האם כולם מתקבלים לקורס קופירייטינג?

maiodo

New member
האם כולם מתקבלים לקורס קופירייטינג?

הי.
אני מנסה לרדת לעומקו של העיניין הזה
האם אתם מכירים מישהו שלא התקבל ללימודי קופירייטינג בתרצה או בבצפר?
כי זה די מרגיש לי שכולם מתקבלים...
אשמח לאישוש
תודה

הי maiodo, סביר להניח שרוב המועמדים...

ואולי כולם למעט חריגים באמת, מתקבלים. לא עשיתי סקר, אך לא אסתכן מדי לומר שגם לי ניראה שהנטייה היא לקבל את המועמדים...
בסיכומו של עניין, מדובר בעסק לכל דבר ועניין, ולא במלכ"ר... ללא כוונת רווח.
אין לי מידע על כאלה שלא התקבלו, אני מניח שתוכלי לבדוק עם כאלה שלמדו במוסדות אלה ואחרים.
הכי חשוב שתהיי שלמה עם הרגשתך, אני מניח שמדובר בהשקעה כספית לא קטנה.
בהצלחה

ההיא333

New member
זכרונות מהארכיון

תרצה ז"ל עוד ניהלה . אני לא התקבלתי. היו לכך כמה סיבות שאני יכולה לשער: גיל (מבוגר), קשיים בניידות (לפעמים היה צריך לטפס מספר קומות כשהמעלית שבקה) תושבת פריפריה רחוקה מהמרכז. להבנתי אז - הם רצו צעירים חסרי מנוח שייקחו בכיס כל קופיריטר בעל מוח.

הי ההיא... אכן מרגש, אבל בואי אגלה לך סוד...

את לא צריכה אישור מאף אחד להביע את כשרון הכתיבה שלך, כולל השיווק פרסומי - הקופירייטינג.
אם את מרגישה צורך, לכי על זה, הציעי את עצמך לעסקים שאת מכירה, קרובי משפחה בכייף למה לא?... במיוחד בעידן האינטרנט טהכפר הגלובלי.
אם תרצי טיפים בסיסיים, אשמח לשלוח לך במייל (ללא תשלום כמובן).

ההיא333

New member
תודה לעידוד

אשמור לי את רגע החסד שאתה מציע. בינתיים מצאתי לי עיסוקים אחרים. חפש אותי.. אם אתה לא כאן אתה לא קיים. כך אמרו. אני מתכוונת לגוגל. בכל הכבוד שלומית רפפורט מירון.

רוני דק

New member
הי שלומית..

אכן חיפשתי אותך בגוגל..
נראה שהגורל עשה עמך חסד שלא התקבלת לקורס קופירייטינג כי נראה שאת כותבת מהנפש (ולמען הנפש) שזה מקסים
ואולם- לא כך בפרסום.
בפרסום- כותבים לשם מניפולציה בקהל מסויים. לשכנע אדם לקנות מוצר ותו לא.
בנוסף, לדעתי יש סוג של אנשים שהם מאוד מוכשרים מבחינת סגנונות הכתיבה והיכולת אך לא יעמדו בסביבה החברתית הלפעמים עויינת מרוב תחרות - השוררת במשרדי פרסום.

אני מצדיעה לך על מה שראיתי שכתבת בדה מרקר וכו'.
המשיכי ליהנות מכתיבה.

ולכל שאר הקוראים, מתנצלת אם יש כאן נימה שלילית - חשוב להציג כל מקצוע על כל צדדיו.

ההיא333

New member
לרוני תודה

במציאות של ימינו יש מקום לסוגי כתיבה שונים, אנחנו האנשים והצרכים המגוונים שלנו, מזמנים אותם. יש מי שאצלו הכתיבה - פרנסה, ויש מי שאצלו, הכתיבה - תחביב. אני יודעת את התחום המוקצה לי.
הרצון שמלים יניעו למעשה (כתיבה מניפולטיבית) היא לא רק נחלת הכתיבה הפרסומית.

למעלה