למה לפרט במסרים אם אפשר פה? ../images/Emo13.gif
אני משתמש באידונקי ולא באימיול, אבל זה זהה.. יש כמה דברים שכדאי לך לשים לב אליהם
הכי חשוב זה לשים הרבה הורדות בבת אחת. כשאני אומר הרבה אני מתכוון להרבה. 10 זה לא הרבה. עונה שלמה כבר מתחיל להיות הרבה
חשוב מאוד גם להיכנס לשרת טוב. בד"כ השרתים הטובים להורדות של דברים כאלה (לא מהארץ) הם השרתים הבאים, לפני הסדר (לדעתי כמובן ומנסיוני): א. Razorback 2 ב. ProbenPrinz.de ג. KoreaOnly ד. ByteDevil (או משהו דומה לזה.. אולי BytesDevil) חלק מהשרתים האלה מופיעים כמה פעמים (כמו ProbenPrinz.de) אז כדאי לשים לב שנכנסים לזה שיש בו הרבה קבצים/משתמשים. באופן כללי זה הכי מומלץ להיכנס לשרתים גדולים, אבל גיליתי שהשרתים ג' וד' מצויינים להורדות של סדרות וכאלה (פחות טובים לסרטים)
אם יש פיירוול מומלץ מאוד לסגור אותו כי הגיוני מאוד שהוא תוקע את ההורדות וחונק את התוכנה. אם לא לסגור אותו אז לפחות לפתוח את הפורטים שהתוכנה שלך משתמשת בהם. בזה אני לא ממש יכול לעזור כי אני משתמש בניגוד לכל עמישראל באידונקי ולא באימיול..
לתת לתוכנה לפעול רצוף אם אפשר, בלי לסגור אותה, זמן רב ככל הניתן..
חשוב להשתמש במקורות (לינקים) טובים ופופולריים, ולא להריץ חיפוש אקראי ולהוריד סתם פרק. בד"כ הקישורים מאתרים הם הרבה יותר מוצלחים ומהירים להורדה
את העונה השלישית של אליאס סיימתי להוריד תוך פחות משבוע