האם כדי להתקדם בהיי- טק חייבים תואר (מדעי המחשב)?

roik

New member
האם כדי להתקדם בהיי- טק חייבים תואר (מדעי המחשב)?

אני בן 23 ונראה לי שלימודים לתואר (מדעי המחשב) הם בזבוז זמן עם כל המתמטיקה וכל מה שמסביב כאשר בפועל בקורס תכנות של אחת ממכללות המחשבים אתה לומד יותר דברים שימושיים (אתה יכול לראות במודעות הדרושים את הדרישות)בפחות זמן וכסף. בתור אחד שאוהב את זה אני רוצה להשתלב כבר בהיי טק ולא לחכות עוד שלוש שנים. הייתי רוצה לדעת מה הדרך הכי טובה (בלי לפגוע בעתיד שלי בתור אחד שרוצה להתקדם בתחום)?

Ey@L

New member
תשובה

למה אתה מתכוון להתקדם בהי טק? זאת השאלה שאתה צריך לשאול? אם אתה עושה תואר במדעי המחשב - אלה לא 3 שנים סתם, כשתגיע למקום עבודה הוא יודע שלמדת 3 שנים, יותר משכורת, יותר ידע - סיכוי להגיע למקומות יותר רציניים, יותר סיכוי להתקדם בעתיד. אם אתה רק לומד והרבה את מה שצריך (שרק זה בדרך אגב שנה עד שנתיים) תוכל אולי למצוא עבודה, אבל הידע שלך הוא לא מי יודע מה, אין לך ממש תעודה אקדמית - פחות משכורת ופחות סיכויים להתקדם.

Amiki

New member
קידום בהיי טק

נראה לי שאם אתה אומר מה שאתה אומר אתה לא טיפוס ללימודים. תשמע, תואר במדעי המחשב עם כל המתמטיקה מקנה לך אפשרויות קידום מעבר למתכנת רגיל. אתה מקבל כלים ואפשרויות לתפקידים של ניהול צוות מתכנתים, מתעסק בתחומים יותר ``חמים `` בתעשייה כגון מערכות זמן אמת, פיתוח מעבדים וכו... בדברים האלה יש הכי הרבה כסף. אבל.... אם אתה טיפוס תכליתי, תלך לעשות קורס MCSD של מיקרוסופט באחד מבתי הספר דוגמת ג`ון ברייס. קורס חצי שנה. בסיומו תדע לתכנת בכל השפות הפופולריות כיום דוגמת C++, J Java ועוד... כמובן שלא הכל זה רק תכנות. ברשתות תקשורת יש גם הרבה כסף. אתה יכול ללמוד MCSE - מהנדס רשתות ולהגיע לחברות גדולות בתור איש תמיכה או מנהל רשת. עם הנסיון תוכל להגיע למשכורות של יותר מ 20 אלף בורוטו. בהצלחה.

למעלה