האם כד ילעבור קורס מדריכי ספינינג

liorba

New member
האם כד ילעבור קורס מדריכי ספינינג

אני צריך קודם קורס מדריכי כושר גופני?

צריך !!!! ../images/Emo11.gif ../images/Emo88.gif../images/Emo137.gif

קודם כול... חשוב להגיד שמדריך ספינינג צריך להיות מוסמך גם להדרכת חדר כושר. לא כי דבשי אמר.. אלא כי לאט לאט מדריכים שאינם מדריכי חדר כושר מוצאים את עצמם ללא מקומות להדריך. גם בגלל חוק הספורט והתקנות שבאו בעקבותיו וגם בגלל שחברות הביטוח פשוט אונסות את מכוני הכושר שלא להעסיק אנשים ללא הסמכה מתאימה. עכשיו... בגלל שלכל אחד יש אינטרפרנטציה משלו לתקנות באופן גורף כמעט, למדריכים שאינם גם מדריכי חד"כ פשוט אין סיכוי בתחרות שבשוק. המכונים לא מטריחים אפילו את עצמים, לראיין מדריכים ללא תעודת מדריך חד"כ. ובכלל, כאחד שקודם למד הדרכת ספינינג , והבין שיש לי (לא חור, אלא)בור בהשכלה ואני פשוט לא מבין כלום, טסתי לקורס מדריכי חד"כ. אתה יכול לעשות את שני הקורסים במקביל או באיזו קונסטלציה שבא לך אבל אתה צריך לעשות את שניהם. שיהיה לך בהצלחה, אם יש לך זיקה לעניין, אתה תהנה בשני הקורסים מאוד... מבטיח!!

האיקון של ה|סופגניה קורע אותי מצחוק

= כל הצריכה הקלורית שלי ליממה אחת שלמה עם אימונים אינטנסיביים.

liorba

New member
למען האמת...

לא ממש הבנתי את התשובה.אני סטודנט לפיזיותרפיה אז לדעתי יש לי נתוני פתיחה מבחינת אנטומיה ופיזיולוגיה יותר טובים מקורס חד"כ. שני קורסים זה הרבה זמן (שכרגע אני במחסור רציני) וגם הרבה כסף. מה דעתך?

אז ככה...

נכון שיש לך נתוני פתיחה טובים יותר ואני בטוח שיש לך ידע נרחב יותר בפיזיולוגיה ואנטומיה, אבל מה לעשות.. חוק זה חוק, והוא יבש כמו קנידעל מפסח שנה שעברה. (אםםם שקלתי להכניס איקון של ספגנייה גם זה מתייבש מהר רק שלא רוצה להרוס לך תחשק מסופגניות) יש מדריך אחד, שהוא בפירוש אחד המדריכים הטאובים שהכרתי מימי. הוא סטודנט שנה שישית לרפואה(!!)וטריאתלט אחד מהמובילים בארץ... אז מה?! גם הוא אולץ השנה לעשות את קורס מדריכי החד"כ.. 5אתה יודע מה...?! למה שלא תשאל בתחום?שאל את אילו שמבינים הכי טוב בזה, מנהלי המכונים, או מעבירי הקורסים השונים. צר לי שאני לא מגיב מעכשיו להרבה זמן יצאתי לארוחה אצל משפחתי הפולניה מחר אני נראה לי מדוש בטירוף, יהיה הרבה מה לשרוף....

אהה ועוד משו..

קורס מדריכי רכיבה על אופני סטודיו הוא קורס קליל יחסית.. רק 35-40 שעות...

Tami661

New member
התשובה הכי קצרה: לא! אלא אם אתה

מעוניין לעסוק בהדרכה שלא במסגרת אימונים אישיים (יש גם כאלו, אני לא סתם מעלה זאת כאן) בכל אופן, ברשימת המאמרים תמצא טבלה שמרכזת לך נתונים על הקורסים השונים וסוגי התעודה שהם מקנים לך

למעלה