האם כדאי לרכוש נרתיק אלומיניום

מכבידנט

New member
האם כדאי לרכוש נרתיק אלומיניום

או שזה מכביד? והאם גם מגן מסך צריך או שמספיק בנרתיק?.

Ariyeh1

New member
מגן מסך

צריך בכל מקרה עם או בלי נרתיק. הוא יגן על המסך משריטות. לגבי נרתיק הדעות חלוקות: נרתיק עור נראה טוב יותר והטענה היא שהוא מגן טוב יותר ממכות (סופג את המכה) מצד שני נרתיק מתכת דק יותר ויכול לנבנס גם לכיס במקרים רבים

2cookie

New member
מצד שלישי נרתיק מתכת כבד יותר

ויש בו פחות מקום לאיחסון וכו'... אני מעדיף את נרתיקי העור, רובם צמודים יותר למכשיר מנרתיקי האלומיניום ובנוסף הם ספוגיים מעט כך שבסך הכל בכיס הם מוסיפים למכשיר פחות נפח. המכשיר חזק דיו בכדי לא להיסדק או להישבר בנפילה נניח ממטר או אפילו למעלה מזה גם ללא נרתיק, המסך הוא הבעיה ולשם כך יש לנרתיקים חתיכה קשיחה שמגנה על המסך וזה המינימום שצריך להיות בנרתיק.

yanivfain

New member
כיסוי מסך - מיותר ומפריע

כיסוי מסך נגד שריטות מזכיר לי את האנשים ששמים באוטו שלהם כיסוי לריפוד, וכך כשהם מוכרים אותו הריפוד נראה חדש - אבל הם לא זכו כלל להנות ממנו...
ולענינינו: מגן המסך מפריע מאוד לגרפיטי, ומנחית קצת את איכות הצפייה במסך. היה לי מגן מסך על הTX שלי למשך כמה חודשים. ביום שהסרתי אותו הכתיבה הפכה קלה יותר, פחות שגיאות בגרפיטי, והצפייה נעשתה נוחה יותר. נכון - יש לי קצת שריטות באיזור הגרפיטי - SO FUCKING WHAT ?? כמובן שצריך להקפיד להשתמש רק בסטיילוס

AYELET1

New member
אתה טועה מאד.

ניתן להדביק מגן מסך אולטרה קליר שאינו מפריע לצפיה

למעלה