האם כדאי לקנות IRIVER H340 בחו"ל

ofershir

New member
האם כדאי לקנות IRIVER H340 בחו"ל

יש לי חבר שנימצא במזרח ואני רוצא שהוא יקנה לי IRIVER H340 האם זה כדאי לקנות בחו"ל? ומה אני צריך לבדוק ? תודה מראש עופר

נדב8

New member
קודם...

תבדוק שהוא מקורי, במזרח הרחוק יש הרבה מאוד זיופים של מוצרי אלקטרוניקה... דבר שני, למכשירי אייריבר אני לא בטוח שיש אחראיות, אבל אם מתפעלים אותם נכון לא צריכים ליהיות איתם בעיות, אם המחיר בסביבות ה200 דולר אולי קצת יותר, אני חושב שכדאי להביא אותו. דבר שלישי, יש נגנים יותר חדשים ממנו, כמו ה h10 של אייריבר, יש אותו גם בגרסה של 20 ג'יגה, תבדוק עם חבר שלך... עוד משהו, יש גם אייפודים, ואת הקריאטיב החדש זן מיקרו פוטו שהוא לא כל כך יקר, יש בו 8 ג'יגה, והוא ממש מטורף... תבדוק איתו אם יש שם את הדגמים האלו שהצעתי לך, כי אם מישהו נמצא בחול זו הזדמנות חד פעמית, ולא כדאי להתייחס אליה בזלזול...

נדב8

New member
תלוי

מה יותר חשוב לך...? חדישות ויותר איכותיות? או עוד 20 ג'יגה?

ofershir

New member
יותר חשוב האיכות

מה יותר חדש? הH10 ? והאם אפשר ליראות סרטים ? או לחבר למשל לטלויזיה וליראות? ה 20GB אני חושב שזה יספיק לי תודה שוב

zepp

New member
יש לך כמה אפשרויות

בH340 אפשר לראות סרטים, אבל אי אפשר לחבר לטלוויזיה בH10 אי אפשר לראות סרטים בכלל אבל הוא הרבה יותר קומפקטי מהH340 שאתה אומר H10 אתה מתכוון לגרסת 20 הג'יגה נכון ?

gt-master

New member
לא נכון

ה H10 בגירסת ה20 גיגה לא קטן בהרבה מהH320 (מ"מ ספורים). הH340 יותר עבה אבל הוא 40 גיגה.

ofershir

New member
H10 20GB...

אחשיו אני מבולבל 1. מה הגירסה האחרונה בין שניהם? 2. ומה ההבדל העיקרי בין שניהם? 3. מישהוא יכול להמליץ לי על אחד משניהם? תודה

יאיר B

New member
H10 הוא יותר מודרני מ-H320.

ההבדלים הם בבאנדל (H320 מגיע עם יותר אבזור), בממשק המשתמש (H10 עושה שימוש בפס מגע למעבר בין תפריטים) וביכולות (H320 יכול להקרין סרטים למשל). אתה צאיך להחליט איזה מהם יותר טוב עבורך, לפי היכולות של כל אחד מהם. גש לאתר איריבר ותראה מפרטים מדויקים ולפי זה תחליט.

למעלה