האם יתכן סירוב לויזה אחרי הזמנה מאוסטרליה?

יעל אוז

New member
האם יתכן סירוב לויזה אחרי הזמנה מאוסטרליה?

שלום לכם, קודם כל, תודה על הפורום ולחברים בו, יש בו הרבה מידע מועיל שעוזר לי בתהליך.
אז ככה, משפחתי ואני נמצאים בתהליך הוצאת ויזה pr לאוסטרליה, והגענו לשלב בו קיבלנו הזמנה להגשת הויזה. כמה זמן לוקח מרגע הגשת הבקשה? ומה הסיכוי שלא נקבל את הויזה? האם להזמין כרטיסי טיסה? להתארגן עם אריזות ועזיבה? אני אמורה להתחיל לעבוד באוסטרליה באמצע ינואר ואני חוששת מלוח הזמנים.
תודה

אני לא מכיר מישהו שיש לו תשובות מהימנות לשאלות האלה

זה לא כאילו יש אדם שהגיש עשרות בקשות לויזה ויכול לעשות ממוצע ולספר כמה זמן לוקח לאשר ויזה, או כמה מהן לא התקבלו...
אולי סוכן הגירה יכול לומר, אבל גם אז צריך להתחשב מאד בנתונים האישיים שלכם. איזו ויזה? האם יש לכם את כל המסמכים? האם תוצאות האנגלית שלכם מספיקות? מה מצב אישורי הויזות בתקופה זו? האם יש עומס על המערכת? וכו' וכו'.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

יעל אוז

New member
הבנתי

תודה רבה. על פי הסוכן נראה שאנחנו עומדים בכל הקריטריונים ועברנו את כל השלבים עד כה כולל הציון במבחן באנגלית. בעיקרון רציתי לדעת האם קורה מצב שהכל תקין, מגישים את כל המסמכים, מקבלים הזמנה ועדיין מקבלים תשובה שלילית לויזה? האם שמעתם על מקרה כזה? אבל אני מבינה שזה מורכב וכנראה נצטרך להמשיך להיעזר בסבלנות ובמידה והכל טוב, נתארגן למעבר בחודשיים.
&nbsp

יעל אוז

New member
להתאזר בסבלנות

מתקנת את השגיאה של עצמי... קשה לי עם שגיאות כתיב:)
&nbsp

אני לא שמעתי על מקרה כזה,

אל מצד שני כל הנוהל של "הזמנה להגשת בקשה" הוא יחסית חדש.
לפי מה שאני מבין, אם הגשתם הכל ובדקו הכל וקיבלתם הזמנה, אין סיבה שלא תקבלו את הויזה.

למעלה