האם כדאי לתת לילדים תוספי מזון

רותי ע

New member
האם כדאי לתת לילדים תוספי מזון

לחיזוק המערכת החיסונית? לא בטוח.. קראתי כבר כמה פעמים שיש רופאים שטוענים שהתכשירים המכילים אכיניצאה ופרופוליס כמו החיזוקית/פרוטק ודומיהם מגרים את המערכת החיסונית לפעילות יתר ולכן לא כדאי לתת אותם על בסיס שוטף אלא רק במקרה של מחלה להחלמה מהירה יותר.

Iris-1

New member
רותי חמותי מחזיקה נורא מהסירופים

האלה והיא היתה חייבת להביא לי שניים החורף ואחד בחורף שעבר. עד שהיא הביאה אותם לילדים שלי ביקר לי לא היה כלום לא שיעול, לא נזלת ולא חום. ברגע שהתחילו לשתות את זה כפית ליום, כמו שהיא אמרה הגיעו כל החולירות. אני אמרתי לה כמובן שאני נותנת וכו´. אבל באמת זרקתי אותם לפח ורוקנתי את זה שלא יחשוב מישהו להוציא מהפח וחס וחלילה לתת לילד שלו. וזו הדעה שלי על התוספים האלה למיניהם. ודרך אגב עכשיו שאני בבית עם הילדה (דפנה) יוצא לי לראות תוכניות בוקר שמראיינים רופאים והביאו לפני שלושה ימים את הרופא הזה שנמצא גם בחוברת לאישה והוא דיבר המון ודווקא לא בחשיבות הסירופים האלה. הוא מחזיק בדעה שלא צריך לתת זה סתם מעיק על מערכת החיסון. ובכלל אכינציאה ופרופוליס זה לא לילדים.

משהו שכדאי לדעת../images/Emo70.gif

בחורף שעבר למדתי מתוך ראיון עם רופא (לא זוכרת מי, לא זוכרת איפה) שלאכינצאה ופרופוליס יש ערך טיפולי טוב אבל לא מונע
לכן, הם מומלצים לשימוש בעת מחלה אבל לא כמניעה למחלה. הוא עוד ציין שהדבר היחידי שטוב לחיזוק הגוף ובעל ערך מניעתי זה ויטמין C. ודרך אגב, אצל רובנו ויטמין C ישר מתקשר לפירות הדר. מסתבר שגמבה אדומה הרבה יותר עשירה בויטמין C מאשר פירות אלו.

שינו

New member
לדברי ההומאופת שלנו

לפרופוליס אין שום ערך מניעתי ולגבי אכינצאה יש אנשים רבים שהגוף שלהם מגיב אליה לא טוב עד כדי דלקות במקרה הקיצוני.

למעלה