האם כול עסק קטן חדש שנפתח

shirly25

New member
האם כול עסק קטן חדש שנפתח

צריך שיהיה לו תזרים של מזומנים למיקרה שהעסק לא יצליח לעבוד?? אני שואלת מכיוון שרציתי לדעת האם זה סיכון גדול מידי לפתוח עסק שאני מאמינה בהצלחה שלו , אפילו שיש לי כסף להחזיק אותו רק בחודשיים הראשונים . האם כול העסקים נפתחו עם גיבוי של שנה מראש להזרמת כספים??

שירלי שלום

שאלתך היא כללית מידי. באם מדובר בעסק הדורש השקעות רציניות כגון חברת סטארט אפ אזי כי התחשיב יכול להיות קצת שונה אולם המקרה הינו לכל עסק. בוודאי שהאידיאל הנו כסף לפחות לשנה אך במצב כיום הגיוסים קשים מאוד. בכל מקרה מה שאני מציע זה שתעשי תוכנית עסקית הכוללת כמובן את הצד הכלכלי וכך בלי ניחושים מיותרים תראי היכן את עומדת ומה הם האופציות הכספיות שלך.

shirly25

New member
מדובר על עסק

בעל השקעה התחלתית קטנה מאוד ובקשר לתוכנית עסקית , אני בונה אותה עכשיו השאלה היא האם יש עסקים שהיום מצליחים ופעם כשנפתחו לקחו סיכון והתחילו למשל לשלם שכירות של 1500 דולר לחודש כאשר אין להם את כול השנה?? האם??

מממ...שאלה קשה אכן כן

אחד הפתרונות היעילים והמוכרים הנה כתיבת תוכנית עסקית שתשקף בנוסף לפאן העסקי גם את עניין ההשקעות קרי הוצאות/הכנסות. זה ממש לא עניין של שחור או לבן ישנם כאן הרבה שטחים אפורים. לעומת העבר, היינו לוקחים שטחים ענקיים לתעשייה המחירים מרקיעי שחקים ובהנחת "אבצע" שאכן יהיו הכנסות. היום המצב איננו שכזה....ולכן כדאי ומומלץ לבצע בדיקה שכזו מפאת המצב הן במדינה והן בעולם.

אם תזדקקי להשקעה

התקשרי אלי, הזכירי שזה בעניין השקעה - אני נזהרת מוירוסים- [email protected] יש לי נסיון ניהולי רב ואני גם יכולה לעזור לך להרים את העסק

למעלה