האם יש שמן ללחות

0 אור 0

New member
אני לא יודעת על שמן ללחות

אבל יש לחויות במרקמים של סרום, תחליב או ג'ל שהינם קלילים ונעימים יותר מאשר קרם. השימוש בשמן הוא בעייתי בגלל החשש לסגירת הנקבוביות

המונשרי

New member
0אור0

אני בדיוק מחפשת לחות על בסיס יותר מיימי מאשר שומני ( יש לי עור מעורב). האם תוכלי להמליץ מנסיונך? תודה.

0 אור 0

New member
אני מחליפה מוצרים מדי פעם

ובדרך כלל קונה מהקוסמטיקאית, כך שקשה להמליץ על מוצר ספציפי ולדעת שאכן תמצאי אותו בחנות

המונשרי

New member
בגלל לימודי

אני מורשית לקנות בחנויות שבהן רוכשות הקוסמטיקאיות. ניסיתי לחויות שונות וטרם מצאתי "את שאהבה נפשי"
כך שאשמח לשמוע המלצות אם ישנן.

0 אור 0

New member
אז ככה

קודם כל בתור מי שאלרגית לחצי מהמוצרים הקוסמטיים (והרבה פעמים דוקא להכי יקרים ושמוגדרים כהיפואלרגניים) למדתי תמיד לבדוק כל מוצר באמצעות דוגמיות, אז את יכולה לבקש מהם להמליץ על קרמים ולבקש דוגמיות כדי לנסות. הכיוון הוא לחפש קרמים שמוגדרים כקרם-ג'ל, יש מוצר שמאד אהבתי שנקרא משהו כמו תוסף להעשרת לחות במרקם קליל נהדר, וכבר שנתיים אני לא מצליחה להשיג (זה לא הקוסמטיקאית, כי אני הרבה פעמים מביאה לה את המוצרים מהספק, אז אני גם בודקת בעצמי מה חדש על המדפים) וכמובן הסרומים השונים - אני אישית מאד אוהבת את הסרומים שמשלבים רוז היפ (סרום ויטמין C ויש עוד כמה), אבל תבדקי מה מתאים לך. דרך אגב, מה את לומדת?

המונשרי

New member
לימודי קוסמטיקה.

-[ תודה רבה על העיצות המועילות]. אנחנו נמצאים כשלושה חודשים לפני סיום הלימודים שלב די מותח ... אך המבלבל הוא מגוון החברות הקיימות בשוק : אנה לוטן, ד"ר כדיר, הולילנד, תפוח, כריסטינה, ג'יג'י וכו'. אני מוצאת את עצמי שטופה באנפורציה "מטעם" לכל חב' יש אנשי פרסום ושיווק מעולים - ודי קשה לברר את המוץ מהתבן. כל אחד מהלל ומשבח את מוצריו... ואני נדרשת להחליט ה"כצעקתה" או שזה עוד גימיק שיווקי.

0 אור 0

New member
למען האמת

מנסיוני (המעט - כי אני לא עוסקת בקוסמטיקה, רק משתמשת ומתעניינת) כל החברות האלו הן אכן חברות איכותיות וטובות. בעבר הייתי משתמשת המון במוצרים של ג'יגי' עד שפתאום הם החליטו למצב את עצמם כחברה יוקרתית, והמחירים שלהם קפצו לשמים. וכל הרעיון של לקנות דרך הקוסמטיקאית, הוא לחסוך בפער התיווך ולקנות מוצרם משובחים אך זולים משמעותית - וזאת בלי לזלזל בנושא של התאמה מקצועית לצרכי העור. מה שחשוב שתביני הוא שמעבר לדברים ש"ניתן למשש" כמו המראה, המירקם, ההרכב של המוצר, יש בכל זאת הבדלים דקים, שרק מי שמשתמש חש על העור שלו והקוסמטיקאית תראה בתוצאות. כך למשל, כל הסוכנים טוענים שקרם מסויים של אנה לוטן הוא בדיוק אותו הקרם אקספוליאטינג של פיל אפיל שנהגתי להשתמש בו שנים, ויש לה גם את מקדם הלחות (שעליו המלצתי לך), אבל על העור זה לא מרגיש לי אותו דבר, ולא יעזור כלום. מה שחשוב לך הוא לתת ללקוחות להתנסות במוצרים ולאפשר להם להחזיר אם זה לא מתאים להם (ושיהיה לך גיבוי מהספק שלך), ולנסות לראות את ההבדל על העור, בנוסף לחוות הדעת של הלקוחה - כדי לראות האם אכן הקרם משפיע לטובה.

נורקס

New member
השאלה לאיזה סוג עור?

אם שמים כמות קטנה אין חשש לסגירת הנקבוביות כי השמן נספג באופן מלא בעור. כמובן רצוי להוסיף לשמן בסיס גם שמנים אתריים בהתאם לסוג העור על מנת שיחדירו את השמן עמוק יותר לשכבות העור התחתונות. ושוב,כפי שכבר נאמר כאן בפורום, השימוש בשמנים אתריים, רצוי שיהיה מלווה בהדרכה או ייעוץ של איש מקצוע.

שלום אלמוגית

שמן לבד גם אם יעניק לחות וגמישות ישאיר לך תחושה לא נעימה על עור הפנים. האם הכוונה היא לשימוש יומיומי ? בשעות הלילה ? פרטי ואנסה לכוון אותך. הילה

למעלה