האם כולם יגידו בחוץ שהם רק שיחקו דמות ?

oneboy1

New member
האם כולם יגידו בחוץ שהם רק שיחקו דמות ?

לפני שמתחילה ההיסטריה של הערב, יש לי שאלה שבאמת מעניינת אותי אחרי שהדיירים יצאו לעולם האמיתי, האם כולם יתראיינו ויגידו שהם רק שיחקו דמות, והם ממש לא ככה במציאות? כמו במקרה המפורסם של מר ערן, שגם בעיתונים גם באחות הקטנה גם אחרי ההדחה ניסה לטעון ש"הוציאו" אותו ככה אבל זה לא מה שהוא באמת, שזה היה משחק, שזאת היתה דמות....... האם יש איזה סיכוי שמישהו מהדיירים יגיד בחוץ, בבית הייתי אני עצמי בדיוק, לא שיחקתי דמות... האם כולם יאשימו את ההפקה שהוציאה אותם רע? (ואני כן חושב שההפקה עושה מוניפולציות וכן יש לה השפעה רבה על איך שהיא מאפיינת את הדמוניות בבית) עינב למשל מתלוננת הרבה שהיא לא רוצה שיוציאו אותה רעה..... (הבעיה היא שהיא תורמת לזה עם ההיסטריות שלה) ושיפרה פתאום תתגלה כאדם אחר בחוץ או שגם שם היא תמשיך לסרוג ולדבר גבוהה גבוהה והאם לאון כשיחזור לביתו גם ישכים קום עם שיר וריקוד? סתם כמה דוגמאות האם יש בכלל אמת במשהו?

oneboy1

New member
נראה מה הם יגידו באחות הקטנה

אוהב את התוכנית הזאת, נקלעתי אליה די במקרה האמת, לא עוקב באדיקות, רק מתי שיוצא במקרה, אני אוהב את הגישה של אברמוב ככה זה צריך להיות היא לא ויתרה לערן כשהוא היה אצלה

ערן יצא הכי טיפש

הוא אמר שם שהוא שיחק דמות, ועזבו את זה שזה דבר מטומטם בפני עצמו, מאוחר יותר באותה תכנית הוא אמר שם עוד פעם דברים שמתאימים ל"דמות" הזאת שלו (למרות שהקטע עם עידן קפון היה קורע)

droriko

New member
אתה לא מדייק בכלל לגבי ערן

הוא אמר בבירור בראיונות שבבית זה מי שהוא במציאות, לעומת זאת הוא אמר גם שבפרומואים לתוכנית הקצינו את הדמות שלו(והוא צודק) , אולי זה מה שגרם לבילבול אצלך.

לא

הוא אמר למשל שהסיפור שהוא סיפר בבית על הטיל שהוא ירה על פרה, זה סיפור על דוד שלו שהוא הלביש על עצמו זה מה שאני זוכר, היה גם עוד כמה.

droriko

New member
זה מחזק את מה שאני אומר

הקטע של להמציא סיפורים כדי להרשים בחורות זה מי שהוא באמת(ואגב זה לא קטע כזה מוזר, רוב הגברים אוהבים לחרטט בחורות , בדרכים כאלה או אחרות)

droriko

New member
בנוגע לנעמה

לא ראיתי ראיונות איתה אחרי התכונית, אבל אני כן יודע שהיא מורה בעברה וקואצ'רית בהווה, ככה שבטוח ההתנהגות שלה בוילה היא מי שהיא באמת.

למעלה