האם יש תוכנה לעריכת תוכנות שוכנות

libal

New member
האם יש תוכנה לעריכת תוכנות שוכנות

זכרון עבור הפאלם ? כלומר לראות איזה תוכנות עולות לזכרון המכשיר עם פתיחתו - וכן אפשרות לבטל עליית התוכנה . (פחות חשוב - תמיד אפשר למחוק את התוכנה...) תודה לכל עונה .

+++

Reco Explorer PalmInternals קח בחשבון שבפאלם תוכנות לא בדיוק רצות בזכרון אלא נרשמות לקבלת הודעות. לכן מה שאתה צריך לשאול את התוכנות האלו זה "אילו תוכנות מקבלות notifications".

libal

New member
ראשית תודה על התיקון

יש לי טריאו 600. הבעייה שבגינה אני מחפש תוכנה שכזו היא שבהתקנת תוכנה לצלצולים לטלפון - הוספת צלצולי MP3, לא חשוב איזה, יש איחור בין "הרמת" הטלפון (כלומר שאני עונה) לבין התחלת השיחה, והמתקשר מהצד השני שומע לכשנייה את הצלצול לפני התחלת השיחה... חשבתי שהבעייה היא בזליגת זכרון בדומה לWINDOWS . פתרון אחד הוא לעשות HARD RESET ולהתקין תוכנה באופן פרטני ולבדוק. אני מחפש פתרון פשוט יותר שיאפשר לי ניקוי הזכרון לעבודה ולביטול תוכנות המעמיסות על הזכרון ושאני לא זקוק להם. אגב יש לי RESCO EXPLORER - איך אני מקבל את המידע הזה?

+++

ב Resco Explorer, כנס ל Control Panel ובחר Notifications. תראה את כל התוכנות שמקבלות ארועים. בהתחלה רשימת התוכנות ולכל אחת הארוע שלה, אח"כ רשימת הארועים כאשר לכל אירוע התוכנות שמאזינות לו. בטראו 600 אין NVFS ולכן בעיוות זליגת הזכרון הן לא דומות למה שהולך בווינדוס או בפאלמים החדשים. לפני HR, תנסה WR. אז המכשיר עולה בלי תוכנות שרצות ברקע בכלל. ככה תוכל לבדוק אם הבעיה באמת בתוכנה כזו.

libal

New member
עדכון

טוב - ניסיתי WR - אבל במצב שלאחר WR לא ניתן להפעיל את הטלפון... בRESCO EXPLORER אין לי את האופציה - רק ALARMS - כנראה שיש לי גירסה ישנה יותר. התוכנה השנייה שציינת - PalmInternals יש פירוט של הארועים אבל הרבה זה לא אומר לי...כמו כן התוכנה השנייה מוסרת מידע ללא אפשרות של פעולה.

למעלה