האם כדאי לעבור למדינה אחרת?

האם כדאי לעבור למדינה אחרת?

שלום לכם! קצת רקע - אני בת 25, נשואה+2. לעולם לא חשבתי ברצינות על הרעיון לעזוב את המדינה, אבל עכשיו הרעיון הולך ומתגבש בתוכי. מבחינת בעלי הוא נשאר פה רק בגלל שאני לא רוצה לעזוב. הדבר שהכי קשה לי לעזוב פה - זה את ההורים שלי. אני בת יחידה, ואין להם אף אחד בעולם חוץ ממני. אבל מזה שני אני צריכה לחשוב על עצמי, והכי חשוב - על הילדים שלי, ומכאן נודל הרצון לעזוב בכל זאת. מכל מקום, אני נמצאת עכשיו באמצע לימודים לתואר, יש לי עוד שנתיים עד לסיום ואח"כ עוד שנה התמחות, אז אני לא חושבת שזה רלוונטי ל-3 שנים הקרובות. עשיתי פריסה: האם כדאי לי לעבור מדינה באופן כללי (הכוונה לזמן לא מוגדר, בכלל). 10 גביעים שמש אס מטבעות אס גביעים 2 מטות 5 מטבעות סיכום: 8 גביעים אודה מאוד אם תפרשו את הפריסה או לחילופין תכוונו אותי לפריסה מתאימה יותר.

צ ל י ל 8

New member
היי לביאה

אם אין שום טעם לשאול, אז למה לעשות פריסה? אם אין שום סיכוי שתעזבי את הארץ ב-3 השנים הבאות, אין טעם בכלל לשאול. ממילא מה זה ייתן?

לא, צליל, זה לא לגמרי נכון.

כי אם לעזוב זה או עכשיו או אף פעם, כי בעוד 3 שנים זה יהיה עוד יותר מסובך. אם הייתי יודעת ששם הכל יסתדר והכל יהיה טוב, הייתי עוזבת למען זה את הלימודים, או מקסימום הייתי מנסה להמשיך שם. טובת הילדים זה מה שהכי חשוב לי כרגע. היום הבן הגדול שלי בן 2.5 והקטן בן חצי שנה, ואם להחליף מדינה אז זה עכשיו, כשהם עוד קטנים, כי אח"כ יהיה להם הרבה יותר קשה. וגם הגיל שלי - אני אומנם בת 25, אבל בעלי כבר בן 32, ואם אני עוד יכולה להרשות לעצמי לחכות, הוא - לא. אז בואי נעזוב את עניין ה-3 שנים. הייתי רוצה לדעת אם בכלל כדאי לחשוב על זה, האם כדאי לנסות?

צ ל י ל 8

New member
אם ככה, אז התשובה חיובית ביותר

אין ספק שרואים כאן מעבר של מדינה ואפילו למקום שבו יהיה לכם הרבה יותר טוב ומוצלח. השאלה היא האם בגלל פריסת קלפים כזו תחליטי מחר לקום וללכת..

אולי לא מחר ../images/Emo8.gif

אבל זה בהחלט נתן לי מוטיבציה חיובית! המון תודה לך
רק שאלה אחת לגבי הפריסה - אני די לא מבינה בזה, אבל לפי מה שהספקתי להבין מהפריסות שעשיתי קלף 8 גביעים הוא לא קלף חיובי. על מה זה מעיד, אם בכלל, כשהוא יצא לי ככה בסיכום?

צ ל י ל 8

New member
קלף 8 גביעים

מרראה בדיוק את הרצון שלך לנטוש את מה שבנית כאן בארץ וללכת למקום אחר. אין קשר להיותו קלף שלילי, הכל תלוי בקלפים הסובבים אותו והיכן הוא נמצא. הסתכלי עליו, את לא רואה שם אותך?

למעלה