האם יש תוכנית ותאריך למחלף בצומת רעננה?

sandbird4

New member
כן ובגלל זה סגרו את תחנת הדלק ברעננה צפון

הולכים להקים שם שיקוע מתחת לכביש 4 עד כמה שהבנתי.

אלכסיי03

New member
זה לא קשור

אתה מדבר על צומת רעננה צפון והשאלה הייתה לגבי צומת רעננה מרכז (רכ''ס). גם שם מתוכנן מחלף אבל אין לי שום מידע על לוחות הזמנים וההתקדמות הסטטוטורית.

yairp4

Active member
מחלף רעננה - כפר סבא צפון

בניית המחלף אמורה להתחיל בקרוב. לגבי צומת רעננה מרכז, אין לי מושג אם יש לוחות זמנים, אבל תוכניות בוודאי יש...

yairp4

Active member
הקישור לא עובד...

טוב, זה נמצא שם איפשהו ברשימת ההודעות באתר של מע"צ

אלכסיי03

New member
גם אתה חוזר על אותה טעות בדיוק!:)

עוד פעם, השאלה היתה לגבי צומת רעננה מרכז, וכל מה שנאמר כאן לגבי רעננה צפון פשוט לא שייך לעניין. אם למישהו בכל זאת יש תשובה על השאלה המקורית, גם אני מאוד אשמח לשמוע אותה.

lego man

New member
התוכניות לגבי 2 המחלפים קימות...

המחלף הדרומי יהיה חלק מכביש 531 שיגיע מכיוון שפיים ויסתיים בכביש 6. מתי יתחילו לעבוד פיזית על הכביש אין לי מושג ועד כמה שאני יודע גם אין זוכה במכרז עדיין אבל אני לא בטוח בזה.

אלכסיי03

New member
לא, גם זה לא שייך לעניין

עוד פעם - מדובר בצומת רעננה מרכז!!!!! לא צפון ולא דרום. רעננה מרכז הוא צומת במקום המפגש של כביש 4 עם רחוב אחוזה הרענני.

yairp4

Active member
נעשה קצת סדר...

לאורך כביש 4 באיזור רעננה אמורים להיות בסופו של דבר שלושה מחלפים: 1. רעננה דרום - זה המחלף שבנוי כיום חלקית ומשמש ככניסה לכפר סבא (כביש 554). בעתיד המחלף הזה יחבר בין כביש 4 לכביש 531. למחלף הזה יש תוכניות, אבל אני לא יודע על לו"ז כלשהו (או בכלל אם התוכניות שלו אושרו), ובוודאי שלא יתחילו בעבודות על המחלף לפני שיתחילו העבודות על הקטע הבא של כביש 531. 2. רעננה - זה הצומת שעליו נשאלה השאלה המקורית והוא נמצא במפגש עם רחוב אחוזה. גם למחלף הזה יש תוכניות אבל לא ידוע כרגע על לוחות זמנים... 3. כפר סבא רעננה צפון - מחבר את שדרות בגין בכפ"ס וויצמן ברעננה עם כביש 4. למחלף הזה כבר נבחר קבלן והעבודות עליו אמורות להתחיל כבר (או שאולי כבר התחילו, לא הייתי באיזור כבר הרבה זמן) והוא צפוי להפתח ב- 2009. לצערי אני יכול לענות רק על חצי מהשאלה המקורית (קיימות תוכניות למחלף בצומת רעננה). לגבי לוחות זמנים, אני בספק אם קיימים כאלה כרגע...

zvir1

New member
יש כבר עבודות ברעננה צפון

עברתי היום וראיתי עבודות חישוף ניכרות בפינה הצפון מזרחית של הצומת. זו הסיבה שרוב העוברים לא שמים לב ורואים רק את שרידי תחנת הדלק. להערכתי מתוכנן שם מעקף שיאפשר את בנית הגשר.

למעלה