האם כדאי להתחבר לאינטרנט הסיבים האופטיים של בזק?

Srulikg

Member
כרגע נוח לי עם ה-100 מגה שלי בתשתית של בזק. אני משלם 160 ש"ח.
בזק הציעו לי לשדרג לסיבים האופטיים ב-121 ש"ח לחודש פלוס דמי התקנה של 12 שקל ל-36 חודשים, למהירות של 600.
אבל אני אצטרך לשדרג גם את המהירות אצל הספק שלי, הוט.
זה משתלם?

em28

Well-known member
מה זה המחירים האלה ?!? עושקים אותך !
היום סיבים במהירות 500-600MB עולים כ-80-100 ש"ח (תשתית+ספק) בסלקום או פרטנר ללא דמי התקנה (בסלקום זה ע"ת).
גם הוט שמספקת את ה-500MB ע"ג הקואקס גובה סכום דומה (רק שזו הוט).

Srulikg

Member
אבל יש בעיה. אני מנוי בהוט מובייל לשירות הטלפון הסלולרי ולשירות האינטרנט הביתי. אני משלם 50 ש"ח בחודש.
כלומר, הם ספק האינטרנט שלי.
אני מפחד שאם אגיד להם שאני רוצה לבטל את שירות האינטרנט הביתי הם יבטלו לי גם את השירות הסלולרי.

em28

Well-known member
אבל יש בעיה. אני מנוי בהוט מובייל לשירות הטלפון הסלולרי ולשירות האינטרנט הביתי. אני משלם 50 ש"ח בחודש.
כלומר, הם ספק האינטרנט שלי.
אני מפחד שאם אגיד להם שאני רוצה לבטל את שירות האינטרנט הביתי הם יבטלו לי גם את השירות הסלולרי.
גם בסלולרי עושקים אותך.
יש חבילות תקשורת של אינטרנט+סלולר בסדר גודל של 100 ש"ח.
אם תוסיף לזה טלוויזיה בסטרימינג תגיע ל-150-170 ש"ח גג.
אתה משלם את הסכום הזה רק בשביל אינטרנט.

Srulikg

Member
אז אני משלם להוט מובייל 50 ש"ח עבור טלפון נייד וספק אינטרנט ביתי הוט נט.
התקשרתי להוט נט והם אמרו שאני לא מופיע במערכת שלהם.
התקשרתי גם להוט מובייל והם אמרו שלא מופיע להם שאני משלם גם על ספק אינטרנט ביתי, והם מפנים אותי להוט נט.
עשיתי בדיקת מהירות ומופיע שהספק הוא הוט נט.
אני אובד עצות. מה אפשר לעשות?

em28

Well-known member
אז אני משלם להוט מובייל 50 ש"ח עבור טלפון נייד וספק אינטרנט ביתי הוט נט.
התקשרתי להוט נט והם אמרו שאני לא מופיע במערכת שלהם.
התקשרתי גם להוט מובייל והם אמרו שלא מופיע להם שאני משלם גם על ספק אינטרנט ביתי, והם מפנים אותי להוט נט.
עשיתי בדיקת מהירות ומופיע שהספק הוא הוט נט.
אני אובד עצות. מה אפשר לעשות?
לבדוק בכרטיס האשראי למי אתה משלם ו....................להתנייד

Srulikg

Member
לבדוק בכרטיס האשראי למי אתה משלם ו....................להתנייד
אני משלם להוט מובייל.
אבל איך זה יכול להיות שמופיע בבדיקת המהירות שהספק הוא הוט נט ואני לא מופיע במערכות שלהם?

נערך לאחרונה ב:

em28

Well-known member
אני משלם להוט מובייל.
אבל איך זה יכול להיות שמופיע בבדיקת המהירות שהספק הוא הוט נט ואני לא מופיע במערכות שלהם?
כי הוט זה בלגן.
הצעה ידידותית:
- אם יש אצלכם סיבים של פרטנר - עבור אליהם בכל מבצע של 70-90 ש"ח (דרך סוכני שטח, לא במוקד)
- אם רק בזק בעניין - בדוק עם סלקום את ההצעה שלהם (אין דמי התקנה בתמורה להתחייבות)
- כדאי לרכוש נתב עצמאי, עניין של 150-200 ש"ח בארץ, סביב ה-100 בסין.
- בסלולר תתנייד לאן שבא לך (רק לא פלאפון והוט)
- רכוש סטרימר/ים פרטיים, משהו בסגנון MI BOX, עניין של 150-200 ש"ח בארץ, סביב ה-100 בסין.
- בטלויזיה עבור לדיל ה-IPTV של 50-100 ש"ח (לפי הערוצים שאתה רוצה/צריך) - סטינג יתן איכות טובה יותר מפרטנר/סלקום.
- תודיע בכתב (דרך אתר נתק) להוט, הוט-נט, הוט-מובייל וכל הוטקשרכלשהי שאתה רוצה לנתק אותך.
- אם יש לך ציוד של הוט, בזק או כל חברה אחרת תדאג להחזיר אותם לחברה ולקבל אישור על כך.
- על תתפתה למבצעים שהוט ובזק יציעו לך כדי שתישאר אצלם - הם מוגבלים בזמן והמחיר קופץ אחרי זמן קצר.

GoldenEyes

Well-known member
כי הוט זה בלגן.
הצעה ידידותית:
- אם יש אצלכם סיבים של פרטנר - עבור אליהם בכל מבצע של 70-90 ש"ח (דרך סוכני שטח, לא במוקד)
- אם רק בזק בעניין - בדוק עם סלקום את ההצעה שלהם (אין דמי התקנה בתמורה להתחייבות)
- כדאי לרכוש נתב עצמאי, עניין של 150-200 ש"ח בארץ, סביב ה-100 בסין.
- בסלולר תתנייד לאן שבא לך (רק לא פלאפון והוט)
- רכוש סטרימר/ים פרטיים, משהו בסגנון MI BOX, עניין של 150-200 ש"ח בארץ, סביב ה-100 בסין.
- בטלויזיה עבור לדיל ה-IPTV של 50-100 ש"ח (לפי הערוצים שאתה רוצה/צריך) - סטינג יתן איכות טובה יותר מפרטנר/סלקום.
- תודיע בכתב (דרך אתר נתק) להוט, הוט-נט, הוט-מובייל וכל הוטקשרכלשהי שאתה רוצה לנתק אותך.
- אם יש לך ציוד של הוט, בזק או כל חברה אחרת תדאג להחזיר אותם לחברה ולקבל אישור על כך.
- על תתפתה למבצעים שהוט ובזק יציעו לך כדי שתישאר אצלם - הם מוגבלים בזמן והמחיר קופץ אחרי זמן קצר.
כל מילה בסלע
במיוחד לגבי הוט , חברה של תחמנים ושל נוכלים

למעלה