האם כדאי לשלם בשביל

turrican

New member
האם כדאי לשלם בשביל

באתר http://www.hitechjob.co.il מציעים לשלם 67 ש"ח ואז הם "יטפלו" בקורות חיים וישלחו למעסיקים. האם יש אמת בפרסום? יש כאן מישהו שניסה את זה והצליח?? אני יודע שזה לא הרבה כסף אבל בכל זאת אני לא רוצה לשלם סתם עבור אנשים שמנצלים את המצב (אולי מתוך עניין עקרוני..)

guyto

New member
פשוט......

לא!!! פשוט חברת השמה/כוח אדם כאשר היא עובדת כמו שצריך הרווח שלה הוא מחברות שמחפשות עובדים. אם החברה מנסה לגייס כסף מהמובטלים אז זה אומר שהיא כבר לא מרוויחה טוב מעבודה מול חברות (שכנראה מעדיפות לחברות השמה רציניות יותר) וגם עלמנת לשמור על מוניטין חברת השמה אמורה לספק כוח אדם המתבסס על איכות ולא על יכול לשלם חמישים שקל. אז חבל על הכסף שלך..... אם הם ישלחו מישהו לחברה זה יהיה על בסיס כישוריו ולא על בסיס היותו פראייר ( אולי הם ישלחו אנשים שמשלימים לקבלני ניקיון אך בטח לא לתפקידים מקצועיים!!!) לילה טוב, גיא

dudil

New member
צורת קורות החיים היא חשובה

מאין כמוהה, רבים לא נותנים את המשקל הנכון ונופלים בגלל זה. אחראית כוח אדם משקיעה כ-25 עד 30 שניות בקריאת קו"ח. לדעתי גם אם יש אפשרות שסתם מנצלים, עדיין הסיכוי כאן יותר טוב מאשר למלא לוטו ב40 ש"ח. אני אישית הייתי משלם, כשאני פוטרתי החברה שלחה את כל המפוטרים לקורס 'התאוששות' שם לימדו כיצד להתנהג בראיונות וכו'. אחד המפגשים עסק בכתיבת קורות חיים והסביר כמה זה חשוב. אצלנו אחריאית כוח אדם גם הסכימה להיפגש עם כל אחד לבד ולעזור לו לכתוב את קורות החיים שלו, אולי בחברה שעבדת יש גם כזו נחמדה.

למעלה