האם כדאי לקנות דירה ברחוב הפרחים ברעננה?

yuvalwat

New member
האם כדאי לקנות דירה ברחוב הפרחים ברעננה?

כביש 531 אמור לעבור שם.
האם אמור לפגוע באיכות החיים?
הם מישהו יודע אם הוא אמור להיות ממוגן באזור הזה מפני רעשים ?
תודה.

האוהבות

New member
לא הייתי קונה.

לא סתם דירות החלו להימכר ולהיות מועמדות להשכרה ברחוב...
זהו כביש שאמור לנקז אליו נפח תנועה גדול, הרעש אולי יהיה נסבל בגלל המיגון אבל זיהום האויר ממנו יהיה בלתי נמנע.

yuvalwat

New member
תודה

האם יש למישהו מושג אם באזור הנ"ל הכביש יהיה משוקע בדומה למה שיהיה בצומת כפר שמריהו?

איליה40

New member
מציע לבקר בכפר סבא

במקומות בהם הכביש מושקע בדומה לתכנון העתידי בפרחים (כ-10 מטר ומעלה). שומעים שם רעש חלש קבוע, במיוחד בלילות. לא מדובר במשהו שעלול לגורם לנדודי שינה (תלוי בכל אחד ואחת). לעיתים שומעים יללות האמבולנסים, אבל גם בעוצמה נמוכה. בקומות הגבוהות שומעים קצת יותר (רלוונטי לצמרות). איכות האוויר דומה יותר לגבעתיים ורמת גן מאשר לערי השרון. וכאן זה פחות חשוב אם הנכס עורפי או חזיתי, או בכלל נמצא ברחוב הפנימי.

בקיצור לא מדובר במקרה של אותם הבניינים המסכנים שיושבים על כביש 20 בחלון וצופים על התנועה. אך כמובן איכות החיים שמצדיקה את המחירים הגבוהים של רע/2005 ככול הנראה גם לא תהיה שם.

עומר247

New member
אם אני לא טועה הכביש לא צמוד לגמרי לפרחים

אולי רק חלק מהרחוב, כדאי לבדוק בעירייה

32103210

New member
אין כמעט בתי מגורים מצידו הדרומי של הכביש

יש את בי"ס תל"י, צמרות ,בית בנגי ,ביתי כנסת,תיכון אביב ואולי גני ילדים ,(כמו כן ,כנראה אמור להיסלל כביש שרות בצמוד לכביש 531 שמשם יעלו לבן גוריון -המלכים -ואולי לרחובות נוספים )
מה שכן ,אחרי שיכלול כל תנועת הרכבים שיתוספו ,ויגרעו בדרך הפרחים בעקבות פתיחת כביש 531 כמות הרכבים שיסעו בדרך הפרחים יפחת באופן משמעותי .( מי שהכי יפגעו מהכביש ,רחובות בן גוריון-חלק מש"י עגנון-והמלכים )

ATAF151

New member
אמור להיות ממוגן

אכן תהיה הגנה והכביש לא ממש צמוד לבתים.
בזכות הכביש תהיה פחות תנועה ברחוב

בזכות הכביש אולי תהיה קצת פחות תנועה

ברחוב הפרחים אבל תהיה הרבה יותר תנועה בין עירונית ב 531.

האמת היא שגם הפחות תנועה זה לא בטוח.
מי שנוסע כיום ברחוב הפרחים זה בעיקר לתנועה בתוך העיר, אני לא רואה איך מישהו שנוסע מהרצליה לכפר סבא יכנס לרחוב הפרחים.

רוב התנועה הבינעירונית הרוחבית שכיום התנקזה לאחוזה ולויצמן מצד אחד ולכביש 5 מהצד השני תעבור דרך 531 ממש מול רחוב הפרחים.
אני מניח שמחירי הדירות ישקפו את זה.

למעלה