הרי העוברים נכנסים ישר לתוך הרחם... סתם אני מנסה לחשוב על כל מיני פיתרונות כי כבר הגעתי לסיבוב 5 ללא הצלחה ומנסה לחשוב על פתרונות יצירתיים אגב קלקסן לא עזר...כדאי לחזור לקופרמינץ ? או שהוא רק בעניין של לרשום קלקסןהוא יכול לעזור בעוד משהו?
בעיקרון את צודקת ובהפריות מדלגים בכל מקרה על החצוצרה ככה שאם יש חסימה זה לא מאד משנה, למעט אם יש נוזל בחצוצרות במקרה כזה, זה לא רק חסימה אלא גם חומר שיכול למנוע היקלטות של עוברים ברחם.
לכן לעתים למרות שכבר ברור שהולכים על הפריות כן מבצעים בדיקה זו כדי לראות מה בדיוק קורה שם, במיוחד אם יש סימנים מחשידים בכיוון זה.

קופרמינץ בעיקר עוזר בענייני בעיות קרישיות, השאלה אם קיבלת מינון מספיק... בהחלט כדאי לחזור אליו ולשמוע האם כדאי לנסות מינון אחר.
בהצלחה
סתם שואלת, ממילא יש לי תור לצילום רחם עוד שבוע.
בעיניי הסימנים המחשידים היו שאף עובר, יפה ככל שיהיה, לא השתרש. וגם עברו 4 שנים מאז שעשיתי צילום רחם, ובדיקות דם שלי שיצאו תקינות לחלוטין...
קיבלתי קלקסן במינון 60 שזה הולך לפי משקל הבנתי אני צודקת? קופרמינץ רשם לי את המינון אני מניחה שהוא יודע מה הוא עושה...מקווה את אומרת ששוה לקבוע פגישה שוב?
ואם לא עובד הוא מגדיל את המינון, וכן זה תלוי גם במשקל.
הייתי מעדכנת אותו במה יצא ושואלת אם יש טעם לנסות מינון אחר.
אולי אפשר לעשות זאת בלי פגישה יקרה אלא באמצעות טלפון למזכירה או משהו כזה... שווה לנסות.
קיבלתי קלקסן במינון 60 שזה הולך לפי משקל הבנתי אני צודקת? קופרמינץ רשם לי את המינון אני מניחה שהוא יודע מה הוא עושה...מקווה את אומרת ששוה לקבוע פגישה שוב?