האם כדי לפתוח עסק של דפוס דיגיטלי ?

Kugler666

New member
האם כדי לפתוח עסק של דפוס דיגיטלי ?

למרות שאין לי נסיון בחתום ? וכמה זה אמור בערך לעלות ? תודה מראש והאם יש לכם אולי רעיונות אחרים לעסקים תודה מראש

oh yes

New member
תשובה כללית - וגם ספציפית

אם אין לך נסיון בתחום, עדיף שתיקח שותף שיש לו. זה נכון לגבי כל עסק. בכל עסק יש פינות קטנות שעושות את ההבדל הגדול. את הדברים האלה לומדים רק מבפנים... כמה זה אמור לעלות? כמה עולה מעיל ליתום? מה מכלול השרותים שאתה רוצה לתת? כולל ביצוע גרפי או לא? כולל סריקות, או לא? שני טיפים: אחד: בחר מיקום! הכי חשוב בסוג העסקים האלה - על גבול הקמעונאות - הוא המיקום. מרבית מי שעובדים עם דפוס דיגיטלי, מחפשים פתרון אד-הוק (מיידי). הם לא יסעו מכ"ס לפ"ת, כיון שההוצאה לא גדולה מאוד וצריך את החומר מהיום למחר (או למייד). חפש אזור תעשיה מתפתח שאין בו מתחרים רבים, הצב את החנות שלך במיקום בעל חשיפה טובה (קטנה יותר, אבל חשופה יותר טובה יותר מגדולה וחבויה). טיפ שני: חפש מפיק דפוס או שנים (עדיף שנים) והתקשר איתו לצורך הפקות דיגיטליות ולא דיגיטליות. כך תוכל לצמצם את גודל ההשקעה שלך בשלב הראשון. יכול להיות שהוא יוכל לעזור לך עם ציוד משומש.

Kugler666

New member
תודה רבה על התגובה

ועל הטיפים :) צום קל ונעים ! ושוב תודה.. :)

web4u

New member
דפוס דיגטלי ורעיון נוסף

לגבי הרעיון של דפוס דיגטלי ההשקעות לדעתי הן גדולות וכמי שמשתמש רבות בדפוס דיגטלי התחרות היא ענקית וטווח המחירים שונה ממקום למקום דבר שאומר שהתחרות קשה. אולי כדאי לפנות לרשותות כמו קוויק קופי או אקספרס פרינט ולשקול לפתוח סניף שלהם. לגבי רעיונות אחרים השמיים הם הגבול. אני אוכל לספר לך כיצד אני התחלתי ומה עשיתי, עסקתי בהדרכת מחשבים מזה שנים רבות מסיבות שונות הגעתי למצב שלא יכולתי להמשיך והייתי צריך למצוא תחליף לא מעט לקוחות פנו אלי ושאלו אותי לגבי אתר אינטרנט יצרתי קשר עם חברת אינטרנט סיכמתי איתם שהם בצעו את העבודה אני אחתוך את הקופון שלי ואוכל לשווק עצמי כמפיק אתרי אינטרנט באותה צורה התקשרתי עם מפיקדפוס ועם חברה שעוסקת בהפקות מולטמדיה וכך הקמתי עסק להפקות דפוס, אינטרנט ומולטימדיה ללא השקעה ענקית מעט בשווק דוור ישיר וזהו כיום יש לי חברה משגשת בתחום של הפקות אינטרנט ומולטימדיה כיום אני מבצע את העבודה באופן עצמאי ובאמצעות עובדים. החברה שלי פעילה בענף מזה 5 שנים בהצלחה. ומקווה שעזרתי טוני ירון

למעלה