האם כדאי לכתוב מכתב

אלישבע777

Well-known member
האם כדאי לכתוב מכתב

שלום קוברה. אני בת 64 רווקה אחרי שתי פרידות ביוזמתי. מתקשה למצוא מעמדת מתאים לזוגיות וזקוקה לזוגיות מאוד. מהפרידה שלפני האחרונה, עדיין לא התאוששתי ואני נושאת את צערה יום יום ( למרות שאני יזמתי אותה, אבל גם לא היתה לי ברירה). עד כה נפגשתי בחצי השנה האחרונה מאז שנפקדתי מבן זוגי האחרון , עם ששה אנשים ועם אף אחד זה לא הלך. אני מאוד רוצה להכיר אדם חדש וזה חסר לי מאוד.

לאחרונה נפגשתי עם בחור בן גילי מקיבוץ בסביבה פרוד שגר לבד שגם מעשן לפעמים ( מה שעלול להפריע לי בקשר אינטימי) . היתה לנו שיחה נעימה ומעניינת במשך שעתיים, אבל אין ממש משיכה. הוא השליך את הכדור אלי, ואמר שאם אני רוצה לפגוש אותו שנית שאני אזום ואקבע. מאחר שלא הייתי בטוחה שכדאי לי לפסול אותו על הסף ביקשתי ליזום פגישה, אך כל תאריך שאני מבקשת לקבוע איתו הוא דוחה. וכך אנחנו משתרכים לאט לאט ודוחים את הפגישה שוב ושוב, לנו ללא אפשרות למצוא תאריך פגישה שני כדי להחליט על המשך....

לעומת זאת בקורס שאני לומדת כבר כמעט שנה, החל לאחרונה אדם מבוגר לשוחח עימי באקראי. ו... נכבשתי בקסמו ( מזמן לא קרה לי דבר כזה) נראה לי שגם הוא מעוניין אבל חושש להראות זאת, בגלל פער הגילים והמרחק הגיאוגרפי בינינו.
ממה שהצלחתי לדלות ממנו הנוסף לשמו ולמקום מגוריו, שהוא מבוגר ממני בכעשרים שנה, והוא אם כך בן 85 בערך (!). הוא אדם מאוד נחמד ומשכיל ואני חשה נמשכת אליו ( !) אלא שאיני יודעת אם הוא נשוי או פנוי. עלה בליבי לכתוב לו פתק ולעודד אותו להתקשר בתנאי שהוא פנוי.
יש לי בעצם שתי שאלות. הבוערת יותר היא -

א. האם לתת למבוגר פתק עידוד להתקשרות ולקחת סיכון של דחיה, אם הוא נשוי (או גרוע מכך - הוא ירצה להיפגש למרות שהוא נשוי...)

ב. האם לנסות להמשיך להיפגש עם הקיבוצניק הצעיר יותר, כי אולי יתגלה שהוא מתאים, בכל זאת.

ג. אולי לאחד את שתי השאלות כך: את מי לעודד לפגישה את הצעיר ( לפגישה שניה) או את המבוגר ( לפגישה ראשונה) ?

הקורס מסתיים עוד שבועיים ואחר כך לא יהיה לי צ'נס למסור למבוגר כל עידוד בכתב או בע"פ

תודה, קוברה!

קוברה23

New member
היי

אני מעדיפה להתרכז במבוגר יותר, כי לצעיר את לא נמשכת.
לגבי הפתק, לא מאמינה בפתקים, אלא בדיבור ישיר...

תפרסי בפריסת SOS:
"האם נכון לי להתחיל עם המבוגר באופן ישיר"?

אלישבע777

Well-known member
שיניתי את השאלה וצרפתי הסבר ופריסה

שלום קוברה ותודה על המענה המהיר!
הפתק הדיסקרטי, יאפשר לי לשאול את השאלה החשובה ביותר- האם הוא פנוי! איני רוצה להתחיל עם נשוי.
איני יכולה לשאול אותו שאלות אישיות או לתת לו את מספר הטלפון שלי, כי אנחנו בקורס ובכל מקום מחוץ לאולם ההרצאות ( שם אנו נפגשים לפני ההרצאה) או באולם עצמו, נמצאים אנשים רבים המכירים אותו , הוא אדם מוכר בעירו. חבריו עלולים לשמוע וזה יביך אותו.
הפתק יאפשר לו לחשוב על העניין בשקט, ולהחליט אם כן או לא בזמן המתאים לו.
בשאלה ישירה, אני עלולה לקבל על המקום תשובה שלילית וזה יביך אותי.
אי לכך שיניתי את הניסוח לפריסת SOS ופרסתי:

האם נכון לכתוב ל- צ. כ פתק, עם הצעה להמשך הכרות?
תומך /חוסם - הכוכב
תשובה- אביר הגביעים
תומך /חוסם - מרכבה

תודה וכל טוב!

קוברה23

New member
היי

תנסי, אבל לפי הקלפים יש רמז שהוא כנראה בזוגיות. נסי בכל זאת למען הסקרנות. בהצלחה.

אלישבע777

Well-known member
נו יש שביב תקווה...

הי קוברה,
הוא הראשון שפתח בשיחה איתי וציין בסופה שהוא מאד נהנה משיחתנו. מאז היו כמה שיחות חולין כאלה. הוא נראה לי מעוניין אבל לא מעז. גם גברים חוששים מדחיה לא פחות מנשים...
אז אנסה למען הסקרנות שלך ולמען הסיכוי שלי...

אספר לך בהמשך מה היה, כל טוב ותודה!!

למעלה