האם כל הא-מיניים לא רוצים מין אף פעם אף פעם?

האם כל הא-מיניים לא רוצים מין אף פעם אף פעם?

האם יש רמות שיש א מיניים שנהנים מגירוי באברי המין ופורקן טכני שאז זה היה נדרש זוגיות עם מישהו שהיה מסתפק במין פעם , פעמיים בחודש פחות או יותר?

inbardaf

New member
אני מציאה לך

לקרוא את הטאגליינסים שבפורום (ראי קישור מצד שמאל) תקראי קצת מה כתבו וכמה מאמרים - זה יענה לך על רוב השאלות. אם אח"כ תרצי להבין יותר ו/או לשאול שאלות הבהרה - נענה לך בשמחה. בגדול התשובה לשאלה שלך היא - אין דבר כזה 'כל' בשום נושא. לכל כלל יש יוצא מין הכלל וגם לכלל הזה...
. בפירוט - כמו שאמרתי בהתחלה...

Berethor

New member
בעיקרון כן

וכן יש א-מיניים שנהנים מגרוי באברי המין ופורקן טכני, מצד שני זה יכול להיות לא פחות מהליכה לשרותים שגם זה אותו פורקן טכני וגם מזה אנשים נהנים לפעמיים. אני לא חושב שנדרש זוגיות למישהו שמסתפק במין או באוננות פעם או פעמיים בחודש, אני גם לא חושב שמישהו צריך זוגיות בכלל רק בגלל הדבר הזה. חוץ מזה ההפרש הזה יכול מאוד להפריע לבן זוג(אם הוא לא כזה גם), ואם הבן זוג גם בפעם הזאת בחודש עושה את זה רק לשם פורקן טכני אז כנראה שהוא לא מספק תצד השני. אז כמו שאף אחד לא זקוק למין, אף אחד גם לא חייב זוגיות, כל אחד יכול לחיות בלעדיהם. א-מיני לא נכנס לזוגיות בשביל פורקן זה או אחר, לא בזוגיות בשביל סקס. א-מיני שבזוגיות זה לרוב רק בשביל הקשר הזוגי. "לא ידעתי..חשבתי שזה אסור. מה שלמדתי שכל זרעון זה חיים וכאשר מלארדי זרעונים הולכים לבטלה זה כאילו הרגו מליארדים. ושאחרי זה סובלים מגהינום נורא ואיום אז בעצם אמרתי לו מדאגה לא בגלל שחשבתי שזה לא זכותו. האם יש לך הוכחה חותכת שהחטא של הוצאת זרע לבטלה זה מיתוס?" "אוננות היא פעולה מינית עצמית, שבדרך כלל, אין בה בני זוג נוספים. האוננות אינה משמשת לשם רבייה אלא לשם סיפוק והנאה מינית." "על אף שהאוננות אינה אסורה במפורש בתורה, ההלכה ומסורת התורה שבע"פ רואות בה איסור הלכתי וחטא גדול." "בכתבי אריסטו גורסים כי בזרע מצויה דמות שלמה של אדם. דעתו של אריסטו הופרכה רק בעת החדשה, ובמיוחד לאחר שתאי זרע נצפו במיקרוסקופ." "כיום ידוע גם כי תאי זרע נוצרים ומתים באיברי הרבייה של הגבר כל הזמן ורק מיעוט קטן מתוכם משתתף בפועל בהפריה, גם כשיש קיום יחסי מין סדירים." "ההלכה היהודית מתירה לקיים יחסי מין עם נשים הרות ומבוגרות, על אף שאין בהם פוטנציאל רבייה, לשם קיום מצוות עונה, אך חז"ל שוללים את האוננות, מכיוון שבעיניהם המיניות קיימת לצורך הקשר בין גבר לאישה המיוחדת לו. מכאן ניתן ללמוד שהמונח "זרע לבטלה" אינו מכוון לבטלה מהולדה אלא פשוט לבטלה "שלא לצורך"." בקיצור מה שלמדת זה בורות לשמה, היא באה מבורות של מגזר הדתי או מנסיון למנוע אוננות על ידי שקר. באותה מידה אפשר גם לאסור ללכת לשרותים, "הוצאת שתן לבטלה". באיסור הזה של הרבנים והפרוש השגוי של התורה אין שום היגון, זה לא מונע מזרע לתחלף ולצאת, זה גם לא מונע דברים רעים וחטאים אמיתיים, כל מה שזה עושה זה ליסר את האדם ובדיעבד גורם ליותר הפקרות. את מוזמנת לקרוא על הנושא מבחינה מדעית וביולוגית, במקום לאמין במשהו שגוי לגמרי, באותה מידה את עדיין יכולה לאמין שכדור הארץ שטוח. אמונה היא בדברים שלא ניתן להוכיח, כאן מדובר בעובדה ולא באמונה. הזרע מתחדש ויוצא בכל מקרה, מזה קרי שינה לדעתך, זרע לא יכול להיות בן אדם כי רק בעת הריון מתחיל לווצר משהו ושם הכל נקבע, הזרעים כולם אותו דבר ומכילים רק נתונים גנטים של האב. אם כל פעם שזרעים יוצאים מגבר(את מודעת לזה שזה לא אחד) זה רצח של מליירדים, אז אפילו הגבר עם הכי הרבה ילדים הוא רוצח הכי גדול בהיסטוריה, וכנראה שכל גבר שהגיע עד גיל בגרות מינית אוטומטית נשלח לגיהנום. אם את רוצה הוכחות תתענייני קצת בנושא מבחינה רפואית, ביולוגית ומודרנית, רבנים לא יענו לך על זה כי הם לא בדקו כלום, הם רק אומרים לך מה שאמרו להם. את מבינה שזה לא הגיוני אפילו שאדם ירצח מה שלא קיים ומה ש'מת', יוצא בכל מקרה(מין, אוננות או בלילות). אגב שלא תחשבי שאת לא הולכת לגיהנום, לראשונה שיש לך מחזור דינך נחרץ. זה שאדם שלא עקר תמיד יכול להתרבות לא אומר שהוא חייב להתרבות, לא אומר שהוא הורג מישהו או שלזרעים יש שכל או נשמה. רק בזמן ההפריה וההריון מתחיל לווצר מה שנקרה בן אנוש. וגם עד שההיווצרות לא הושלמה, הוא לא אדם עדיין.

amb2

New member
הוא לא מרקע דתי הוא מהמציאות של זה מה יש..

amb2

New member
אפשר תמיד לקחת בן זוג ממש מבוגר ואז..

הוא יהיה בלילה עייף אחרי יום עבודה מפרך ולא יהיה לו כוח לסקס והנה ...תירשמו על זה פטנט.

inbardaf

New member
../images/Emo13.gif

" א-מיני לא נכנס לזוגיות בשביל פורקן זה או אחר, לא בזוגיות בשביל סקס. א-מיני שבזוגיות זה לרוב רק בשביל הקשר הזוגי." -
לגבי האוננות - בגדול, ממש מסכימה עם berthor. תראי, אני גדלתי בבית דתי אורתודוקסי. אם את רוצה להמשיך ולראות עצמך חלק מהחברה הזו, את צריכה לקחת בחשבון שזו האמונה שלהם. בכלל, נוצר שם מצב מגוחך, שעדיף לגבר לשכב עם זונה ולא לאונן..
וזה מה שרבנים מיעצים לגברים שלא מצליחים לשלוט ביצר שלהם.. כאילו שמזונה יצא ילד
גם ההקבלה לווסת היא נכונה ואני רק רוצה להרחיב כאן. ביהדות באופן כללי, עוד במקור, כל דבר שהיה קשור למוות -היה טמא וכל דבר שהיה קשור לחיים - היה טהור. לכן בנידה את 'טמאה'. כי היה לך יכולת ליצור חיים ועכשיו הם 'מתים'. זה בדיוק כמו לאונן, רק שלך אין על זה שליטה, בניגוד לגבר. לא יודעת אם באמת אין איסור מהתורה לאונן. למיטב ידיעתי כן. הדברים שberethor ציין נשמעים מאוד הגיוניים. אף פעם לא חקרתי בנושא. בכל אופן, זה לא חשוב. יש סיבות טובות וחשובות יותר 'ללכת לגיהנום'. באופן כללי, מצוות של בן-אדם לחברו. ואוננות היא לא אחת מהן..

הלומהX

New member
בעקרון

תלמידי ישיבה סיפרו לי שזה כן המסר: אוננות=גיהנום. ותכלס, נראה שזה רק גורם לדתיים/חרדים לעסוק במין באופן כפייתי מבחיל. זה מסוכן במיוחד בחברות סגורות, יכול ליצור "התפוצצויות" ופשעים מיניים הנמשכים זמן רב יותר. מבחינתי, "הפקרות", כמו שאתם קוראים לה (מונח שגוי מבחינתי), המשולבת בפתיחות, ידע, סובלנות, הומניזם, עדיפה בהרבה על שמרנות. אבל המצב האידיאלי-אוטופי הוא שינוי רדיקלי, לטעמי. חינוך שורשי להתנהגות עדינה ומנומסת=פחות אלימות=פחות חוקים ארכיים/דתיים ורעיונות מסטיים משוגעים=פחות פורנו=פחות זנות=פחות סבל=הרבה יותר נעים לכולם=קבלה טבעית של אינדיווידואלים/פחות צורך לקטלג מתוך הכאוס הנורא=וחוזר חלילה.

inbardaf

New member
איך זה סותר את מה שאמרתי?

כל מה שאמרתי, זה בדיוק כמוך - שזה המסר. מצד שני - אני לא מאמינה וחושבת שזה אמור להיות המסר. בעיני, עם באמת לומדים לעומק את היהדות, רואים שמה שמשמעותי יותר זה 'בין אדם לחברו' אפילו יום כיפור לא יכול לכפר על זה. לצערי, היהדות האורתודוקסית, עסוקה היום יותר מידי בפרטים טכניים ומיקוד באלוהים, שבדרך הם רומסים כ"כ הרבה עניינים חברתיים. וככל שהחברה יותר דתית קיצונית, ככה זה יותר בולט. מהסיבה הפשוטה, שהתפיסה של 'יותר' בדת של היום, מיוחסת תמיד לדבקות במצוות של בין אדם למקום במקום בין אדם לחברו. וכבר אמר הלל שכל התורה כולה היא: ואהבת לרעך כמוך. קיצר, מסכימה עם הדברים שאמרת, זה מה שהתכוונתי אליו בעצמי.

הלומהX

New member
וכבר אמר הלל

זה נחמד שזה מה שהוא הסיק מכל כ"כ הרבה חוקים אנטי-מוסריים ורצחניים. אבל כמו שנאמר, לא משנה מאיפה האדם מסיק מסקנות, העיקר שהסיק מסקנות טובות.

amb2

New member
צודק צודק ושוב צודק

לא חייבים זוגיות לא משנה אם בן אדם סטרייט הומו לסבית זוגיות זה לא חובה ואפשר לישרוד כל החיים בלעדיה אוננות לא קשורה בסקס בכלל זה סתם פעולה מכנית לא יותר מזה וזה מותר גם לאסקסואלים מצויים זה לא סותר שבוע מעולה לכן ולכם....אני רץ לחפש זוגיות.....סתם...

amb2

New member
חיים רק פעם אחת

סופנו כולם למות בסוף לא?? אז כדאי שננצל כל שניה פה ולא מעשה דברים שלא טובים לנו באמת וטובים למישפחה / לחברים/ אנחנו מי שאנחנו צריך להנות מהרגע כי העבר כבר עבר ולא ניתן לשנות אותו והעתיד חברים לא בטוח בכלל עד מתי אנחנו מיועדים להישאר בעולם....זה אולי נישמע גדול מה שאמרתי אבל תחשבו זו המציאות של כל אחד ואחת מאיתנו ...תהנו ממה שייש לכם עכשיו...סוף נאום נקודה...פסיק:)

Xylophone

New member
לדעתי אריסטו לא התכוון במפורש

שבזרע יש אדם או דמות אדם. זו הייתה מטאפורה שבזרע קיימים כול כוחות האדם וכול הגנים שלו ליצירה חדשה. לא מזמן קראתי דעה של מיסטיקנים סינים מהעת העתיקה שאמרו שבכול הוצאה של תא זרע הגוף מוציא המון אנרגיה. הגוף לא מבדיל בין סקס להנאה או סקס לבריאת אדם. הגוף עושה בכול סקס את המקסימום. לכן כוחות האדם אוזלים בכול פעם שהוא מוציא זרע. לכן אנשים נהיים סנילים כשהם זקנים. מי שלא מוציא זרע לשוו ולא מקיים יחסי מין אומרים שאורך חיוו יהיה ארוך יותר והוא לא יזדקן ברוחו (ולעיתים אף לא גופנית). כך זה גם אם נשים. אומרים שכשאישה מקיימת יחסי מין, נוצר קשר אנרגטי בינה לבין הגבר והיא נותנת לו אנרגיה במשך 7 שנים. ואם אשה מולידה היא נותנת המון מעצמה לילד ונשאר לה פחות מעצמה.

Berethor

New member
זה לא משנה למה הוא התכוון, זה מה שהוא טען

את לוקחת את זה לכוון אחר לגמרי, אריסטו באמת האמין ואמר שזרע זה אדם, ואת רואה שעדיין יש אנשים שמאמינים באמונה הפרמיטיבית ומוטעה שהוצאת זרע זה רצח של מליירדים. פלוסופים לא מדברים במטפורות, הוא אמר ישירות מה הוא חושב ולאף אחד לא היה יכולת להפריח תדבר הזה בעבר, מה שכן אני בטוח שהיו רבים שהתנגדו לגישה הזאת והבינו שלא יכול להיות שכל הזמן גברים רוצחים מליירדים, צריך פשוט הגיון בריא בנושא להבין כמה שזה הזוי. יש פה מצד אחד טעות ומצד אחר זילות גמורה בחיי אדם, הרי אם מליירדי זרעים זה בני אדם אז מה אכפת לי ממאה בני אדם שנהרגו בתאונות דרכים, מליירדים נהרגים בכל אבר מין גברי, זרעים תמימים וטובי לב נהרגים להם, נשמות טהורות!. צניות. בקשר למה שאמרת בקשר לאנרגיות, זה פשוט לא נכון. כל מה שיוצא זה זרע, נקודה. הסיבה שיש סקס ויכולת לעשיית ילדים היא אומנם בשביל ההמשכיות, אבל הגוף מראש נועד להיות מוכן תמיד ולחדש תמלאי אחרי שנגמר או אחרי כמה זמן. גוף האדם עובד כמו סופרמרקט, אם נגמר יש הזמנה מוקדמת, אבל בכל אופן יש חידוש למה שפג תוקפו, גם אצל גבר וגם אצל אישה. רק שבמקרה של הגבר ההזמנה היא בלתי מוגבלת. למעשה זה הסיבה שגם אחד גבר בן 80 יכול להביא ילדים, ואישה זה מאוד נדיר. חבל להפריח את החשיבות שאת נותנת לזרע או ליחסי מין, אבל מבחינה ביולוגית אם אין הפריה זה חסר חשיבות באותו מידה. יצירת חיים לא דורשת כוחות ולא אנרגיות(לידה כן), ואף אחד שמקיים או לא מקיים יחסי מין, לא מאבד את כוחותיו, זה אפילו לא מיסטיקה, הייתי אומר שזה 'אגדות הזרע והסקס'. את מיחסת יותר מדיי חשיבות 'ליצירה' ולמין. זה הרבה יותר טכני ופשוט. סקס הוא פונקציה ליצרת אדם, אבל זה לא אומר שאקט הזה לא שטחי, ולא אומר שאנשים לא מנצלים את זה למטרות אחרות. מבחינת הגוף הסקס רק יכול לספק מישהו מינית, לטווח ארוך אין לזה משמעות מבחינה ביולוגית, לא לפה ולא לשם. אדם שמכור לסקס, עושה אותו בפרסיה או בגידה וכו, שוחק את עצמו נפשית ופיזית אבל לא בגלל הסקס אלה בגלל דרך החיים, הלחצים והתלות. כוחות האדם אוזלים בגלל הזקנה ואוזלים עוד יותר מהר בגלל דרך חיים לא נכונה. הקשר בין אישה לגבר יכול להיות נפשי והוא גם יכול להיות פיזי, שום קשר אנרגיה(אלה אם כן שניהם מיסטיקנים סינים מהעת העתיקה), הגבר לא שועב ממנה, ולא הילד. מה שכן היא מוציאה על זה זמן וכוח, בהנחה שהיא גם מקבלת משהו בתמורה וזה מרצון אין פה שום בעיה. אין פה שום שדה אנרגטי ושחיקה מיסטית. זוגיות וילדים זה הקרבה של זמן, פרטיות וכוח מסוג אחר, לא אנרגיה שנשעבת מאדם.

inbardaf

New member
פילוסופים משתמשים גם במטאפורות

וטוב לדעת שאתה מחזיק כרגיל בכל האמת ויודע בדיוק למה התכוון המשורר.. לא התעמקתי בכתבי אריסטו, אז אני לא נכנסת לשאלה מה הוא אמר. אני רק יגיד שני דברים: א. אני לא אתפלא בכלל אם זו היתה מטאפורה. נשמע לי הרבה יותר הגיוני ומתאים למה שאני כן יודעת על אריסטו ועל צורת הדיבור בכלל באותם ימים. ב. בלי קשר לאריסטו - מבחינת החוויה האישית שלי את החיים, אני הרבה יותר מתחברת למה שכתבה Xylophone ממה שכתבת. ומתוך ידע מסויים שיש לי, אני חושבת שאתה שוגה.

Xylophone

New member
אני ישאר בדעתי

אתה לא התעמקת במיסטיקה ובביו-אנרגיה ואני מניחה שגם לא היה לך נסיון מיני לאורך שנים כדי לדעת את כול זה (גם לי לא לצורך העניין) אבל הרבה אנשים שכן יהיה להם יעידו שזה נכון. מין=אנרגיה והמון אנרגיה. למה אתה חושב זונות מתות מוקדם, גיל 30-40? אולי לא ידוע לך על תמותת זונות, אבל זה ככה. למה אתה חושב הרבה גברים סטוצרים חולים במחלות הפרוסטטה (או איך שלא קוראים לזה) ושאר מחלות של איבר המין וכול מה שמקיף אותו. סקס זה ההפך מרוחניות, לכן זה או סקס או רוחניות וחשיבה. האחד מחסל את השני.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת ככה

ולגבי האמהות - בזה גם אין לי ספק... יש לי ידיד (שחי בזוגיות ארוכת שנים ללא סקס) שאמר שסקס זה כמו פצצת אנרגיה (שמתפוצצת..) והוא מעדיף לתעל את האנרגיה הזו למקומות אחרים.

Xylophone

New member
נשמע שהידיד הזה שלך א-מיני

והוא צודק כמובן. הרבה אנשים הגיעו למסקנה הזאת אחרי שנים רוויות סקס.

inbardaf

New member
הוא לא א-מיני

במובן הזה שאין לא חשק. יש לו - הוא מתגבר עליו ומנצל את הכוחות שלו לדברים אחרים. אולי אחרי כ"כ הרבה שנים הוא כבר א-מיני, לא יודעת, הרבה זמן לא דיברתי איתו. אני בקשר בעיקר עם אחיו

למעלה