האם יש תשובה לשאלתי....

niki.cap

New member
האם יש תשובה לשאלתי....

אז שאלתי דיי ממזמן מה הקשר בין התחזיות הכלליות שטוענות כי שבתאי עובר מבית האהבה לבית העבודה אוטוטו ואילו אצלי {11.1.66} שבתאי לא הולך לשום מקום.. כנ``ל לגביי יופיטר, שצופים לו תזוזות בחודשים הקרובים ואצלי זה לא נראה ככה וכו` וכו` בקיצור מה אני לא מבינה? החכימו אותי בבקשה ותודה.

אם הבנתי את השאלה.. וזה ``אם`` גדול

אז אני חושב שאת פשוט מתבלבלת.. הבתים בתחזיות הכלליות לא שווים לבתים במפת הלידה האישית שלך... תנועתו של שבתאי בשמיים גורמת לו לשנות מזל.. מחר הוא יעבור לתאומים, שפותח את בית האהבה, בית 6, אצל הגדיים... לאן הוא יגיע אצלך? בשביל זה צריך גם שעת לידה שלך..

niki.cap

New member
אז שעת הלידה..

11 בבוקר. והאם כשזה עובר אצל הגדייםזה אומר לא אצל כולם? תודה

קצת סדר בבלאגן..

אז ככה: לכל אחד המפה האישית שלו המפרידה אותו משאר בני האדם האחרים.. ובמפה יש את הבתים האישיים לו. אבל כאשר רוצה האסטרולוג לעשות הורוסקופ שבועי ל-כ-ל הגדיים.. הוא מחלק את הבתים כך ש 0 מעלות גדי זו נקודת ההתחלה של הבית הראשון ל הגדיים.. יש בזה קצת מהנכון ל-כ-ל הגדיים.. אבל זו חלוקה מאוד כוללנית!! אצלך שבתאי כרגע בבית השני.. הוא שם מתחילת מאי השנה.. שילוב כזה נותן הרבה חומריות, ועבודה קשה כדי להרוויח כסף... חשוב מאוד הביטחון הכלכלי. מה שכן מעניין הוא העובדה שהוא במעבר על ראש הדרקון שלך.. למה שלא תשאלי עוד שאלה בפורום מה זה אומר.. כי אני ממש לא יכול לעזור לך.. :) שבי

niki.cap

New member
אז מה זה אומר מעבר על ראש דרקון

או שעל זה אתה לא יכול לענות? לא הבנתי. מה שכן עשית קצת סדר בבלגן אבל הכוכבים לא יעזרו לי לעשות פה סדר באהבה....ניקי

niki.cap

New member
ומתי לשבתאי יש כוונות לעזוב

אותי בשקט או שכגדייה נצטוונו להיות ביחד לנצח...

שבתאי אף פעם לא עוזב...

הוא ממשיך בסיבובים אינסופיים במפה שלך.. מידי פעם הוא משנה מזל.. או עושה היבטים ;-)

מעבר שבתאי על ראש דרקון

ראש דרקון היא נקודה שמסמלת במפת הלידה את כוון היעוד שלנו, את המטרה הכללית שלנו בגלגול הזה, ואת מה שאנו אמורים ללמוד, או לחוות כלימוד ולהגיע אליו. הנקודה שמולה נקראת זנב דרקון, והיא מסמלת את המקום ממנו אנו באים, ואת הידע אותו אנו מביאים איתנו. מעבר פלנטה כלשהי על ראש הדרקון, מביאה איתה אפשרות של מימוש חלק מהיעוד הזה, הארה בכוון, או יכולת לחוות חלק ממנו בצורה מסויימת. מכיון ששבתאי מסמל מימוש פוטנציאל, הרי שגם זו יכולה להיות חוויה לימודית, דרך קשיים שבתאיים אופייניים, כמו קשיים חמריים, או קושי להתמודד עם מסגרות בחיים, ולפעמים אפילו קשיים פיזיים מסויימים. זה אינו זמן קל, אבל בהחלט מלמד אם תשכילי להרים את הכפפה הזו, ולהבין מה את פוגשת בזמן הזה - ומה מהפגישה הזו קשור ללימוד אישי לטווח רחוק.

niki.cap

New member
אם הבנתי נכון אז...

שבתאי נמצא בראש דרקון בבית 2, כפי ששבתאי ציין, וזה אומר שאני נמצאת ``בשיעור`` לגבי התחום החומרי בחיי? או שאין קשר והשיעור עשוי להיות קשור לכל עיניין שהוא? ואם כן אז האם אפשר לראות במפה מתי הוא עובר משם כי נראה לי שעשיתי כבר ``שיעורים`` יפה יפה...

על השעור של הראש בבית 2

בית 2 הוא בית של משאבים. בית של סקיוריטי, כלומר בטחון אישי הקשור לחומר דווקא. זה גם אומר, שזנב הדרקון מגיע מבית 8, בית של החומר של הזולת, ומטמורפוזה מאוד חזקה והתמרה של חומר ברוח. כן, נושא הרוח ודברים לא קלים שעברת בגלגול קודם, כנראה צריכים להתבטא עכשיו בסוג של חומריות ובטחון אישי בגלגול הזה, וזה שזה כל כך לא קל עבורך, רק מראה כמה זה נכון, וכמה את צריכה ללמוד מזה. יעוד של ראש דרקון הוא משהו שעובד לכל אורך החיים, ולכן זה לא `עובר` אלא מופיע שוב ושוב כתימה, כסוג של עבודה שחוזרת ברמה כזו או אחרת לכל אורך הדרך. במקום להלחם ולהתעצבן - נסי להפנים, לקבל, ולהבין שאלה הם תהליך ודרך, ולא אפיזודה חולפת.

niki.cap

New member
מעניין ומעורר מחשבה...

מאז ומתמיד הנחתי כי הייעוד שלי פה קשור להבנת נפש האדם וגדילה של הנפש למען נתינה רחבה יותר של אהבה לזולת, זה מה שרציתי לעשות ``כשאהיה גדולה`` וזה גם מה שאני עוסקת היום, ואפילו בהצלחה רבה. מה שנותן לי סיפוק עצום, ותחושה של ביטחון אישי, כשהחומר נתפס בעיני כאמצעי בלבד. א ב ל על קרקע זאת באים דברייך, כשאולי דווקא החומר שנתפס שוליי בעיניי ובכל זאת מכביד הוא הוא השיעור שנסתר ממני, היכולת למצוא את האיזון, או את הביטחון האישי גם דרכו {וזה לבטח קשור באיזשהו אופן גם לעיניינים אחרים בחיי ןלתפיסה הדוניסטית של להנות היום כי מחר.. } טוב אז צריך לחשוב על זה ואולי לא עשיתי מספיק שיעורים כפי שציינתי... תודה!.

למעלה