האם כדאי לחדש ביטוח מבנה לדירה?

Srulikg

Member
קיבלתי הודעה מ"ביטוח ישיר" שהביטוח הקיים לדירה מסתיים וצריך לחדש אותו.
זה ביטוח מבנה.
צירפתי צילום של המפרט.
אני משלם 60 ש"ח.
כדאי לחדש אותו?

קבצים מצורפים

• פוליסה.jpg
    פוליסה.jpg
    KB 68.3 · צפיות: 13
אני בעד הביטוח.שים לב כי אתה מקבל גם ביטוח אחריות נגד צד שלישי.זה ביטוח חשוב ביותר.
אם לדוגמא חו"ח קצר בחשמל בדירתך גורם לשריפה אשר שורפת גם את דירת השכנים.בהעדר ביטוח צד שלישי תהיה חייב מכיסך לשלם פיצוי לשכן.ואם חו"ח השכן גם נפצע כתוצאה מכך אז זה יכול להגיע למיליוני שקלים.
במידה ויש לך ביטוח צד שלישי אתה מכוסה בגין הנזק שעלול להיגרם לדירות ואנשים אחרים בבניין גם נזק לרכוש שלהם וגם נזק לגוף שלהם.
בנוסף ,היות ויש לך ביטוח מבנה אזי חברת הביטוח שלך תתקן על חשבונה את כל הנזקים שניגרמו לדירתך.

כוכבית מצויה

Well-known member
אני בעד הביטוח.שים לב כי אתה מקבל גם ביטוח אחריות נגד צד שלישי.זה ביטוח חשוב ביותר.
אם לדוגמא חו"ח קצר בחשמל בדירתך גורם לשריפה אשר שורפת גם את דירת השכנים.בהעדר ביטוח צד שלישי תהיה חייב מכיסך לשלם פיצוי לשכן.ואם חו"ח השכן גם נפצע כתוצאה מכך אז זה יכול להגיע למיליוני שקלים.
במידה ויש לך ביטוח צד שלישי אתה מכוסה בגין הנזק שעלול להיגרם לדירות ואנשים אחרים בבניין גם נזק לרכוש שלהם וגם נזק לגוף שלהם.
בנוסף ,היות ויש לך ביטוח מבנה אזי חברת הביטוח שלך תתקן על חשבונה את כל הנזקים שניגרמו לדירתך.
אם הנזק יגיע למליוני שקלים את רובו הוא יצטרך לשלם. תקרת הביטוח שם היא כחצי מליון.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
קיבלתי הודעה מ"ביטוח ישיר" שהביטוח הקיים לדירה מסתיים וצריך לחדש אותו.
זה ביטוח מבנה.
צירפתי צילום של המפרט.
אני משלם 60 ש"ח.
כדאי לחדש אותו?
לא מובן - איך אתה משלם 60 אם הביטוח עולה 740 ?
ואשר לשאר - לא כתבת מה הביטוח מכסה כך שאין לדעת
אישית אני עושה ביטוח מבנה כשנזקי מים דרך אינסטלטור של הביטוח ואני לא עושה ביטוח רעידת אדמה מהסיבות הבאות - 1. השתתפות עצמית 10% ממחיר הדירה - כלומר אם הנזק לא יהיה קטסטרופלי לא תקבל כלום - ואם הנזק יהיה קטסטרופלי חברות הביטוח יפשטו את הרגל וגם לא תקבל כלום.

ladybug4NLP

Active member
ביטוח נגד רעידת אדמה, קריסה ושריפה תמיד כדאי לדעתי. היתר זה בבלאט
אולי גם נגד פיגוע כו הריססה או פגיעה מטיל. לא יודעת אם זה נכלל בביטוח או שהממשלה משלמת

רוב הזמן נח

Well-known member
ביטוח נגד רעידת אדמה, קריסה ושריפה תמיד כדאי לדעתי. היתר זה בבלאט
אולי גם נגד פיגוע כו הריססה או פגיעה מטיל. לא יודעת אם זה נכלל בביטוח או שהממשלה משלמת
וגם נגד זה שהבניין ישן מידי ולכן קרס או שפינו אותו ואז הרסו אותו בגלל שחשבו שיקרוס. במקרים האלה שכבר קרו, פתאום התגלה שהביטוח לא מכסה.

למעלה