האם כדאי להעביר מכן למשפחתון באמצע שנה?
ילד בן 2.5 הולך כרגע לגן פרטי. לאחרונה נודעו לי כמה דברים על הגן, לחלק יש לי הוכחות ולחלק עוד לא.
- מכינים אוכל טרי רק פעם בשבוע, מה שנשאר מקפיאים ומחמים. במיקרו בכל הימים האחרים.
- ילדים לא מקבלים ירקות ופירות
- מספר פעמים נמצאו באוכל ברחשים
- לפעמים נותנים לילדים חטיפים שפג תוקף
- אין חוגים בכלל, למרות שהובטח להורים.
- שעות רבות ביום מלדים מסתכלים טלוויזיה
- סיעות מתחלפות כל חודש-חודשיים
- מנהלת צורחת על סיעות ליד הילדים
- רוב הזמן ילדים צריכים לשבת יפה בכיסאות, אסור להסתובב חופשי רק בחצר מותר.
- סיעות מתבלבלות ושמות טיטולים לילדים גמולים
- הנהלת הגן לא מאפשר כניסה להורים לביקור פתע.
יותר מחודש אני כבר משתגעת ולא מבינה למה אני ממשיכה לשלוח את הילד למקום כזה. הייתה תקופה שילד (2.5) לא רצה ללכת לגן אבל עכשיו יש שיפור. יש לו כמה חברים והוא אוהב את הגננת, לפחות ככה זה נראה לי.
אני לא יודעת אם להוציא את הילד למקום אחר לכמה חודשים או להמשיך עד ספטמבר עד שנלך לגן עריה.
ברגע זה אני לא סומכת על אף גן פרטי. אז חשבתי אולי להוציא למשפחתון של 5 ילדים.
ההסתגלות לגן הנוכחי נמשכה שלושה חודשים ואני פוחדת שהסתגלות למקום חדש גם תימשך תקופה ארוכה ובספטמבר שוב הסתגלות....
ילד בן 2.5 הולך כרגע לגן פרטי. לאחרונה נודעו לי כמה דברים על הגן, לחלק יש לי הוכחות ולחלק עוד לא.
- מכינים אוכל טרי רק פעם בשבוע, מה שנשאר מקפיאים ומחמים. במיקרו בכל הימים האחרים.
- ילדים לא מקבלים ירקות ופירות
- מספר פעמים נמצאו באוכל ברחשים
- לפעמים נותנים לילדים חטיפים שפג תוקף
- אין חוגים בכלל, למרות שהובטח להורים.
- שעות רבות ביום מלדים מסתכלים טלוויזיה
- סיעות מתחלפות כל חודש-חודשיים
- מנהלת צורחת על סיעות ליד הילדים
- רוב הזמן ילדים צריכים לשבת יפה בכיסאות, אסור להסתובב חופשי רק בחצר מותר.
- סיעות מתבלבלות ושמות טיטולים לילדים גמולים
- הנהלת הגן לא מאפשר כניסה להורים לביקור פתע.
יותר מחודש אני כבר משתגעת ולא מבינה למה אני ממשיכה לשלוח את הילד למקום כזה. הייתה תקופה שילד (2.5) לא רצה ללכת לגן אבל עכשיו יש שיפור. יש לו כמה חברים והוא אוהב את הגננת, לפחות ככה זה נראה לי.
אני לא יודעת אם להוציא את הילד למקום אחר לכמה חודשים או להמשיך עד ספטמבר עד שנלך לגן עריה.
ברגע זה אני לא סומכת על אף גן פרטי. אז חשבתי אולי להוציא למשפחתון של 5 ילדים.
ההסתגלות לגן הנוכחי נמשכה שלושה חודשים ואני פוחדת שהסתגלות למקום חדש גם תימשך תקופה ארוכה ובספטמבר שוב הסתגלות....