גם בסלולרי עושקים אותך.אבל יש בעיה. אני מנוי בהוט מובייל לשירות הטלפון הסלולרי ולשירות האינטרנט הביתי. אני משלם 50 ש"ח בחודש.
כלומר, הם ספק האינטרנט שלי.
אני מפחד שאם אגיד להם שאני רוצה לבטל את שירות האינטרנט הביתי הם יבטלו לי גם את השירות הסלולרי.
לבדוק בכרטיס האשראי למי אתה משלם ו....................להתניידאז אני משלם להוט מובייל 50 ש"ח עבור טלפון נייד וספק אינטרנט ביתי הוט נט.
התקשרתי להוט נט והם אמרו שאני לא מופיע במערכת שלהם.
התקשרתי גם להוט מובייל והם אמרו שלא מופיע להם שאני משלם גם על ספק אינטרנט ביתי, והם מפנים אותי להוט נט.
עשיתי בדיקת מהירות ומופיע שהספק הוא הוט נט.
אני אובד עצות. מה אפשר לעשות?
אני משלם להוט מובייל.לבדוק בכרטיס האשראי למי אתה משלם ו....................להתנייד
כי הוט זה בלגן.אני משלם להוט מובייל.
אבל איך זה יכול להיות שמופיע בבדיקת המהירות שהספק הוא הוט נט ואני לא מופיע במערכות שלהם?
כל מילה בסלעכי הוט זה בלגן.
הצעה ידידותית:
- אם יש אצלכם סיבים של פרטנר - עבור אליהם בכל מבצע של 70-90 ש"ח (דרך סוכני שטח, לא במוקד)
- אם רק בזק בעניין - בדוק עם סלקום את ההצעה שלהם (אין דמי התקנה בתמורה להתחייבות)
- כדאי לרכוש נתב עצמאי, עניין של 150-200 ש"ח בארץ, סביב ה-100 בסין.
- בסלולר תתנייד לאן שבא לך (רק לא פלאפון והוט)
- רכוש סטרימר/ים פרטיים, משהו בסגנון MI BOX, עניין של 150-200 ש"ח בארץ, סביב ה-100 בסין.
- בטלויזיה עבור לדיל ה-IPTV של 50-100 ש"ח (לפי הערוצים שאתה רוצה/צריך) - סטינג יתן איכות טובה יותר מפרטנר/סלקום.
- תודיע בכתב (דרך אתר נתק) להוט, הוט-נט, הוט-מובייל וכל הוטקשרכלשהי שאתה רוצה לנתק אותך.
- אם יש לך ציוד של הוט, בזק או כל חברה אחרת תדאג להחזיר אותם לחברה ולקבל אישור על כך.
- על תתפתה למבצעים שהוט ובזק יציעו לך כדי שתישאר אצלם - הם מוגבלים בזמן והמחיר קופץ אחרי זמן קצר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.