האם כולנו שיטחיים בעצם?

Zoharrr

New member
האם כולנו שיטחיים בעצם?

אני חושבת שכן. אין דבר כזה אהבה בלי משיכה. אי אפער לחיות/להיות עם מישהו שאנחנו חושבים שיש לו את האופי הכי נהדר בעולם אבל הוא נראה כמו נעל בית שהכלב של השכן לעס. המושג: "יופי" הוא מושג שאי אפשר לתת לו הגדרה כללית, כי כל אחד אוהב סוג אחר של יופי וגם ממנה הוא חורג לפעמים. לי, יש הגדרה מאוד בסיסית ליופי: אני צריכה שהגבר שלי יהיה בהיר, עיניים כחולות, שיער בלונדיני,גבוה ורזה מאוד. וקרה לי לא פעם 1 שפגשתי בחורים שהיו כהים או עם שיער שחור ועיניים שחורות וחשבתי שהם הורסים לחלוטין. אבל לכולם יש משו 1 שהם לא יתפשרו עליו, אצלי זה הרזוןאצל אחרים זה משו אחר,אני לא חושבת שאני יכולה להיות עם בחור שמן,אפילו לא מלא, או קיי אולי זה הולך להישמע בוטה אבל אני פשוט לא יהיה מוסגלת אפילו להתמזמז עם בחור מלא... וזה לא בסדר מצידי כי אני ממש לא רזה אני גם לא שמנה אפילו לא נוטה לשם בהגזמה, אבל אני לא רזה... אופי חשוב יותר זה ברור, אני לא אוכל להיות בקשר עם מישהו שנראה כמו הפנטזיה שלי והוא טיפש כמו נעל(או שכן?!?!?!?!? מקווה שלא) אני חושבת שמישהו שאומר שרק האופי קובע הוא צבוע ואני מצטערת אם זה מטריד אותכם שאני שיטחית כ"כ רק רציתי להגיד משו שיושב לי על הלב. הכוונה פה היתה ללהיות עם בחור בקשר קבוע וארוך טווח... מה איתכם? מה ההגדרה שלכם ליופי ועד כמה זה באמת חשוב לכם(בכנות!)?

pain is MY love

New member
אחותי....

כאילו קראת את המחשבות שלי! זה בידיוק מה שאני חושבת ומרגישה ואת הצלחת להוציא את זה על הכתב.... תראו, אני לא חושבת שזאת שיטחיות. אני חושבת שקוראים לזה "התאמת צרכים" סך הכל היופי הוא באמת בעיניי המתבונן. ואני לא חושבת שאני יכולה לתת פה קרטריונים מסודרים של בחור שנראה יפה בעיניי כי יש כללללל כךךךךךך הרבה סוגים שונים של אנשים שאני נמשכת אליהם... אני נמשכת לבחור שחום, גבוה, עם שיער שחור קצר ועיניים חומות, באותה מידה שאני נמשכת לבחור נמוך, עם עיניים ירוקות, ראסטות פרועות וחיוך מעלף
שניהם שונים לגמרי אחד מהשני! אבל יש להם דבר אחד משותף.... אני נמשכת אליהם! ויסלחו לי כולם באמת. אני לא אוכל להיות עם בחור שאני לא אמשך אליו. זה פשוט לא יילך! הנה יש לי עוד דוגמא, יש לי חברה שהכירה בחור מושלם! חתיך, שרירי, שזוף, חיוך מדהים ואופי עוד יותר מדהים! רגיש, מתחשב, כנה ומוכן לקטוף לה את הירח אם היא רק תבקש.... עד כאן נשמע טוב הלא כן?.. אז זהו, שהחברה הזאת שלי לא ממש נמשכה אליו.. מכל מני סיבות היא לא הייתה מסוגלת להיכנס איתו לקשר רציני בלי המשיכה הזאת והם נשארו ידידים בלבד... והנה לכם דוגמא של בחור באמת יפייפה שנשאר לבד... סך הכל כדי לרצות להיות עם מישהו אנחנו חייבים להימשך אליו ולא לרצות לעזוב אותו... שלא לדבר על זה שיופי הוא בכלל הגורם הראשון שתופס לנו את העין וגורם לנו להתחיל עם האובייקט... אז הנה, גם אני יצאתי בקריאה נרגשת- הקץ לצביעות! מראה חיצוני (על כל צורותיו!) הוא ב-א-מ-ת חשוב בקשר! וזוהר, עוד משו קטן. אני מכירה איזה בחורצ'יק בלונדיני, בהיר עיניים, בגובה של עמוד חשמל ובעובי של מקל סנוקר... אז אם בא לך...

Zoharrr

New member
שמחה שהצלחתי לבטא מחשבות של אחרים..

ובקשר לבחורצ'יק.... אולי בטעות גם השיער שלו חלק וטיפה ארוך?(תסתכלי בהודעה של "עם איזה סלב הייתם נכנסים למיטה" יש שם תמונה של אלכס... קליל השלמות מבחינתי...) תודיעי אם אלכס דומה לבחור ההוא בשיער ובמבנה גוף, אם כן תגידי לו שהוא מצא כלה...
LOL

pain is MY love

New member
חחחחח יש לו קוקו

והוא קצת יותר הגירסה המרוקאית של אלכס...
בידיוק הוא התקשר אליי!!!! הייתי אומרת שזה הגורל....
חוץ מזה שהוא מתעקש להתעלק עליי כל סוף שבוע והוא לא ממש הטעם שלי אז.... את מוזמנת לקבל אותו...

Zoharrr

New member
lol לקח לי 5 דקות לקום מהריצפה...

"הגרסא המרוקאית של אלכס" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש דבר כזה?????

pain is MY love

New member
חחחחח כנראה שיש....

כי הוא בלונדיני והוא בהיר אבל הוא מרוקאי!!!!! לא יודעת איך זה מסתדר אצלו....

TheWhiteTigris

New member
נכון חלקי...

אין מה להתרעם על ה"שטחיות" כי עם כל הכבוד לאדם, הוא עדיין מונע ע"י דחפים וצרכים. לכן "לגעור" בעצמך או באחרים על דרישותיהם זה לא בדיוק לעיניין. מה שכן, ראוי לשים גבול מסויים לדרישות. כמו רזון אנורקסי, שהוא ממש לא לגיטימי. ואצלי, חשוב לי שהבת שאיתי לא היה שמנה. אני לא צריך שחיפית, אבל גם שלא תהיה שמנה... ושהפרצוף שלה יהיה יפה

Cobe1982

New member
מה לעשות, אבל מי שלא מסתכל על הקנקן

זה או מישהו עיוור, או מישהו שממילא אין לו מה להציע בתחום הקנקנות... משיכה פיזית היא הגורם הראשוני, ורק אחריה מגיע אופי. פשוט אופי זה משהו שנראה עם הזמן, ויופי נראה מייד.. מה שכן, בתחום היופי ניתן להתפשר יותר. על אופי בכלל לא! זהו.

dboten

New member
יופי לא חשוב כ"כ...

אבל עד גבול מסויים. לדעתי יש 3 רמות של יופי: 1. מישהו/הי ממש יפה מה שמוסיף נקודות לאופי בדרך כלל
2. מישהו/הי שנראה/ית בסדר... ואז האופי זה מה שקובע 3. מכוערים... זה מוריד להם נקודות זכות... תלוי כמה קיצוני זה

למעלה