האם כל הבוגרים פדופילים

taxi555

New member
האם כל הבוגרים פדופילים../images/Emo31.gif../images/Emo101.gif

שלום לכולם!!!! 1. הודעה זאת מנוסחת בלשון זכר אבל מיועדת גם לבנות שביננו!! 2.תקראו טוב טוב את מה שכתבתי ותגיבו בהתאם, ובלי לחשבן., תגידו את מה שיושב לכם על הלב, גם אם זה יצרום לכמה אנשים{כולל אותי}!! לאחר מה שקראנו כולנו בנוגע לבחור{פדופיל?} שנתפס מטריד קטינים במקרה הטוב, ואנס במקרה הרע. אני רוצה את הדעה שלכם, אתם הצעירים !! א.האם אתם חושבים שכולנו כאלה??? האם כל מבוגר שמדבר איתכם מנסה איכשהו להשכיב אותכם.{או שלפעמים זה גם קורה ורק אם זה ביוזמה הדדית?} הרי אם נהיה כנים תמיד מבוגרים ירצו לשכב עם צעירים מהם!!{אני מתכוון מגיל ההסכמה.}כמו שאצל סטרייטים תמיד ירצו להשכיב צעירות יותר!! כל זמן שהכל חוקי!!! ב.השאלה היא איפה עובר הגבול הדק מאד הזה של ניסיון לעזור או ניסיון ליצור קשר? מה אתם חושבים האם לאחר שאתם מכירים בן אדם יותר מבוגר ממכם ולאחר זמן מה של היכרות אתם שוכבים אחד עם השני! האם זה ניצול של המבוגר או ניצול הדדי או ניצול של הקטין {במקרים מיוחדים}??כי תאמת אין וויכוח שהסטוצים אצלנו זה בתדירות גבוהה ולפעמים מרוב חרמנות עושים דברים שאחרי זה מתחרטים עליהם{ומשני הצדדים אבל במיוחד מהצד הפחות מנוסה}. ג.ובכלל האם אהבה{אהבה!! לא סקס} יכולה להתקיים בהפרש גילאים של 5-15 שנים בין הפרטנרים?? אני חושב {וזו דעתי האישית בלבד} שזה אפשרי רק אם אין סקס לפחות לא בחודשים הראשונים ובתנאי!!! שזה לא הייתה המטרה בהיכרות{כי אם זאת הייתה המטרה לשכב איתו אז... אחרי הסקס בדרך כלל הולך הכל!!!} ד.לגביי הצעירים שביננו, גם אתם יודעים שפעמים רבות הסטוצים האלה יוצאים מכלל שליטה ולא חסרים סיבות ופשלות בסטוצים האלה. מה לדעתכם הסיבות לאכזבה מהסטוצים האלה??? תפרטו אל תפחדו לקטול אותי ואם אני טועה אז אני רק בן אדם כמו כולם ואני ישמח לשמוע דעות של אנשים שונים גם אם הם חולקות עליי!! ולגביי כל הפרטים שלי מופעים בכינוי שלי ומי שרוצה להגיב בפרטי שיגיב בחופשיות תודה לכם על הזמן שהקדשתם לטרחן זקן כמוני בייייי

Lizz

New member
דעתי הלא מקצועית בנושא:

זוגתי מזה כמה שנים מבוגרת ממני ב-13 שנה. בהתחלה אמא שלי האשימה אותה בכל מיני דברים - אבל האמת היא שאני רציתי אותה, אני התחלתי איתה, והפוסטמה אפילו לא קלטה את הרמזים שלי - היינו רק ידידות במשך בערך שנתיים לפני שהפכנו לזוג. הפרש הגילאים לא בא לידי ביטוי אלא כשאני וידידות בגילי נכנסות לטריפ נוסטלגי על תכניות טלוויזיה מילדותנו - וזה לא קורה לעתים מספיק קרובות בשביל להפריע. כמות הנושאים המשותפים שלנו עצומה, ולכן אפשר להגיד בבטחה שזה לא רק סקס - למרות שגם בזה אנחנו מתואמות.. :) דרך אגב, אם אתה אומר "מעל גיל ההסכמה" אתה לא אמור להשתמש במונח "קטין". סתם הפריע לי.

2ndskin

New member
לדעתי אי אפשר להכליל.

קודם כל פדופיל זה משיכה לגילאי 13 ומטה . עכשיו - ברור שיש סוטים שמחפשים רק סקס ולפגוע. אבל הבעיה היא שזה מגיע לבן אדם שבאמת מחפש קשר עם נער, רוב הנערים יחשבו שהוא סוטה וכו.. אני יכול להגיד עליי שאני פשוט לא נמשך לגברים. המשיכה שלי היא לנערים ואין לי מה לעשות כנגד זה. אז אני מסוכן ? ממש ממש לא. האם אני אכפה את עצמי או האם כפיתי את עצמי ? מעולם לא. סה"כ אני מחפש קשר חם ואוהב עם נער שידע לאהוב גם כן. וכן לדעתי אהבה יכולה להתקיים בהפרש של 5-15 שנים. הכל תלוי בבן אדם. זה כרוך בהרבה כבוד הדדי. הגבול לדעתי עובר שמדובר בקטנים מדיי.. כי זה גיל שהוא אף פעם לא בריא. לדעתי מתחת ל-15 זה לא בריא ליצור קשר עם בוגר. אותו נער סביר להניח שהוא עדיין לא יודע מי הוא ומה הוא במאה אחוז.. ויכול להיגרם נזק לאותו הנער בהמשך דרכו.

Orion14

New member
אני לא בטוח איך להסביר את זה.....

אבל אני אנסה בצורה שתבינו..... כמו שהומו הוא לא אחד ששכב עם גבר אלא אחד שנמשך לבנים.... פדופיל הוא אחד שנמשך לילדים (לפי החוק: קטינים) ולא מחייב שהוא יקיים איתם יחסי-מין..... ולשאלתך: האם כל מבוגר שאנו מדברים איתו הוא פדופיל.... אז ככה.... רוב האנשים (ולא משנה באיזה גיל) נמשכים לצעירים..... אני לא מדבר על בני 7 או 8 אלא על בני 15-22..... מה שנקרא "בשר טרי".... בתור אחד שעבר "חוויות" עם מבוגרים ממני אני יכול להגיד שכן.... כולם פדופילים.... יש כמובן יוצאי דופן.... אבל עדין. כל מי שדיברתי איתו ואמרתי לו שאני בן 14 (והאמת, חששתי שינתק/יסגור/יחתוך שיחה) דווקא התלהב יותר.... תגידו לי אתם למה.... בקיצור.... אני אשתמש בפתגגם "כבדהו וחשדהו...." אין צורך לחפף כל אחד אבל צריך לחשוד בו..... ואני לא מדבר רק בקשר לפדופיליה אלא בכל נושא....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif העניין בפדופיליה הוא...

העניין הוא שיש הרבה מקרים פדופילים שבו המבוגר כופה את עצמו על הילד.. זה דבר אחד אם אתה נמשך לילדים בני 10.. זה דבר אחר אם אתה עושה משהוא בעניין..

אבל,

יש מבוגרים שעושים לילדים דברים, ולילדים אין מושג בכלל שזה רע ושזה לא אמור להיות...אז אין להם שום בעיה עם זה. אז כאן השאלה: אם הילד לא מגלה התנגדות, אבל מצד שני תמים מכדי להתנגד, האם זה בסדר לבצע בו את הדברים האלה? לי אין ממש תשובה לזה...

2ndskin

New member
התשובה בגוף השאלה.

הילד תמים מכדי להתנגד(נקודה). ובכלל, תמים מכדי להגיב בצורה כלשהיא.. בכל אופן, שוב, פדופיליה זה משיכה לילדים מגיל 12 ומטה. לכן אותם אנשים יודעים שהם גורמים נזק. רק שלא מפריע להם כל כך. וזה שברוב המקרים זה נעשה תוך כדי מניפולציות שונות מצד המתעלל, הילד לעולם לא יוכל לדעת אם זה טוב או רע. וזה זוועה.

TwelveEyes

New member
ככה...

א) לא כל מבוגר שמדבר איתנו מנסה להשכיב אותנו. מאז ומתמיד, כחלק מהעובדה שהרגשתי מבוגרת מידי בשביל שכבת הגיל שלי, העדפתי לדבר עם כאלה מבוגרים ממני ברשת. לא שאי פעם עברתי את הגבול של 30... אבל רוב החברים שלי אונליין הם בני 20 ומעלה, ואף אחד מהם לא ניסה לאנוס אותי (למרות שיש כמה שלא הייתי מתנגדת להם ^^) ב) למה זה חייב להיות ניצול? ז"א אני יודעת שעפ"י החוק זה אסור, בעיקרון, אבל יש פעמים רבות בהן הקטין\ה מסכים\ה מרצון לקיים יחסי מין עם המבוגר\ת. יש אמנם שיתווכחו שמרבית הקטינים לא בשלים נפשית מספיק בשביל להחליט דבר כזה, אבל אני טוענת שילד\ה בן\בת 13-15 כבר מספיק מבוגר\ת בשביל לדעת מה היא\הוא רוצה או לחילופין לא רוצה. ואגב, מה ז"א "סטוצים אצלנו זה בתדירות גבוהה"? אצל הומואים אולי כן.. ואני יודעת שזה נשמע כאילו אני מחזקת סטריאוטיפ, אבל מה לעשות שרוב הנערים בגיל העשרה מעוניינים בעיקר ברכישת ניסיון מיני, ועפ"י רוב יעדיפו זיון על פני מערכת יחסים רגשית. גם סטרייטים, אם הם רק יכלו, היו מזיינים על ימין ועל שמאל ובכל לילה בחורה חדשה - פשוט אנחנו לא נותנות להם :) ג) כבר אמרו חכמים שהאהבה אינה יודעת צבע עור, גיל, דת או כל דבר אחר. בטח שיכולה להיות מערכת יחסים כזו - אפילו כאשר הפרש הגילאים ניכר כ"כ. וזה בכלל לא קשור אם יש סקס או אין סקס - אני והחבר הראשון שלי שכבנו בסה"כ שלושה שבועות אחרי שהכרנו, ועדיין הייתה לנו מערכת יחסים בכלל לא רעה במשך חצי שנה. אבל כן, אם המטרה היא להזדיין ותו לא, מערכת היחסים באמת לא תשרוד הרבה... ד) הסיבות לאכזבה מסטוצים כאלה... טוב, יש אנשים - כמוני למשל - שקשה להם לשכב עם בנאדם, להיות איתו בכזה מצב אינטימי בלי להרגיש כלפיו משהו.. וכשפתאום מתגלה שהצד השני רק רצה לדפוק ולזרוק, זו לא בדיוק הרגשה נעימה.

taxi555

New member
היי אתם לא מתרכזים בשאלה!!!

התכוונתי רק לגביי בנים מגיל ההסכמה{16 ומעלה} לגביי מין ולגביי טווח הגילאים 14-16 יש כאלה שחושבים שנער כבר בוגר דיו לדעת מה הוא עושה אבל זה משתנה בין אדם לאדם יש כאלה באמת שבגיל 14 בוגרים דיים ויש כאלה שגם בגיל 16 לא בוגרים מספיק כדיי להבין מי נגד מי. ולגביי קטינים מתחת לגיל 14 אני חושב שבכל מצב זה פדופיליה{או לפחות מוגזם ביותר}ולכם תתרכזו בבנים מעל גיל 14 ביי בנתיים

למעלה