האם כדאי להתקין E7

unb®eakable

New member
האם כדאי להתקין E7

אני עוקב הרבה אחרי הפורום הזה והוא שימושי מאוד. אני כרגע נמצא בדילמה של אקספלורר 7 האם כדאי להוריד ולהתקין אקספלורר 7 לי וללקוחות שלי? אני משתמש בגירסה חוקית ככה שאין בעיה. אבל אני לא יודע אם הוא יציב, מה לגבי אוטלוק... מקווה שתוכלו לעזור לי

Ambious

New member
שוב, תלוי מה המטרות שלך.

כל זמן שזאת גרסאת בטא ולא גרסה חוקית, לא הייתי מתקין אותה ללקוחות. חוק מספר אחד במחשבים בעבודה זה עם לקוחות הולכים על בטוח. כאנשי מחשבים אנחנו אוהבים לשחק עם תוכנות חדשות, אבל לקוחות לא, בדרך כלל רוב המשתמשים דוגלים ב- "אם זה מקולקל אל תתקן" ולא ממש משנה להם שיש תוכנה חדשה יותר, הם רוצים את מה שהם מכירים ואוהבים גם אם זה ישן. אני הייתי מחכה עד ש- IE7 יצא בגרסה סופית, ויותר אתרים יתאימו את עצמם אליו (כי נכון להיום הרבה אתרים - גם הרבה ישראלים - עדיין לא תומכים בו באופן מלא). שוב - השיקול הוא לא יציבות, כי התוכנה די יציבה, אלא נוחות של המשתמשים וחוסר תאימות לאתרים רבים.

unb®eakable

New member
תודה רבה

צודקים לגמרה.... לא יודע מה חשבתי לעצמי. האמת שחשבתי שזה יעזור לחלק מהלקוחות שלי אבל במשחבה שנייה נחכה לגירסה המלאה. תודה

white star

New member
../images/Emo54.gif יש לפעמים בעיית תאימות

עם אתרים מסויימים. אמרו לי שהאתר של בנק לאומי נקרא ממש רע עם האקספלורר 7. אני אישית משתמש כבר הרבה זמן בפיירפוקס

mantrix

New member
שאלה לי אליך

באמת, למה לא להתקין לך ולהם פיירפוקס?

למעלה