האם כדאי להוסיף קמח לחביתה?
היי,
חיפשתי מתכונים לחביתה עם ירקות, ובחלק מהמתכונים היה רשום שיש להוסיף כף קמח (או שתיים) לבלילה של הביצים. מה זה בדיוק נותן? במה החביתה תהיה שונה אם אוסיף לה קמח או אם לא אוסיף?
האם אתם ממליצים להוסיף? אם כן מה היחס הנכון בין מספר הביצים לקמח?
תודה מראש!

היי,
חיפשתי מתכונים לחביתה עם ירקות, ובחלק מהמתכונים היה רשום שיש להוסיף כף קמח (או שתיים) לבלילה של הביצים. מה זה בדיוק נותן? במה החביתה תהיה שונה אם אוסיף לה קמח או אם לא אוסיף?
האם אתם ממליצים להוסיף? אם כן מה היחס הנכון בין מספר הביצים לקמח?
תודה מראש!
