האם יתכן שלא יהיה מחזור במחלה זו

האם יתכן שלא יהיה מחזור במחלה זו../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

משום מה לא קיבלתי החודש מחזור אומנם לא הובחנתי סופית כחולת לופוס עם כי כל הממצאים שלי מובילים לכיוון כאבי פרקים בעיקר שמסרבים להעלם אבל משום מה אני תוהה האם יתכן הפסקת מחזור עקב המחלה? תודה מראש על התגובות.

גימבה

New member
כאבי מפרקים ואי הופעת מחזור יכולים

להיות קשורים גם לתחילת גיל הבלות שכידוע יכול להופיע גם בגילאים צעירים. שיבושים במחזור בלופוס יכולים לנבוע בין היתר מתרופות כימוטרפיות, אני אישית קיבלתי טונות של חומר ולא חוויתי שום שיבוש. אני מניחה שזה גם תלוי באנטומיה האישית של כל אחת (בעיות שלאו דווקא קשורות ללופוס). תבקשי צילום ברכיים כדי לראות שאין שחיקה טבעית של הסחוס ומכאן הכאבים שלך ותבקשי מהרופא נשים בדיקות הורמונאליות. ויכול להיות שהוא סתם מאחר בלי שום סיבה.

ל3

New member
שיבוש בווסת

יכול לנבוע ממחלה פעילה. אני לא מקבלת ווסת כבר מיולי והראומטולוג אמר שיכול להיות שזה מהלופוס. בכול אופן שווה להשלים בירור הורמונלי ולעשות גם אולטרסאונד לבדוק את עובי רירית הרחם אם אפשר

אימא לאחת

בתקופה שהייתה לי התפרצות ראשונה במרץ לא קיבלתי מחזור חודשיים ונאמר לי שזה היה מכיוון שהמחלה הייתה פעילה בכלל כשהגוף נמצא בסטרס הוא מנסה על-פי רוב לחסוך באנרגיה ולא לשחרר מה שלא צריך לפעמים המחזור יכול לאחר גם עקב לחצים ולפעמים עקב אלףואחת סיבות נוספות , לכן כפי שהבנות המליצו כדאי לבדוק את הפאן הרפואי ואם הכל תקין ..... אז להבין שהגוף עובר תקופה לא פשוטה כרגע וגם את וכאשר הדברים יתאזנו גם זה יחזור

למעלה