האם כולם רק מדברים כאן??

האם כולם רק מדברים כאן??

מה קרה לפורום הזה שבעבר היה מאוד פעיל ותוסס???
עברתן לדיבורים בלבד?? איפה הנשים שהיו כאן בזמנו, שידעו למה הן כאן ומה הן מחפשות??

חבל זה הרי מהות הפורום...., לא?

בברכה חג שמח לכווווולם

חבר...אתה רוצה זיונים? קפוץ לחו"ל

נשים שם הרבה יותר זורמות ומגיבות בצורה חיובית כאשר מתחילים איתן. שם, נשים מבינות שסקס זה בשביל הכיף בלבד ולא חייבים "להתאהב". שם נשים לא עושות פוזות רבות לפני שקופצות למיטה.

יחי ההכללות

בתור מישהו שנמצא עכשיו ב"חו"ל" - לא ממש

נשים הן נשים, בארץ ובחו"ל. התרבות שונה, אבל זה לא שהן פתאום מפסיקות להיות נשים.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אם לא בא לי ואתה לא עושה לי את זה

זה נקרא לעשות פוזות? לא אוהבת את ההכללה שלך ובהחלט מה שטוב לך/מתאים לא מתאים לי.
כיום גם נשים וגם גברים מחזרים/מפלרטטים ויש גם נשים ישירות שמחפשות סקס נטו ויש שלא,היו תקופות שאם הייתי פוגשת בך והיית לטעמי והפוך הייתי מדביקה אותך למיטה לכמה שעות +ויש שלא.תלוי מי עומד ממול.
לנשים בחו"ל יש מנטליות שונה ועדיין אני מעדיפה את החיזור ולא הזיון המיידי.

כן!! נשים ישראליות זה הכל פוזה!!

את כנראה לא רואה את זה מנקודת זוית של גברים. תעשי פה קצת סקר ותראי. הנשים הישראליות עפות על עצמן בצורה לא פרופוציונלית. ואני נראה טוב. מאוד טוב. ומקבל מחמאות אמיתיות מהרבה נשים (ולא...לא רק מאמא שלי חחח). אבל כשמנסה להתחיל עם אישה היא עפה על עצמה כאילו היא אלוהים. לא מאמינה? בואי נעשה התערבות ותבואי להתבונן. מה איכפת לך? תתעשרי על חשבוני...
ואת לא צריכה להפגע מהזה...אמרתי פוזות כי ככה אני מרגיש. התחלתי עם נשים בחו"ל...קל כמו חמאה בשמש. היו לי הצלחות עם בנות מ30 עד 50. ובשפע. רק פה לא מצליח אפילו עם קונפה שמנה שבורה ומחוצקנת. יש לך הסבר למה? השיטות לא משתנות. אני לא נראה אחרת. רק המיקום הגיאוגרפי שונה. הסבר בבקשה....

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני ממש במרחק פסיעה

מלהתאהב בך...מה אומר? גבר שנראה טוב ואפילו טוב מאד
אפשר להתעשר על חשבונך
מיני וייצרי 24/7 רק מה זה "קונפה.....פה הלכתי לאיבוד sorry חוצמיזה אתה מושלם עבורי אבל בהחלט מסכימה עם מה שכתבת כי גם הבן שלי בן ה 21 אומר את זה על בנות גילו ולכן תמיד יוצא/מתעסק עם בחורות מבוגרות יותר כי הן עם ראש על הכתפיים ויודעות מה הן רוצות(לרוב)

הנה...בבקשה...הגישה הישראלית הנפוצה...

קודם כל לצאת מנקודת הגישה שהבן אדם שקרן. בדיוק על זה אני מדבר. את כאילו רומזת שאין מצב שיקום שאני מסוגל לתפוס בנות, אה? הגישה השלילית שכל כך מאייפנת אישה ישראלית!!!

זה לא אני, זה אתה אמרת. זאת עובדה:מי שמזיין, מזיין גם בארץ

ולא צריך לנסוע לחו"ל בשביל זה.
מי שלא מזיין, לא מזיין גם בחו"ל וחוזר עם סיפורים על כוסיות שנפלו עליו בערימות. בפועל זה מין בתשלום או זונות סמים למיניהן. אגב, מניסיון חיים בחו"ל, ישראליות חוגגות שם כאילו אין מחר. תסיק את המסקנות שלך לבד.

וואלה? זאת עובדה!? היכן היא נקבעה? וע"י מי?

איפשהו בין "מזיין" לבין "כוסיות שנופלות בערימות" יש גם אמצע. בחו"ל ערימות של כוסיות לא נופלות עליך. לא חייבים לעבור להפרזות פסיכיות וקיצוניות מוגזמת רק כדי לשלול משהו. וכן...בהחלט אני מצליח להשיג בחורה אחת בכל יום. ללא תשלום. פשוט תופס את מבטה, אומר שלום רוצה להצטרף לקפה? ומפה השיחה כבר זורמת. איך? כי האף שלהם לא תקוע בשמיים.

מי שמזדיין בארץ מזדיין גם בחו"ל ומי שלא,מספר סיפורים על נשים

ישראליות העושות פוזה ונשים בחו"ל שרואות ישראלים וישר נעמדות על 4.

Sharoman

New member
מהות הפורום הוא דיונים על סקס וכל מה שמסביב

מה שקורה מאחורי הקלעים זה כבר סיפור אחר

בכל מקרה, בכל שנותי כאן כמעט ולא יצא לי לראות כאן מישהי שנכנסה לפורום דווקא בשביל למצוא סקס.
היום במיוחד עם עשרות אפליקציות ואתרים זה כבר מזמן לא המקום לחפש בו.
בלי קשר הפורום ולמעשה הפרדס כולו לא מה שהיה בעברו אבל אנחנו נשארים בשביל לשמור על מה שנשאר ממנו.
מוזמן להצטרף

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אתה מוזמן גם אלינו לקפה

לשיחה טובה,אכותית ובדידות הרבה פעמים מטעה כשאנשים מחפשים סקס ומגע וגם נשים ואחר כך לפעמים זו יכולה להיות עוגמת נפש.
בעברי הרחוק חיפשתי סקס כמענה/צורך שלי לקשר ואתה למד לעשות את ההפרדה.

danieloni1

New member
כולם מעדיפים כיום אתרי סקס

היום לאנשים אין כבר כוח לפורומים. זה שייך להיסטוריה. עדיף לבקר באתרי סקס שם הדברים הרבה יותר זורמים בכיף ומהר. אני אגב ממליץ בחום על אתר של סרטי סקס בשם ממזר. משהו משהו. באחריות

למעלה