האם כדי לי לראות את הסדרה?

spoop

New member
האם כדי לי לראות את הסדרה?

אני סטוחה שתגישדו לי כן כי אתם אוהבים אותה וכאלה אבל היא סידרה ממש טובה?כדי להוריד תעונה הראשונה?ואם כבר יש למישהו אתר שממנו אפשר להוריד תעונה הראשונה לביטורנט? או לארס?

inbal145

New member
תשמעי...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

זה די ברור שנגיד לך כן כי כולנו אוהבים את הסדרה
אבל אני מציעה לך להוריד משו כמו 3 פרקים בהתחלה ולראות בעצמך אם את אוהבת או לא
רק אל תשכחי לחזור לפורום אם תאהבי

mistic

New member
נצל"ש... כי משעמם לי ../images/Emo9.gif

טוב, אז בגלל שמשעמם לי.. הנה הצעה למשחק (ששוחק לראשונה בפורום בנות גילמור. או לפחות ככה נראה לי). כל אחד כותב חלום שמתאימה לדמות כלשהי.. השאר צריכים לנחש מי הדמות.. מי שרוצה לשחק שפשוט ישרשר את החלום שלו לכאן..

spoop

New member
תשמעו אנשים יש משיהו מכיר אתר

שאפשר להוריד פרקים בודדים?יש לי את הרוב אני צריכה מ8-13 בערך ושיהיה לביטורנט

gilmorefreak

New member
סורי אני משתמשת בחמור...

אז אני לא יכולה לעזור.. ואפשר בבקשה בבקשה בבקשה..אממ..הסבר לחתימה
אני שונאת לא להבין חתימות..

spoop

New member
הפירוש של החתימה שלי:

טורניר הווימבלדון של הטניס שודר בערוץ metv וכל שניה היו תשדירים מעצבנים ובינהם היה אישה מעצבנת לאלהה שעונה לשם "מורין קנדי סולומון" שטוענת שהספר שלה רב מכר ושכדאי לקנות אותו ותאמת זה די מוזר שהוא רב מכר והיא מפרסמת אותו בלי סוף אז כנראה שהיא נואשת ורוצה שיקנו אותו אתם יודעים אני גם בפורום טניס אז החתימה מתאימה כי תמיד הסתלבטנו עליה...חחחחח הנה היא בתמונה!!!

spoop

New member
אה ובקשר לאמיול...

תגידו איך אתם מצליחים להוריד משם משהו???אני משאירה דברים שנים שם וזה לא יורד!!!!!אולי יש איזה שיטה או גרסה פרוצה של התוכנה או משהו?

joyalfa

New member
מה הבעיה =יש פתרון

מורידים קישור מהאימיול לביטורנט ומורידים ממש מהר.

Lanni

New member
לא יודע.. את העונה השלישית כולה

הורדתי בפחות משבוע
(ובלילות אני מכובה) זה נקרא אצלך לאט? לדעתי זה די מהר...

Lanni

New member
אין לי מושג. לא אהבתי את הביטורנט

אני נצמד לחמור

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif איך../images/Emo35.gif

אמממ..אתה יכול לפרט לי במסרים..
כי אני גם משתמשת בתוכנה ואמממ אצלי זה גג שני פרקים בשבוע..

Lanni

New member
למה לפרט במסרים אם אפשר פה? ../images/Emo13.gif

אני משתמש באידונקי ולא באימיול, אבל זה זהה.. יש כמה דברים שכדאי לך לשים לב אליהם
הכי חשוב זה לשים הרבה הורדות בבת אחת. כשאני אומר הרבה אני מתכוון להרבה. 10 זה לא הרבה. עונה שלמה כבר מתחיל להיות הרבה
חשוב מאוד גם להיכנס לשרת טוב. בד"כ השרתים הטובים להורדות של דברים כאלה (לא מהארץ) הם השרתים הבאים, לפני הסדר (לדעתי כמובן ומנסיוני): א. Razorback 2 ב. ProbenPrinz.de ג. KoreaOnly ד. ByteDevil (או משהו דומה לזה.. אולי BytesDevil) חלק מהשרתים האלה מופיעים כמה פעמים (כמו ProbenPrinz.de) אז כדאי לשים לב שנכנסים לזה שיש בו הרבה קבצים/משתמשים. באופן כללי זה הכי מומלץ להיכנס לשרתים גדולים, אבל גיליתי שהשרתים ג' וד' מצויינים להורדות של סדרות וכאלה (פחות טובים לסרטים)
אם יש פיירוול מומלץ מאוד לסגור אותו כי הגיוני מאוד שהוא תוקע את ההורדות וחונק את התוכנה. אם לא לסגור אותו אז לפחות לפתוח את הפורטים שהתוכנה שלך משתמשת בהם. בזה אני לא ממש יכול לעזור כי אני משתמש בניגוד לכל עמישראל באידונקי ולא באימיול..
לתת לתוכנה לפעול רצוף אם אפשר, בלי לסגור אותה, זמן רב ככל הניתן..
חשוב להשתמש במקורות (לינקים) טובים ופופולריים, ולא להריץ חיפוש אקראי ולהוריד סתם פרק. בד"כ הקישורים מאתרים הם הרבה יותר מוצלחים ומהירים להורדה
את העונה השלישית של אליאס סיימתי להוריד תוך פחות משבוע

למעלה