האם כל אחד יכול לתקשר ?

• פותח הנושא GMjoy
  • פורסם בתאריך

GMjoy

New member
האם כל אחד יכול לתקשר ?

טוב, השאלה יצאה דיי גרועה, אבל אני מתכוון באנשים שמתעסקים ומבינים את העניין הזה. איך אני יכול לקבל מסרים ממלאך שומר, ולדעת שאני באמת מקבל תשובה ממנו ?

Markup

New member
בעיקרון כל אחד יכול

לעולם לא תדע אם המסר הוא ממלאך שומר, או פרי דימיונך. כמו כן אין ראיה לקיום מלאך שומר, מה שמסבך את העניין עוד יותר.

GMjoy

New member
אוקיי, אבל השאלה שלי

מה "הסוד" בעצם להגיע לרמת תיקשור ? למשל, גם אינטואיציה באה מאיזה מקום לא ברור, ובכל זאת אנשים ממושמעים אליה - בין אם רוצים או לא. אז מה הדרך, לדעתך, להתחיל בלתקשר עם מלאך שומר ?

Markup

New member
תשובה:

האינטואיציה באה ממקום ברור מאוד - מתוך המוח האנושי. היא מסתמכת על משתנים ומרכיבים שונים בהם ניסיון חיים (בגלל זה ילדים אינם אינטואיטיבים), תפיסות עולם (נכונות או שגויות) דעות שיש לנו לגבי דברים ועוד. אנשים לא ממושמעים לאינטואיציה אלא במקרים בהם אין להם די מידע מבוסס והם נדרשים לקבל החלטה מייד. לגבי להתחיל עם תקשור - לפני כן עליך לבחון את הבעיה שבגינה אתה רוצה לתקשר, בעיניים רציונליות, ולהתייעץ עם אנשים מתאימים.

אני חולקת עלייך

ילדים הם דווקא מאד בעלי אינטואיציה חדה. וכן אינטואיציה היא סוג של תיקשור - המסר נכנס אלינו לתודעה ויוצר חיבור ריגשי חזק בלב, למעשה בנשמה. תיקשור זה משהו שיש לכולנו, נולדים עם זה, צריך לפתוח את זה - בעזרת תירגול - ניתן להעזר בקורס, לימוד פרטני אצל מתקשר, או לימוד עצמי בעזרת ספרים.

Markup

New member
אינטואיציה אצל ילדים

יש לי ילד בן 4.5. האינטואיציה שלו אמורה להיות חזקה?

למעלה