פעם לא ככה! האם מישהו\י מכירים את התופעה? היום קמתי בבוקר וכל הכאבים נעלמו כלא היו!

שלגיה**

New member
הי מיריל´ה

נראה לי שכתבת את התשובה בגוף השאלה-אכילה מוגזמת. את הרי יודעת שזה לא נכון לאכול פעם אחת ועוד הרבה,כל היום לא אכלת כלום ובסוף כשאכלת והרבה התרחב כל איזור הבטן אז גם ה"התרחבות" הגיעה לאיזור הפורט שזה גוף זר בתוך הגוף שלנו ומן הסתם הוא יאותת לנו כשהוא לחץ קצת... אני גם מרגישה כאב באיזור הפורט במיוחד כשאני שותה הרבה או אוכלת מרק בתחילת הארוחה מה שאסור לעשות (עירוב של נוזלים עם אוכל מוצק) אבל זה מסתדר אחרי כמה דקות. חוץ מזה מה שלומך?

ורד *

New member
הבנת הנקרא

שלגיה יקירה, נכשלת בהבנת הנקרא! מירי התכוונה שהיא התחילה לאכול בבוקר וסיימה בערב. ארוחה אחת ללא הפסקה במשך כל היום. ולמירי אוסיף רק שחבל! צריך טיפת משמעת, אנחנו אנשים בוגרים שהלכנו לניתוח מתוך הכרה והבנה לקראת מה אנחנו הולכים, ורצון להגיע למטרה הנכספת. אני מאחלת לך שזו תהייה מעידתך האחרונה. עצם העובדה שאת מודעת למעידה זו כבר חצי הדרך. לפני ההתפרקות צריך לעצור ולחשוב, לספור עד 10, לדמיין את בגד הים שרוצים להכנס אליו ואז להחליט אם כדאי לדחוס פנימה כמויות ללא גבול. שיהיה חג שמח. ורד.

ronnymp

New member
למירי - ../images/Emo39.gif

קודם כל תבדקי את תיבת הדוא"ל שלך - שלחתי משהו הבוקר .
שנית - כבר סיפרתי על כאבים דומים שצצו אחרי איזושהי הפרזה בארוחה . כאבים די חזקים בצד שמאל (איזור חצי הקיבה השניה שלי ... ) . למחרת בבוקר - גם אצלי נעלמו הכאבים - כלא היו - ומאז זה לא חזר . אז אני לא יודע אם זה בר השוואה , כי זה מיקומים שונים אצל שנינו וגם הניתוחים ממש לא דומים , ואצלי אנטומיית דרכי העיכול קצת שונים . אבל שווה לשאול בהחלט , מישהו שמבין בזה , בעיקר אם את מעידה על נפיחות . ביי - רוני

מירי,

New member
קודם כל קיבלתי ../images/Emo6.gif

נו טוב... אני מקווה להחליף את הפורט הזה ואז אולי אני אסבול שם פחות.. ומה שלומך חוץ מזה?

רוייקו

New member
לחץ ותחושת דקירות באיזור הפורט

יכולים להעיד על לחץ שנוצר על הטבעת. כניראה שאכלת יותר מדי.. האוכל, סביר להניח, לחץ גם בתוך הפאוצ´ ואחר כך, כניראה, נוצר לחץ בתוך הקיבה, מתחת לפאוצ´ (יתכן שהקיבה שלך התכווצה ולא רגילה יותר לכמויות גדולות של מזון.

gal33

New member
מירי, את ה- ../images/Emo38.gif כבר הבנת, מזל

טוב, אחרי שנה!
תראי יש לזה צד חיובי זה בטוח, אולי תעלי במשקל, סוף כל סוף...
דבר שני, יקירתי אל תכי כל כך על חטא. אני מבטיחה לך שזו לא תהיה המעידה האחרונה שלך. את בת-אדם, ואנחנו לא פרוצדורה בקוד תכנותי שבסה"כ מכניסים IF עם THEN חדש ומהיום את מתנהגת אחרת. עברת כברת דרך ארוכה מאוד ויפה מאוד. ועובדה שזה עוד אף פעם לא קרה לך, ועובדה שעד היום טרם נתקלת בכאבים בפורט בשל ארוחה מוגזמת. כך שראשית חזקי את עצמך היטב. שנית, כן את יכולה להפיק לקחים מהמקרה הזה. מדוע זה קרה לי? מה היה שם שגרם לך לעשות את זה בניגוד לדרכך? מה הרגשת לפני שזה התחיל וכשזה היה? האם ניסית להפסיק באמצע? אם כן, מדוע לא הצלחת? איך ממזערים סיכונים פוטנציאלים לפעם הבאה? רק הפירוק לגורמים יאפשר לך לשלוט בסיטואציה בפעם הבאה, ההיכרות עם החולשות, ומזעור התשתיות להיווצרותן. בהצלחה.

למעלה