האם כדיי לי להחליף מקום עבודה?

lenaz

New member
האם כדיי לי להחליף מקום עבודה?

פריסת שאלה שוטה כוהן גדול מלכת חרבות שני חרבות אביר מטות שמונה גביעים נער מטבעות סיכום: מיזוג תודה

צוף3

New member
הי ../images/Emo140.gif

אנא קיראי את הדעת המנהלות ותני מעט רקע לשאלתך. שאלתך לא מנוסחת נכון ופרסת יותר מדי קלפים. בנוסף - אנא שרשרי את הודעותייך בזו אחר זו מבלי לפתוח הודעות חדשות הקשורות לאותו נושא. תודה! :)

lenaz

New member
אני מחפשת אופציות אחרות

ורוצה לדעת אם זה כדיי אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לכתוב שאלה וכמה קלפים לפתוח?

צוף3

New member
אם את רוצה לדעת בעצם אם יש לך

פוטנציאל כלכלי בעבודתך הנוכחית, פירסי קלטית, ותיחמי את השאלה לחצי שנה. אם ייתגלה כי אין פוטנציאל, ייתכן ויהיה עליך לחשוב על אופציות אחרות.

lenaz

New member
פריסה קלטית

1. סיכום, יכולת, כיוון הרוח. - חמישה מטות 2. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. - אביר החרבות 3. רוצה אבל פוחד. - שש חרבות 4. עתיד קרוב, כארבעה חודשים. - שלושה גביעים 5. מה עוזר או בעד. – שוטה 6. עבר קרוב, כארבעה חודשים- צדק 7. זווית הראייה של החברה. - מלכת המטות 8. מה חוסם או נגד ? - מלך המטות 9. דימוי וזווית אישית. –שמש 10. שיעור רוחני לשואל בהווה. - מלכת החרבות תודה

צוף3

New member
ערב טוב ../images/Emo28.gif

1. חמישה מטות 2. אביר החרבות 3. שש חרבות 4. שלושה גביעים 5. שוטה 6. צדק 7. מלכת המטות 8. מלך המטות 9. שמש 10.מלכת החרבות לטעמי הפריסה לא מעידה על כך שרע לך במקום העבודה, נהפוך הוא: את נמצאת בתקופה מאוד טובה שם, גם מהבחינה החברתית, ועמיתייך רואים בך דמות סמכותית אפילו יותר ממה שאת רואה את עצמך. הפוטנציאל מעיד על כך שיש בך מרירות הקשורה למקום העבודה, ייתכן וזו מרירות כלכלית - אולי את מרגישה שאת נותנת מעצמך ותורמת כל כך הרבה ולא מקבלת גמול הולם להשקעתך ומאמצייך. יש לך את היכולת בזמן הקרוב לצאת לדרך חדשה עם אמונה כי הכל פתוח בפנייך, אך קחי בחשבון שלא מובטחת לך הצלחה רבה יותר, עלייך להיות שקולה ולנסות להבין מהיכן מגיעה המרירות שלך כיום, כי היא בהחלט עומדת להמשיך וללוות אותך הלאה למקום עבודה חדש. האם את מרגישה כי את שווה יותר ממה שאת מקבלת? אולי כאן נעוצה הבעיה? אולי הערכתך שלך אינה נכונה?

lenaz

New member
תודה

שלום. מה שכתבת זה נכון מאוד תודה . ואם את יכולה לעזור לי ?אך אני אמורה לשאול, אם אני רוצה לדעת מה אני צריכה לעשות כדי לשפר את חיי

צוף3

New member
שאלת מיליון הדולר ../images/Emo8.gif

"לשפר את חיי" זה כללי מדי. את צריכה לציין מה בדיוק מפריע לך היום וגורע מאיכות חייך כדי שנוכל לנסח עבורך שאלה.

lenaz

New member
יש לי מחר ראיון לעבודה חדשה

שלום. בבקשה אני צריכה עזרה כמה שיותר מהר . יש לי מחר ראיון לעבודה חדשה. מה חשוב לי לעדת לפני שאני נגשת לשמה? איך לשאול קלפים? ואיזה פריסה? בפריסת קלף יחיד –קבלתי מגדל . אם זה טוב?

למעלה