האם יש תקווה לנישואין

vikidinar

New member
האם יש תקווה לנישואין

יאיר שלום , אני נולדתי ב - 30.11.78 בשעה 9:15 בעלי נולד ב - 6.2.70 אנחנו נשואים כבר למעלה משנתיים אבל לפעמים צצות בעיות . אני רואה כל בעיה באור חיובי - כלומר מציעה פתרונות לעומת בעלי שחושב שכל בעיה זה סוף העולם ואין מוצא ממנה. האם אנחנו נמשיך כך עד סוף החיים או מתישהו למישהו ישבר מהשני?

נסי להחליף תפקידים, ויקי..

זה מה שיפה בין שניכם, השילוב הזה. אבל זה באמת מתסכל כשאתה רואה רק חיובי, והשני מחפש את הסופני. יש לי הצעה בשבילך : לדעתי בעלך מרשה לעצמו להיות סופני כל כך, רק בגלל התפקיד ה`חיובי` הזה שאת כל כל לוקחת על עצמך. אז.. נסי להחליף איתו תפקידים, ובמשבר הזה נסי להיות סופנית בעצמך. לבעלך לא תהיה ברירה, ומכיון שעד עכשיו חווה את הקוטב החיובי דרכך, ינסה למצוא דברים חיוביים במצב.. לדעתי התפקידים האלה הם חלק מהפרזנטציות שלכם כלפי העולם, וכל אחד מתבצר בשלו. יתכן שאת פשוט פוחדת וחוששת יותר לעזוב את הקשר ומחפשת פתרונות, ובעלך לא שלם בעצמו ומחפש דרכים לצאת.. כל אלה אפשרויות. בגדול, אני דווקא אוהב את השילוב של הגוד גאי והבד גאי : זה שילוב מנצח שיכול להחזיק מעמד הרבה שנים, ורק חשוב להבין שמתחת לפני השטח יש לשניכם תפקידים שאתם ממלאים בשלימות. לא אתפלא אם דווקא זה מחזיק את הקשר ולא להפך (למרות שזה בטח מתיש אותך, אך גם נותן לך בונוסים :להיות החיובית) אך כאמור, נסי להחליף תפקידים פעם אחת. מעניין אותי מה יקרה..

למעלה