האם כדאי לי להחליף רופאת נשים?

ניצנה 1

New member
האם כדאי לי להחליף רופאת נשים?

אני במכבי, גרה בתל-אביב והרופאה במדיקל סנטר בהרצליה, ובסה"כ לא מטופלת אצלה יותר מדי זמן- כולה חצי שנה, החלפת סוג הגלולות ופעם אחת חשש לפטריה. מצד אחד, הרופאה מתמחה גם בפוריות- יכול לעזור אם חו"ח תהיה בעיה, מצד שני, למה לבנות על זה מראש? מצד שני, תמיד, אבל תמיד, יש אצלה עיכוב של לפחות 45 דקות בתור (לפחות עפ"י חברה שמטופלת אצלה כבר שנים), אין לה מכשיר אולטרסאונד, והכי חשוב, הגישה שלה טיפה-טיפה מתנשאת לטעמי. בפעם האחרונה שהייתי אצלה (לפני ארבעה חודשים), היא סירבה להתיחס לנושא הבדיקות שלפני (ובכלל לנושא התכנון) פשוט כי אנחנו עוד רחוקים (חצי שנה זה רחוק? אצלי הכל עובד באיזי ורציתי שהבדיקות יהיו מאחורינו), ושיא-כל-שיאי גינס: כשירדתי ממיטת הבדיקות עירומה כביום... וכאילו זה לא מביך מספיק, היא שאלה אותי למה אני כזו שמנה, ואמרה בשיא הנונשלנטיות "אז בבקשה לעשות דיאטה, חבל, את בחורה צעירה" אם מישהי מכן היתה נתקלת בי ברחוב, אני די בספק לו היתה מגדירה אותי "שמנה". מה גם שלא ממש שאלתי אותה לדעתה בנושא. קצת נעלבתי, וקצת שכחתי, אבל עכשיו ממש לא בא לי כל פעם להגיע אליה ושמוע עוד פנינים. מצד שלישי, היא רופאה די מומלצת. אז.... אשמח לדעתכן (ולהמלצות, אם יש, על רופאים אחרים) בנימה אופטימית זו חג שמח

28קטנה

New member
הי ניצנה!

אני היתי עוברת לרופא-רופאה קרוב וזמין,באזור שלך. גם הנימה המקסימה שבה היא פנתה אליך , לא ממש הוסיפה לה נקודות בעיני...
בכל אופן ,יש הרבה רופאים טובים מן הסתם לידך וחבל על העצבים. אגב כדי להתכונן להריון את לא ממש צריכה הדרכת רופא. וגם בדיקות גנטיות וכדומה את עושה באופן ישיר מול המכון שבו נבדקת. אני לא מכירה באזור שלך רופאים ,אבל שיהיה בהצלחה !

meme1975

New member
היי ניצנה ../images/Emo39.gif ../images/Emo141.gif

היי ניצנה, אכן לא נשמע מדהים!!!!!!! אני אישית לא הייתי נשארת אצל רופאה מסוג כזה אבל זה ממש עניין אישי, כל אחת והתייחסותה שלה, יש כאלו שזה לא יטריד אותן כל עוד היא מקצועית בתחומה. אוכל לומר רק כי אני התחלתי להיות מטופלת אצל רופא נשים חדש (ממין זכר יש להדגיש)
יש כאלה שזה מפריע להן.... הייתי אצלו פעם אחת עד כה, וגם דיברתי איתו טלפונית והוא מאוד מקצועי, נחמד, עדין, מומלץ בתחום + בנושא פוריות (פוריות הגבר כמדומני). הוא נשמע איכפתי, אם כי מאוד "עמוס", מלא במטופלות, אבל אפשר לקבוע אצלו תורים ולהסתדר (בינתיים הצלחתי באופן אישי). שמו - ד"ר אמנון בוצ'ן, הוא עובד עם מכבי ומקבל בבית הרופאים בתל אביב, רח' דובנוב. יש לו מכשיר אולטראסאונד, בשונה מהרופאה שתיארת....
זהו בעניין. בכל אופן שולחת לך בהצלחה
וחג
שמחחחחחחחחחחחחחח

ניצנה 1

New member
בנוגע לסוגית ה-רופא/ה

היו לי כמה דיונים סוערים בנושא. לא יודעת להסביר למה ובטח ובטח בלי להכליל, מארבע רופאות נשים שטיפלו בי זכיתי לגישה פטרונית, מתנשאת וליחס לא-הכי-סבלני. מרופא גבר דווקא זכיתי לקבל יחס סביר. תודה על ההמלצה, וחג שמח גם לך!

למעלה