האם כדאי לעשות בדיקה ביתית

smagi

New member
האם כדאי לעשות בדיקה ביתית

כשאני שבועיים לאחר הביוץ אבל... 6 ימים לפני המועד המשוער של המחזור? האם בדיקה ביתית תוכל להראות הריון בשלב כזה????

סיבוב2

New member
יקרתי אני יודעת שזה מפתה ומסקרן

אבל נראה לי מוקדם מידי תחכי עוד 6 ימים ואז תבדקי מקווה שתהיה תשובה מפוספסת
ושכולנו נדבק

m i c h a l y

New member
אני גם בעד לחכות....

אבל דעתי מושפעת מהאופן שבו אני מקבלת את הפס האחד. אם את עומדת להיות "קולית" בעניין, ולחכות אח"כ בסבלנות עוד כמה ימים (אם יצא שלילי) - אז אולי כן כדאי. האם איתרת את הביוץ ע"פ ערכה או חום השחר?

smagi

New member
לא התאריך המדוייק נקבע ע"י מעקב

אצל רופאת הנשים שלי שראתה באולסאונד את הביוץ.

פּוֹנְג

New member
אם כך אז עוד לפני ה -6 ימים

את אמורה להיות באיחור. מתרגשת איתך ביחד.

לא רק בדיקה ביתית לא תוכל להראות

הריון בשלב כזה, גם בדיקת דם לא תיתן תשובה מהימנה מספיק.

smagi

New member
בדיקת דם בשלב כזה כבר תראה

הריון במידה והוא קיים...
בהריון הקודם שלי שבוע לפני תאריך המחזור בדיקת בטא הראתה 48. פשוט חבל לי על הדקירה אם זה לא הריון. נותנת לכל המחכות ליום שישי
ענקי.
מגי

רק במידה וההשתרשות היתה מאוד

מאוד מוקדמת, והייתי מרחיקה ואומרת, שגם הביוץ שלך היה מאוד מוקדם.

פּוֹנְג

New member
יש כאן משהו שלא מסתדר

אם את שבועיים לאחר הביוץ אז את צריכה לקבל היום או מחר. אם יש לך עדיין 6 ימים למחזור אז הביוץ שלך לא היה לפני שבועיים. הביוץ הוא כשבועיים לפני המחזור הבא. זה בערך הדבר היחיד שאנחנו יודעים בוודאות על הביוץ המסתורי הזה.
לפי מה את יודעת שהיה ביוץ? אני מקווה מאד שבעוד 6 ימים זה לא יהיה רק איחור, אלא יהיה כבר שבוע 6 של ההריון.

smagi

New member
הביוץ אצלי קצת משוגע....

והחודש הוא הופיע 7 ימים מיום המחזור. כשהמחזור שלי הוא בין 31-32 ימים זאת אומרת 3 שבועות לפני המחזור הבא.

פּוֹנְג

New member
שוב אני כותבת את מה שאני יודעת

(אבל אני כבר לא משכנעת שאני יודעת נכון
) שהביוץ הוא 14 יום מהמחזור הבא אז לפי זה, אם תעשי בדיקה היום, ויש הריון, אז את אמורה לראות אותו. וואו.

גם אני קצת מתלבטת

למרות שאני יודעת שלפני סוף היום ה-32 אני לא אבדוק כלום. היום אני ביום ה-30 ושמחה שיש לי שלושה ימים מאד מלאים בימים הקרובים ובכל זאת.... אני נושמת נשימה עמוקה מזכירה לעצמי שהאכזבה יכולה להיות מרה מבדיקה עם תוצאה שלילית. ואם התוצאה תהיה חיובית, אז היא תהיה חיובית גם עוד 3 ימים. הגוף אומר "הווסת מתקרבת" הבטן מתפתלת , כואבת דוקרת. ואני עדיין מחכה

למעלה