האם כדאי להתחיל תואר שני?

ofirsd

New member
האם כדאי להתחיל תואר שני?

אני בוגר תואר ראשון של האו"פ במדעי המחשב בלי נסיון מקצועי. אני שוקל לעשות ואני שני במדעי המחשב, האם כדאי לי, והאם זה מה שיכול להביא לי עבודה בתחום?? אשמח לשמוע את עצותיכם, אופיר.

eyalfein

New member
שאלה טובה, ולהלן הרחבה:

גם אני נמצא בדילמה דומה. למעשה אני, בלי קשר למציאה של משרה או לא, מעוניין ללמוד עוד. השאלה היא: האם ללכת ללימודי תואר שני במדעי המחשב (מן הסתם יש לי תואר ראשון)? או ללכת לתואר ראשון בתחום אחר? מבחינת מיצוי עצמי, הייתי הולך לתחום אחר. השאלה היא מבחינה מקצועית: האם יש מה לעשות בשוק העבודה עם שני תארים ראשונים? כאשר התואר הנוסף גם הוא במדעים מדוייקים? כאשר התואר הנוסף הוא לא במדעים מדוייקים?

underdog30

New member
לפי דעתי הצנועה...

אני עצמי סטודנט לתואר ראשון במדעי המחשב באו"פ. לפי מה שאני ראיתי עד היום ושמוע מידידים בתחום. זה תמיד טוב ללמוד אבל זה לא תמיד מגדיל את הסיכויים למצוא עבודה בתחום. אני הייתי ממליץ על על תואר שני בתחום המדעים או הטכנולוגייה. משהו שמתחבר עם מדעי המחשב: ביולוגיה , פיזיקה או מתמטיקה...

ofirsd

New member
כן שמעתי.....

בגלל זה רציתי לשאול את שאר החברים פה מה הם חושבים.

zvikapeer

New member
לאופיר שלום

יש לי חבר ראש צוות שמחפש בוגר או"פ לעבודה כתכנת מתחיל (בגלל יכולת הלימוד העצמית הגבוהה) אנא שלך לי את גיליון הציונים שלך + אישור לימודים מטעם או"פ ואני העביר לו בכל מקרה א.אני לא מבטיח כלום ב.אני יודע שמשכורת שם לא מי יודע מה בכלל (בלשון המעטה ), העבודה מטורפת אבל הם מפתחים בטכנולגיות חדשות מאוד . שלח אל איימיל : [email protected]

למעלה