האם כדי ללמוד קונדיטוריה?.מה דעתכם?

movies

New member
האם כדי ללמוד קונדיטוריה?.מה דעתכם?

היי שמי נאור בן 28.

אני עוסק בחיי בתור מדריך סלסה באופן עצמאי עבודה שאני עובד בה בשיא התשוקה ומתפרנס ממנה.
לאחרונה החלטתי שאני רוצה לשלב גם עבודה "שכירה",כזאת שיש בה משכורת קבועה כל חודש על מנת שיהיה לי גם פנסיה ביום מהימים.
לאחרונה אני מאוד מתעניין בעבודה של "קונדיטוריה" מהסיבה שזאת יכולה להיות עבודה מאוד יצירתית ללמוד כל פעם איך להכין דברים חדשים ומאתגרים.

יש סיכוי גדול,שהרבה אנשים יגידו עכשיו שזאת עבודה מאוד קשה להכין קינוחים לכל כך הרבה אנשים ושזאת עבודה מטורפת.
אבל אני נמצא בשלב כלשהו בחיי שאני מחפש עבודה "שכירה" שאוכל לשלב אותה ביחד עם הסלסה,מכל העבודות האחרות מפטרים אותי כי אני לא בא בהתלהבות כמו
מהסלסה לדוגמא או למשל שאני מתעסק בכל הקשור לאוכל.

השאלה האם יש בתחום הזה הרבה עבודה?..והאם אפשר לעשות תעודה שמתאימה גם לחו"ל?.

יניביש1

New member
היי נאור....

קודם כל אני ממליץ בחום שתתעסק בחיים שלך במה שאתה באמת אוהב, לא נראה לי שנכון ללכת לעבודה ממורמר ומתוסכל...
ככה שאם אתה אוהב את תחום הקונדיטוריה אז לפי דעתי כן לך תלמד כי באמת זאת עבודה מאתגרת ומאוד יצירתית
רק החסרון שלה שלא מרוויחים הרבה ולפחות לא בהתחלה.
אבל שווה ללמוד אולי תוכל לשווק מהבית ותוכל ללמוד את התחום הזה מהשורש. -ואולי אם תתחיל בשכר נמוך יחסית תגלה שבאמת תאהב את זה אז תוכל להתקדם עם הזמן גם ברמת המקצוע וגם בשכר.

אם יש בזה עבודה? תראה זה בתקופות. (אבל ביננו גם בעריכת דין אין עבודה ובראיית חשבון אין עבודה, אז מה...)
אבל מי שרוצה באמת ימצא עבודה.

בהצלחה נאור

למעלה